Skarp og engageret jurist til offentlig ret i Teknik- og Miljøforvaltningen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vi opruster yderligere på juraen. Har du lyst til at være en del af en stabsfunktion, som yder juridisk rådgivning af høj kvalitet til Teknik- og Miljøforvaltningens borgmester, fagudvalg, direktion og forvaltningens fire afdelinger? Er du cand.jur. eller cand.merc.jur., og besidder du et højt fagligt niveau inden for det offentligretlige område?

Så er det måske dig, vi leder efter som vores nye kollega i Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune.

Om jobbet
Din arbejdsplads bliver enheden Jura i TMF Stab, der er centralt placeret i Teknik- og Miljøforvaltningen. Stab Jura fungerer i praksis som forvaltningens ”inhouse” juridiske rådgivere og består på nuværende tidspunkt af 14 engagerede kolleger (herunder en stud.jur.) og en enhedschef, som alle arbejder med at servicere og rådgive Teknik- og Miljøforvaltningen inden for det offentligretlige, privatretlige og erstatningsretlige område. Enheden er i vækst, og vi er p.t. ved at rekruttere flere profiler.

Vi har et højt fagligt niveau og yder juridisk rådgivning med forståelse for den organisation, vi arbejder i. Vi har fokus på, at vores rådgivning er løsningsorienteret og understøtter forvaltningens opgaveløsning.

Vi rådgiver alle dele af forvaltningen om forvaltningsretlige spørgsmål inden for både den generelle og specielle forvaltningsret samt om aktindsigter og kommunalfuldmagtsvurderinger i forbindelse med både faglige projekter indenfor forvaltningens områder og politiske indstillinger til fagudvalget. Vi er bl.a. både involvereret i spørgsmål i relation til byudviklingsprojekter, affalds- og genbrugsområdet, konkrete projekter som led i opfyldelsen af Københavns klimamål, biodiversitet og målsætning om at være verdens bedste cykel-by. Derudover yder vi juridisk rådgivning indenfor den kommunale styrelseslov i forbindelse med afviklingen af møderne i Teknik- og Miljøudvalget.

Offentligretsteamets opgaver spænder således vidt, og vi kommer ind på alle stadier i opgaveløsningen.

Om dig
Du er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur. med et højt fagligt niveau, og du har mod på de udfordringer og muligheder, en afvekslende og til tider uforudsigelig hverdag byder på.

Du har gerne et par års erfaring fra enten en kommune, advokatbranchen, centraladministrationen eller lignende med rådgivning om komplekse juridiske problemstillinger, men du kan også være nyuddannet med relevant erfaring fra studie og studiejob. Vi lægger vægt på, at du har kompetencer indenfor den generelle forvaltningsret og offentligret. Erfaring med kommunalret og styrelsesretten i en kommune med delt administrativ ledelse vil være en fordel, men er ikke et krav for denne stilling. Da vores opgaveportefølje spænder vidt, er det vigtigste dog, at din erfaring og/eller dine personlige kvalifikationer gør, at du er i stand til hurtigt at sætte dig ind i forvaltningsretlige problemstillinger og i nogle tilfælde nye retsområder.

Desuden lægger vi vægt på, at du

  • trives i rådgiverrollen
  • er kvalitetsbevidst, grundig og kan bevare overblikket i komplekse processer i en, til tider, travl hverdag
  • er processtærk
  • er løsningsorienteret og kan formidle din faglighed og sætte den i kontekst – både over for ledelse, politikere og fagfolk i forvaltningen samt over for eksterne samarbejdspartnere
  • kommunikerer præcist og forståeligt i skrift og tale
  • er selvstændig og får tingene fra hånden
  • indgår positivt og konstruktivt i professionelle relationer og samarbejder
  • har udpræget holdånd

Om hvad vi kan tilbyde
Vi tilbyder et spændende job med faglige udfordringer i en afvekslende hverdag med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi er kendetegnet ved at have et fagligt stærkt og dynamisk arbejdsmiljø med indbyrdes sparring, højt til loftet, humor og en flad ledelsesstruktur. Arbejdstiden er gennemsnitligt 37 timer om ugen inkl. frokostpause.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst afhængigt af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Stillingen er som udgangspunkt en fuldmægtigstilling. For den rigtige profil er der dog mulighed for ansættelse som specialkonsulent.

Stillingen er med tiltrædelse 1. oktober 2021 eller hurtigst muligt derefter.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Marie-Louise Paludan på 5351 6200 eller enhedschef Trine Høj Andersen på 4022 3445. Grundet sommerferieperioden beder vi om, at indledende kontakt sker på SMS, hvorefter du vil blive ringet op hurtigst muligt.

Sammen med ansøgningen beder vi dig vedhæfte CV, udskrift af eksamenskarakterer fra både kandidat- og bacheloruddannelsen og evt. andre relevante papirer.

Søg via nedenstående link senest søndag den 1. august 2021
Vi forventer at gennemføre to samtalerunder med udvalgte kandidater. Indkaldelse til samtale vil ske ultimo uge 32, og første samtale forventes afholdt uge 33. Anden samtale forventes afholdt uge 34. Kandidater, der går videre til anden samtalerunde, skal løse en case i forbindelse med samtalen.

Om TMF Stab
TMF Stab varetager forretningsstyringen af – og yder forretningsrådgivning til Teknik- og Miljøforvaltningen – inden for områderne jura, HR og organisationsudvikling, økonomi, digitalisering og kommunikation. TMF Stab har til formål at sikre en sammenhængende udvikling af Teknik- og Miljøforvaltningen og gennem en overordnet ramme at styre forvaltningen. Derudover har TMF Stab til formål at understøtte forvaltningens afdelinger, så de kan fokusere på forretningen.

Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelse, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Teknik- og Miljøforvaltningens arbejde har således stor betydning for borgernes og virksomhedernes hverdag. Vi beskæftiger ca. 2.050 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 3 mia. kr.

Du kan læse mere om Københavns Kommune og Teknik- og Miljøforvaltningen på www.kk.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København NV
  • Søndag den 01. august 2021

Lignende jobs

  • Jurist i København V

    Fri kontakt
    Er du en dygtig juridisk rådgiver med blik for både det nære og det store perspektiv? Så kan du komme til at spille en vigtig rolle i DI’s ambition om at skabe den bedste og mest moderne service inden for arbejds- og ansættelsesretten.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jurist i København

    Senior Jurist eller Advokat til Danmarks stærkeste rådgivning indenfor arbejds- og ansættelsesret Er du en erfaren juridisk rådgiver med blik for både det nære og det store perspektiv? Så kan d..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du frie rammer og ansvaret at virksomheden er GDPR compliant. Her skal du altså gøre brug af din viden om GDPR og drive projektet, der skal hjælpe dine kollegaer t..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i Frederiksberg

    Er du klar til at udfordre dig selv som IT Contract Manager, uanset om du er nybegynder eller erfaren? Har du lyst til at arbejde med kontraktstyring af nogle af de største it-kontrakter i Danm..
    • Jurist
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København NV over tid

Dato Alle jobs som jurister
28. juli 2024 0
27. juli 2024 0
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0