IT Supporter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Er du vores nye IT- Supporter og har du lyst til at arbejde i en spændende og dynamisk virksomhed, hvor du har kontakt til mange forskellige mennesker og du kan realisere din lyst til at udvikle dig fagligt og personligt? Så bør du læse videre…

Om os

Lokal IT støtte (LITS) elementet i Slagelse søger en ny kollega.
Vi består af et team på 7 medarbejdere og elever og løser alle former for lokal IT opgaver fra A-Å og altid med høj service og et godt humør.

Organisationen er delt op i LITS elementer, som er placeret på forsvarets lokationer rundt omkring i hele landet. LITS i Slagelse har kontakt med alle LITS´erne i landet, men særlig tæt kontakt med Korsør og Bornholm.

Om stillingen

Som IT- Supporter kommer du til at varetage mange spændende og alsidige opgaver indenfor drift, service og supportområdet. I jobbet indgår du i vores serviceteam, hvor du giver vores kunder 1. og 2. level support. Dine arbejdsopgaver vil variere fra enkelte telefonsupportopgaver til personlig kontakt til brugere, med vidt forskellige baggrunde. Derfor er det afgørende, at du befinder dig godt i et job med varierende arbejdsopgaver, hvor du kan tilpasse dig efter brugerens behov og viden. Du vil også være med til, at skabe fremtiden for lokal-IT i forsvarets koncern.

Du vil komme til at beskæftige dig med en lang række opgaver, herunder:
• Installation, vedligeholdelse og optimering af fortrinsvis Microsoft løsninger
• Klargøring og installering af PC
• Support til brugerne
• Fejlfinding på hardware og netværk
• Brugeradministration
• Undervisning i nye systemer til brugere

Du indgår i afdelingen på lige vilkår med dine kollegaer. Der er gode muligheder for både faglig og personlig udvikling og du vil løbende få faglige udfordringer

Om dig

Du er uddannet IT supporter og har styr på trådløst og kablet netværk. Du har styr på PC hardware og Microsoft produkter og det vil være en fordel, at have kendskab til ITIL og ITSM værktøj (Remedy). Et forudgående kendskab til Forsvarsministeriets Materiel og Indkøbsstyrelses organisation, eller i en tilsvarende større organisation vil være et godt udgangspunkt, men er ikke et krav.

Du er servicemindet og er motiveret af at yde support. Det er vigtigt, at du nyder at være faglig specialist og sætter en ære i at give 1. klasses support til medarbejderne. Jobbet kræver, at du har høj selvdisciplin, er udadvendt og imødekommende. Du tager selv initiativ samt ansvar for dine arbejdsopgaver, og du arbejder løsningsorienteret. Det er afgørende, at du er i stand til at håndtere flere forskellige opgaver løbende og bevare overblikket over dine opgaver.

Du er robust, struktureret og selvkørende og er i stand til at planlægge din egen arbejdsdag med opfølgning og afrapportering. Du møder med kunden i fokus og fremstår seriøs og præsentabel og kan begå dig blandt medarbejdere og kollegaer.
Det er altafgørende, at du kan lide at arbejde i et team og løse opgaver på kryds og tværs af organisationen og dermed engagere dig i dit arbejde og have ønske om at udvikle dig fagligt, ligesom du er indstillet på løbende selv at sætte dig ind i nye produkter og teknologier, når det er nødvendigt. Vidensdeling og koordinering er to nøgleord, som ofte benyttes i vores team.

Kvalitet i arbejdet er et nøgleord for dig. Du er vedholdende og sætter en ære i at løse opgaven til såvel egen som brugerenes tilfredshed.
Du kan planlægge og udføre opgaver selvstændigt ud fra givne rammer og gerne med brede skuldre, hvis tingene ikke lige kører efter bogen.

Ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale for IT- medarbejdere i statens tjeneste mellem Finansministeriet og HK/STAT-SAMDATA. Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a. at du skal sikkerhedsgodkendes.
Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opnå en godkendelse samt at denne kan opretholdes under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse Brian Engvald Larsen på 7283 5501.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse HR-konsulent Lars Holte Sandgaard på 7281 9158.

Du skal sende din ansøgning via nedenstående link senest den 26. Juni 2020. Kan det ikke lade sig gøre at scanne evt. bilag via linket, er du velkommen til at tage dem med til en eventuel samtale.
Samtaler vil blive afholdt løbende. Stillingen er til besættelsen pr. 1. august 2020 eller snarest herefter.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.”

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Slagelse
  • Fredag den 26. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Slagelse over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0