Studentermedhjælpere til Park og Byrum i Teknik- og Miljøforvaltningen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København NV

Vil du arbejde med udviklingen og anlæg af københavnske gårdhaver, byrum og parker?

Vi søger 1-2 studentermedhjælpere til enheden Park og Byrum i Teknik- og Miljøforvaltningen, hvor du vil være tilknyttet Gårdhaveteamet. Arbejdsopgaverne er skiftende og vil både vedrøre gårdhaver og enhedens andre projekter om udvikling og anlæg af byens parker, pladser og byrum.

Gårdhaveteamet driver projekterne og varetager bygherrerollen fra den indledende borgerdialog til det færdige anlæg. Projekterne strækker sig over mange og forskellige faser, hvor du som studentermedhjælper især skal bistå projektlederne ifm. borgerdialogen, udarbejdelsen af beslutningsoplæg til politikerne mv. Herudover vil der løbende være ad hoc-opgaver.

Der igangsættes løbende nye gårdhaveprojekter, og vi er i gang med at gennemføre en række demonstrationsprojekter (Fremtidens Gårdhaver med LAR og Københavns Klimakarré), der har til formål at afdække de københavnske gårdhavers klimatilpasningspotentiale og udvikle nye regnvandsløsninger.

Udover arbejdet med udvikling af fælles gårdhaver beskæftiger Park og Byrum sig bl.a. med at anlægge og forny byens urbane rekreative rum, herunder parker, byrum, pladser og naturarealer.

Hvem er du
Vi søger 1-2 studentermedhjælpere, der som minimum har et år tilbage af deres uddannelse. Vi lægger vægt på, at du hurtigt kan sætte dig ind i nye opgaver og trives i en hverdag med skiftende opgaver. Vi forventer, at du er sikker i både skriftlig og mundtlig kommunikation, ser løsninger frem for hindringer og bringer din viden på banen med godt humør.

Væsentlige opgaver i stillingen

  • Layout af invitationer, nyhedsbreve, høringsmateriale o.lign. i InDesign
  • Planlægning og deltagelse i beboermøder
  • Løbende kontakt med borgere ift. praktiske arrangementer og opgaver
  • Opdatering af KK-kort (via Qgis)
  • Tinglysning af vedtægter og servitutter
  • Diverse administrative opgaver

Det er en fordel, hvis du har erfaring med eller kendskab til

  • InDesign, Illustrator og resten af Adobepakken
  • Excel (Officepakken)
  • GIS

Vi kan tilbyde dig
Et udfordrende og alsidigt studenterjob, hvor du vil indgå i et engageret team, som brænder for området og glæder sig til at få gavn af og udvikle dine kompetencer.

Jobbet er på ca. 15 timer om ugen, og du vil få stor indflydelse på eget arbejde samt god ledelsesmæssig og kollegial sparring.

Stillingen ønskes besat fra september 2021. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Spørgsmål?
Har du spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at henvende dig til teamkoordinator Sebastian Weinreich på 2491 8064.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 30. juni 2021
Vi forventer at afholde samtaler i uge 33.

Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Park og Byrum er en enhed under Afdelingen for Mobilitet, Klimatilpasning og Byvedligehold, der er én af fire afdelinger i Teknik- og Miljøforvaltningen. Afdelingen omsætter årligt for ca. 700 mio. kr.

Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelse, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.050 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 3 mia. kr.

Læs mere om Københavns Gårdhaver på http://www.kk.dk/gaardhaver og Fremtidens Gårdhaver med LAR på http://www.klimakvarter.dk/gaardrum/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København NV
  • Fredag den 30. juli 2021

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København NV over tid

Dato Alle jobs som øvrige
10. juli 2024 3
9. juli 2024 2
8. juli 2024 3
7. juli 2024 3
6. juli 2024 4
5. juli 2024 3
4. juli 2024 4
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 5
27. juni 2024 6
26. juni 2024 5
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 6
20. juni 2024 3
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 4
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4