Videojournalist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg C

Videojournalist til fortællinger fra den naturvidenskabelige verden

På Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – i daglig tale SCIENCE – har vi brug for en visuel historiefortæller, som sikkert, engageret og kreativt kan formidle vores mange gode historier om især forskning og uddannelse.

Du bliver en del af SCIENCE Ledelse og Kommunikation, hvor vi blandt andet løser en lang række forskellige kommunikationsopgaver. Vores mål er at skabe synlighed omkring fakultetets uddannelser og forskning samt understøtte den interne sammenhængskraft på tværs af både universitet og fakultetet, der er Danmarks største natur- og biovidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution.

Dine opgaver:

  • Du kommer til at beskæftige dig med en bred vifte af videoopgaver. Det kan være produktion af fakultetets inspirationsfilm for de enkelte bacheloruddannelser, optagelser af et 30-sekunders indslag med en forsker til sociale medier eller af en direktør, som gerne vil have sit budskab ud på en anden måde end den sædvanlige i det ugentlige nyhedsbrev.
  • Du vil automatisk komme til at indgå i en lang række projekter både på SCIENCE og på KU. Din rolle kan skifte mellem at være tovholder og styrende kraft på et projekt og sparringspartner og leverandør af video i kollegernes projekter. Det er vigtigt, at du åbnet og aktivt bruger din faglighed til sammen med kollegerne at udvikle vores samlede kommunikation, så vi kan tilbyde organisationen de løsninger, der er behov for.
  • Du indgår i et kommunikationsteam på 14 medarbejdere, der sammen tager sig af de mange store og små kommunikationsopgaver, som fakultetet skal have løst på et højt fagligt niveau. Det er et team med et stærkt kollegialt fællesskab, en uformel omgangstone og et stort fagligt engagement, hvor vi sparrer med hinanden på kryds og tværs – og hvor chefens dør altid er åben.

Din profil:

Vi forventer, at du

  •  Har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, eksempelvis videojournalist.
  •  Har et sikkert greb om journalistiske færdigheder og metoder.
  •  Arbejder rutineret med håndtering af kameraer, lyd og lyssætning.
  •  Arbejder hjemmevant i redigeringsprogrammer som Final Cut Pro eller Adobe Premiere og er en øvet bruger i Adobe After Effects eller lignende motion graphics programmer.
  •  Har god indsigt i muligheder og begrænsninger på sociale medier.
  •  Er kreativ, idérig og med på at gå nye veje for at nå vores mål for kommunikation.

Som person forventer vi, at du kan arbejde selvstændigt – og hurtigt, når opgaven kræver det - men også trives med at indgå i mange forskellige samarbejdsrelationer på fakultetet, på institutterne og med kolleger i universitetets centrale ommunikationsafdeling. Du skal kunne navigere i en kompleks organisation og være god til skabe og pleje relationer til mange forskellige interessenter, som har egne ønsker og behov. Du skal også være omstillingsparat og fleksibel i forhold til nye opgaver og udfordringer, der opstår undervejs.

Løn og ansættelsesvilkår:

Hvis du har en professionsuddannelse som TV- og Medietilrettelægger eller journalist eller har en bachelor fra SDU i journalistik – linje A, vil løn og ansættelsesvilkår være i henhold til gældende overenskomst for journalister i statens tjeneste og aftale for praktikanter, der under deres uddannelse til journalist ansættes i staten, hvor lønnen er anciennitetsbestemt. Hvis du har en kandidatuddannelse som fx cand.mag i film- og medievidenskab på baggrund af en bacheloruddannelse (dog ikke en bachelor fra SDU i journalistik – linje A), vil du blive indplaceret som akademisk medarbejder i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i staten hvor lønnen er anciennitetsbestemt.

Der vil i begge indplaceringer være mulighed for at forhandle et tillæg efter kvalifikationer. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer.

SCIENCE er en attraktiv og fleksibel arbejdsplads, der lægger vægt på kontinuerlig faglig og personlig udvikling. Vi stræber efter en passende balance mellem arbejds- og privatliv og tilbyder gode muligheder for at tilrette arbejdet leksibelt.

Din ansøgning:

Er du interesseret i stillingen, skal du sende en elektronisk ansøgning via jobsiden på Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest den 15. august 2019. Send uddannelsesbeviser og gerne et link til eksempler på film, som du har produceret.

Ansættelsessamtaler finder sted tirsdag 27. august 2019. Ansøgere, som går videre til 2. samtale, skal løse en faglig opgave inden en 2. samtale den 2. september 2019.

Vi forventer, at du kan tiltræde 1. november 2019, gerne før.

Yderligere oplysninger:

Du kan læse mere om fakultetet på www.science.ku.dk. Har du spørgsmål om stillingens indhold med videre, er du velkommen til at kontakte kommunikationsmedarbejder Jesper Bang Vinther på tlf. 21 16 13 80, SoMe-redaktør Annika Holme på 93 56 58 94 eller kommunikationschef Birgitte Lyhne, tlf. 93 56 58 64. Der er dog ikke mulighed for at træffe nogen af de tre personer i uge 29.

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Journalist", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg C.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Journalist
  • Frederiksberg C
  • Torsdag den 15. august 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som journalister i Frederiksberg C

Herunder ser du udviklingen i udbudte journalist i Frederiksberg C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal journalister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte journalister i Frederiksberg C over tid

Dato Alle jobs som journalister
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0