Projektmedarbejder til Nyt Hospital Nordsjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Vil du være med til at afklare tekniske problemstillinger og igennem brugerinddragelse finde de bedste løsninger, så læs videre

Med Nyt Hospital Nordsjælland er vi i gang med at skabe et referenceværk for fremtidens hospitaler. Et hospital, som ønsker at bruge teknologi og udstyr som en forandrende drivkraft i sundhedssektoren, og netop i udstyrsteamet har vi brug for dig.

Hos os bliver du en del af udstyrsteamet. Det betyder, at du er med til at sikre, at Nordsjællands nye hospital har den teknologi, udstyr og inventar, der er behov for når hospitalet slår dørene op i 2025. Til at løse opgaven har vi en ramme på 800 mio. kr. til at indkøbe udstyr. Derudover vil du også få en vigtig rolle i at sikre udstyr, der skal flyttes med fra det nuværende hospital og planlægge flytningen. I udstyrsteamet sidder vi ca. 12 projektledere, medarbejdere og konsulenter der arbejder i forskellige fagområder, hvor dit fokusområde vil være inden for tekniskudstyr og inventar.

Her vil du få brug for din sans for detaljer, tekniske forståelse og skarpe analytiske evner, når du skal afklare tekniske og økonomiske problemstillinger og udarbejde beslutningsoplæg. Du skal hjælpe med at indsamle og i dialog med brugerne afklare behov, og holde styr på vores udstyrsdatabase. Det stiller krav til dine evner til at indgå i tæt samarbejde med mange forskellige interessenter f.eks. klinikere, driftsmedarbejdere ingeniører og arkitekter, og din evne til at skabe overblik og kommunikere klart på skrift, når du skal udarbejde notater og beslutningsoplæg.

Vi forestiller os, at du:

  • har en relevant akademisk uddannelse gerne indenfor teknologi
  • kan bruge IT-værktøjer til at analysere og præsentere kompleks information.
  • kan begå dig i en kompleks organisation med mange interesserenter
  • har gode samarbejdsevner og et ønske om at arbejde tæt sammen med kollegaer for at finde løsninger
  • selv kan drive opgaver, gøre dem færdige og igangsætte relevant opfølgning

Erfaring fra andre bygge- eller infrastrukturprojekter er en fordel.

I det daglige vil du have et tæt samarbejde med de øvrige kollegaer i udstyrsteamet og kollegaer der arbejder med organisationsudvikling og flytning. Herforuden vil du få tæt samarbejde med byggeledelsen, samt projektdeltagere og samarbejdspartnere fra hospitalets klinik, drift og administration, samt regionens kompetence og driftscentre.

Vi forestiller os, at du som person:

  • vil være med til at skabe et enestående nyt hospital
  • har lyst til at arbejde med projekter i et teknisk område
  • er struktureret og metodisk og kan se på tværs af opgaver
  • er lyttende, tillidsskabende, empatisk og relationsskabende
  • er engageret og har lyst til at udvikle dig igennem dit arbejde sammen med os.

Vi tilbyder dig

Som projektmedarbejder hos os får du muligheden for at udvikle dig fagligt og personligt, og få en central rolle på et af Danmarks største og mest komplekse byggeprojekter. Udsyn, samarbejde og løbende erfaringsudveksling, f.eks. gennem deltagelse i konferencer og studieture til andre hospitalsbyggerier er af stor betydning, og dine meninger og faglige input bydes velkommen.

Vi er en afdeling, hvor vores gamle og højtelskede kaffemaskine er det centrale knudepunkt. Vi har en lille, men aktiv løbeklub, og en bowlingklub, der altid har plads til nye medlemmer. Vi er en afdeling, hvor humor, socialt samvær og samarbejde vægter højt.

Projektet

Udstyrsprogrammet er forankret i projektorganisationen Nyt Hospital Nordsjælland, NHN Udvikling, der er organiseret under Nordsjællands Hospital, hvor vi også har vores projektkontor. Vi er en dynamisk organisation på ca. 25 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde. Samtidig har vi en tæt kontakt til en dedikeret byggeledelse på ca. 20 medarbejdere, der sidder på byggepladsen. Vi deler alle en fælles vision om, at den bedste løsning er skabt intelligent og ambitiøst.

Projektet har et kompromisløst fokus på leverancer af høj kvalitet med en klar mission: Det nye Nordsjællands Hospital skal sætte nye standarder og være et referenceværk for måder at tænke hospital. Det skal ske gennem udsyn og innovative tilgange til teknologi, indretning og services. Hos Nyt Hospital Nordsjælland skal du derfor gøre dig umage – hele tiden og i alle sammenhænge.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst for Region Hovedstaden. Vi opfordrer alle til at søge stillingerne - uanset etnicitet, køn og alder.

Stillingen er tidsbegrænset og udløber ved projektets afslutning forventet 31. december 2025.

Yderligere information

Vil du vide mere, kan du kontakte Programchef for Bygherreleverancer Michael Kegel +45 21 31 40 24 / [email protected] eller Projektchef NHN Udvikling, Minna Nordahl Friehling +45 21 47 31 41/ [email protected]
Er det dig, vi søger, så skriv en ansøgning inkl. CV og uddannelsesbevis og send det til os via linket hurtigst muligt og senest den 30. november 2022. Vi indkalder løbende til samtaler.
Læs meget mere om projektet og besøg vores digitale platforme her:

LinkedIn / Twitter / Web / Facebook

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Hillerød
  • Onsdag den 30. november 2022

Lignende jobs

  • Projektleder med vilje til at gøre en forskel

    Hundested Propeller A/S er grundlagt i 1921 og har i alt 42 ansatte på fabrikken i Hundested. Virksomheden er anerkendt som en af de absolut førende indenfor udvikling, konstruktion og produktion a..
    • Projektleder
    • Hundested
    Få mere info
  • Senior Drug Product Manager

    Would you like to be part of a dynamic department responsible for ensuring the smooth operation of marketed products while bringing new treatments to market in the rare disease areas of hemophilia .
    • Projektleder
    • Gentofte
    Få mere info
  • Project Manager

    Are you an experienced project manager driven by project execution and building strong relations? Do you have a problem-solving mindset and want to put your skillset to use, driving challenging pro..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Senior Manager

    Are you a seasoned manager with a keen sense of managing stakeholders? Do you have Project Execution experience and want to advance your career by leading a team that implements manufacturing IT/OT..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som projektledere
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 5
2. september 2024 4
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 5
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 6
20. august 2024 5
19. august 2024 6
18. august 2024 7
17. august 2024 7
16. august 2024 8
15. august 2024 8
14. august 2024 7
13. august 2024 6
12. august 2024 6
11. august 2024 10
10. august 2024 10
9. august 2024 9
8. august 2024 9
7. august 2024 9