Ingeniør- og operationsofficer i 2. Brigade.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Ønsker du et job med frihed under ansvar, spændende og afvekslende opgaver, så vil vi glæde os til at byde dig velkommen i stillingen som ingeniør- og operationsofficer i 2. Brigades operationssektion.

Om os

Operationssektionen har mange forskellige opgaver i en dynamisk hverdag med aktiviteter i både ind- og udland. Men til trods for en meget alsidig hverdag er det afgørende for os, at vi formår at skabe balance i arbejdsliv og privatliv. Vi tror på, at tillid og frihed er centrale elementer i medarbejderens udvikling og jobtilfredshed og derfor vil der naturligvis også blive stillet fjernarbejdsplads til rådighed med mulighed for at arbejde hjemmefra. Desuden er vi overbevist om, at vi ved at investere i den enkelte medarbejder - gennem kurser og anden udvikling - gavner både medarbejderen, sektionen og forsvaret som helhed.

2. Brigade er overordnet ansvarlig for uddannelse af enheder i Panserbataljonen, Opklaringsbataljonen samt i Den Lette Infanteribataljon. Brigaden har ansvaret for Hærens basisuddannelse i uddannelsesbataljonerne ved GHR og JDR.
2. Brigade uddanner desuden HBU og HRU, samt gennemfører uddannelse til både internationale og nationale operationer. Brigadestabens opgaver er mange, spændende og mangfoldige. 2. Brigades stab træner derudover løbende til opstilling af et brigadehovedkvarter, hvori der er decideret operativ rolle for stabsmedlemmerne.

Operationssektionen (G3) består af sektionschefen (M331), fem kaptajner, en militærjurist, en seniorsergent og en oversergent. G3 er det udførende led i hovedparten af brigadens øvelses- og uddannelsesaktiviteter. På baggrund af direktiver og planer udarbejdet af brigadens operationsplanlægnings- og uddannelsessektion (G5 og G7), omsætter G3 disse planer til udfordrende øvelsesaktiviteter for brigadens enheder. Disse aktiviteter omfatter stabs- og signaløvelser, studieperioder, skydeperioder og feltøvelser i ind- og udland.
Sektionens opgaver falder hovedsageligt indenfor to områder: Drift af brigadens operationscenter og øvelses- og uddannelsesplanlægning. Operationscenteret kan bestå af op til ca. 20 medarbejdere, herfra repræsentanter fra fx flyvevåbnet og forbindelsespersonel fra naboenheder og foresatte myndigheder. Fra operationscenteret føres brigadens indsatte enheder.

Om stillingen

Der er tale om en fast stilling med fast tjenestested på Antvorskov Kaserne i Slagelse.

Som ingeniør-, CBRN- og operationsofficer vil du få en bred portefølje af opgaver.
Som ingeniør er du brigadestabens daglige rådgiver vedrørende ingeniørkapaciteter og CBRN-tjeneste. I den forbindelse er du det daglige bindeled mellem brigaden og ingeniørregimentet (IGR), samt tilknyttede ingeniørenheder.

Du skal primært varetage funktionen som ingeniørofficer i brigadens operationscenter, men skal også skulle kunne støtte med planlægningen af operationer i brigadens planlægningscenter, i samarbejde med stabselementer fra de tilknyttede ingeniørenheder.
Du vil blive projektansvarlig for en eller flere af brigadens uddannelsesaktiviteter for vore dispositionsenheder. Denne opgave omfatter al planlægning, koordination, gennemførelse og opfølgning.

Du skal varetage relevante delopgaver i forbindelse med brigadens bidrag til hærens doktrinudvikling. Dette omfatter projektarbejde med bidrag til reglementsskrivning og studievirksomhed.

Der er rig mulighed for at boltre sig indenfor doktrin, taktik og operationer i funktionen. Dette omfatter specielt integrationen af ingeniør- og CBRN-tjenesten i brigadens samlede plan og udførelse af operationer. For den rette kandidat er der mulighed for at læse brigadekursus, OFU og/eller MMS ved siden af havende tjeneste, og løbende bringe den tillærte viden i spil og anvendelse.

Om dig

Vi ser gerne, at du er kaptajn, med baggrund ved Ingeniørregimentet og du har måske været chef for et ingeniørkompagni eller virket som næstkommanderende. Vi ser gerne at du har erfaring med ingeniørtjeneste på brigadeniveau. Alternativt har du erfaring fra bataljonsniveauet, hvor du har været tilknyttet som ingeniørofficer eller virket andre steder ved Ingeniørtropperne, herunder har gjort tjeneste på underafdelingsniveau, enten som kaptajn eller som en rutineret premierløjtnant.

Du er analytisk stærk, initiativrig, nytænkende og visionær, har gode samarbejdsevner og udviser høj grad af selvstændighed og ansvar. Du besidder en høj grad af faglighed og har sans for detaljen. Du er velfunderet i taktik og operative overvejelser og du er indstillet på at arbejde målrettet med komplekse opgaver i takt med brigadens rytme.

Vi forventer, at du har missionserfaring.

Du skal formulere dig korrekt på militært engelsk, såvel mundtligt som skriftligt, ligesom du er præsentations- og undervisningsvant.

2. Brigade bidrager med enkeltpersoner og til opgaver hvor brigaden er opstillende myndighed, ligesom der afgives til enkeltmandsudsendelser. Du skal derfor være forberedt på at kunne blive udsendt inden for gældende varsler. Du skal forvente deltagelse i øvelsesaktiviteter og studieperioder m.m. af ikke under 20 døgn årligt.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 19. maj 2014 om officerer, beredskabsofficerer, auditørfuldmægtige, elever på grundlæggende officersuddannelse, elever på sprog- og reserveofficersuddannelserne samt officersaspiranter ved Beredskabsstyrelsen under Forsvarsministeriet, i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten. Stillingen er indplaceret i løngruppe 4 som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter.

Hvis du allerede er ansat som tjenestemand i Forsvaret inden for hovedfunktionsniveauet (sekondløjtnant til og med major/orlogskaptajn), kan du vælge at bibeholde denne ansættelsesform. Du vil da fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarets Personeltjeneste (nu Forsvarsministeriets Personalestyrelse) og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Der vil i forbindelse med ansættelse være mulighed for at forhandle et tillæg. Fjernarbejdsplads stilles til rådighed og hjemmearbejdsdage er en naturlig del af varetagelsen af tjenesten i brigadestaben.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Ansøgningsfristen er 23. juni 2020. Ansættelsessamtaler forventes gennemført umiddelbart herefter.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for operationssektionen, major Gustav Schytz Juul, tlf. 23 49 96 52..

Hvis du har spørgsmål vedrørende løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR konsulenten ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse, afdelingsleder Malene Nørgaard Abel på telefon 7281 9142.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Slagelse
  • Tirsdag den 23. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Slagelse over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 12
18. september 2024 12
17. september 2024 10
16. september 2024 10
15. september 2024 10
14. september 2024 10
13. september 2024 11
12. september 2024 11
11. september 2024 11
10. september 2024 11
9. september 2024 11
8. september 2024 12
7. september 2024 12
6. september 2024 13
5. september 2024 12
4. september 2024 11
3. september 2024 10
2. september 2024 10
1. september 2024 12
31. august 2024 12
30. august 2024 12
29. august 2024 9
28. august 2024 11
27. august 2024 11
26. august 2024 11
25. august 2024 11
24. august 2024 11
23. august 2024 9
22. august 2024 10
21. august 2024 10
20. august 2024 12