IT-Center Fyn søger Office 365 konsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

IT-Center Fyn er et statsligt IT-servicefællesskab, som varetager IT drift, support og udvikling for 37 gymnasier, VUC ’er og Social- og Sundhedsskoler fordelt på over 54 adresser rundt omkring i Danmark. Vi er 60 engagerede medarbejdere, som sikrer at lærere og elever på skolerne har et effektivt og velfungerende IT-system, som medvirker til at skabe de bedste læringsmiljøer i Danmark. Systemspecialister, ledelse og administration er placeret i Odense.

Dine arbejdsopgaver
I samarbejde med de øvrige systemkonsulenter vil dine daglige arbejdsopgaver primært være at videreudvikle vores Office 365 / Azure miljø, hvor fokus især er på teknologier som Teams, SharePoint Online samt Exchange.

Implementering og dokumentation samt rådgivning vil også være en del af dine arbejdsopgaver.

Dine kvalifikationer

Vi forventer du allerede har godt kendskab til følgende Microsoft teknologier:

  • Office 365 (SharePoint, Teams, Outlook/Exchange)
  • Azure
  • Windows computer/server
  • PowerShell
  • Microsoft Graph

Du har lyst til at udforske og udfordre nye teknologier på egen hånd og sammen med andre og du er god til at samarbejde med andre og ikke bange for at trække på dine kollegaer eller dele din viden med dem

Du skal være serviceminded, synlig og fleksibel og have gode evner til at kommunikere og samarbejde med skoler og kolleger. Du skal være selvdreven og kunne planlægge din hverdag, så opgaver bliver løst i den rækkefølge, der imødekommer mange forskelligrettede ønsker bedst. Vi lægger hos IT-Center Fyn vægt på ærlighed, åbenhed, respekt og godt humør.

Ansættelsesforhold

Ansættelse vil ske i henhold til gældende overenskomst med Staten. Tiltræde aftales, ønsket er dog så hurtigt som muligt. Arbejdstiden er 37 timer/uge med betalt frokost og flexordning.

Yderligere oplysninger

Alle opfordres til at ansøge stillingen, uanset køn, alder og etnicitet.

Uddybende oplysninger om stillingen kan fås på hjemmesiden www.itcfyn.dk og ved henvendelse til Teknisk Chef Kent Berg Hansen: Tlf. 51 38 32 64, E-mail: [email protected]

Ansøgningen skal sendes til: [email protected]. Ansøgningen skal være på dansk. I emnefeltet skriver du “Office 365 konsulent”. Angiv venligst hvor du har set dette stillingsopslag.

Ansøgningsfrist:

Ansøgning på maks. én side samt CV skal være modtaget senest d. 25. februar 2021 kl. 10.00.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt løbende og hvis du ikke har hørt fra os senest den 23. marts 2021, er stillingen besat til anden side.

Persondata:

Når du sender en ansøgning til IT-Center Fyn, samtykker du til, at vi behandler dine oplysninger. Se mere om, hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Odense M
  • Mandag den 05. april 2021

Lignende jobs

  • It-supporter til servicedesk

    Vil du være en del af vores fantastiske support-team, der understøtter en af Danmarks største og mest ambitiøse bookingplatforme for turistvirksomheder? Er du serviceminded og brænder for at gi..
    • IT-supporter
    • Odense N
    Få mere info
  • D365 BC/IT Supporter

    D365 BC Supporter - OdenseI am working with a manufacturing company in Odense looking for someone experienced with D365 BC to sit within their support team as they want to strengthen their IT t..
    • IT-supporter
    • Odense
    Få mere info
  • Technical Support Intern

    Do you have a good technical understanding and fast hands? Are you attracted to the newest technology in robotics?Spin Robotics is a Danish robotic company dedicated to expanding the robotics mar..
    • IT-supporter
    • Odense M
    Få mere info
  • IT Systemadministrator til [xxxxx]

    Er du en dygtig IT Systemadministrator med stærke tekniske evner og en passion for at sikre stabile IT-miljøer? Så har vi brug for dig på vores hold! Vi søger en erfaren IT Systemadministrator,.
    • IT-supporter
    • Odense S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Odense M over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1