Genopslag Jurist til Det Nære Sundhedsvæsen, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Har du lyst til at være med til at løse juridiske opgaver i Det Nære Sundhedsvæsen, og har du stort engagement og et højt fagligt niveau? Drømmer du om en varierende arbejdsdag med spændende udfordringer og fantastiske kollegaer? Så er det måske dig, vi leder efter!

Om jobbet - vi tilbyder dig

Du vil sammen med to andre jurister i kontoret Praksisområde og Jura være Det Nære Sundhedsvæsens juridiske team. Det er en udadvendt og krævende stilling, hvor du som udgangspunkt varetager alle former for juridiske opgaver indenfor bl.a. sundheds-, databeskyttelses-, forvaltnings- og aftaleret.

Du vil komme til at arbejde med udmøntningen af strategien ”Sundhed tæt på dig”, der er en ambitiøs satsning i Region Sjælland for et nært og sammenhængende sundhedsvæsen. Behandling af borgere i eget hjem er en fremtrædende indsats i strategien, hvorfor viden om sundhedsloven er nødvendig, når regler og krav til bl.a. rammedelegation, ordinationsret og behandlingsansvar skal beskrives. Det er vores mål, at aktiviteter og handlinger skal være dataunderstøttet, hvorfor et vist kendskab til persondata- og informationssikkerhedslovgivning er en fordel bl.a. i forhold til samkøring af data, udveksling af personoplysninger og sekundær anvendelse af behandlingsdata til fx planlægning og kvalitetssikring af sundhedsydelser.

Udover juridiske opgaver skal du også i et vist omfang bidrage til det daglige arbejde med praksisområderne bl.a. i forhold til overenskomstadministration, klagesagsbehandling, politisk sagsforberedelse og kontraktopfølgning.

Vi ser os selv som ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Derfor går vi målrettet efter fagligt kompetente og udviklingsorienterede medarbejdere, som i et fællesskab bidrager med nytænkning og forbedringer til gavn for vores borgere.

I Praksisområdet og Jura er vi 9 AC-medarbejdere og som arbejdsplads kendes vi for et godt kollegialt fællesskab og en uformel omgangstone med højt til loftet.

Kompetencer - vi forventer at du:

  • Er cand.jur. og dine stærke mundtlige og skriftlige formidlingsevner sikrer, at du kommunikerer målrettet og præcist både i en politisk kontekst og en praktisk virkelighed.
  • Har kendskab til grundlæggende forvaltningsret og sundhedsjura.
  • Skal kunne udvikle og implementere praktiske juridiske løsninger i samarbejde med andre, hvorfor samarbejdsevner vægtes højt.
  • Skal have energi, robusthed og vedholdenhed til at kunne få opgaven i mål, og du skal befinde dig godt med at træffe selvstændige beslutninger.
  • Trives med at arbejde i et miljø med mange temposkift og mange bolde i luften, hvor hverdagen er præget af stor alsidighed i opgaverne, som ofte har korte frister.
  • Har flair for og lyst til at arbejde i en politisk ledet organisation.

Om Det Nære Sundhedsvæsen

Det Nære Sundhedsvæsen er et virksomhedsområde i Region Sjælland, der er etableret for at realisere strategien ”Sundhed tæt på dig” som er overskriften for alt, hvad vi arbejder med.

Det handler primært om at skabe større sammenhæng for borgerne i Region Sjælland.

Vi vil flytte sundhedsvæsenet tættere på borgerens hverdagsliv, og vi er klar til at gå nye veje og gentænke den måde, vi tilbyder sundhedsydelser. I fremtiden kan regionens borgere i stigende grad møde sundhedsvæsenet i eget hjem.

Vi har aktiviteter på flere matrikler, blandt andet i Regionshuset Sorø, i Næstved og i Corona-testcentre rundt i regionen. I alt har vi en medarbejderstab på mere end 1000 mennesker.

I Det Nære Sundhedsvæsen arbejder vi målrettet med at udvikle vores forbedringskultur. Dataunderstøttelse af vores indsatser, systematisk opfølgning og ugentlige tavlemøder er blandt de værktøjer, vi anvender til at sikre innovation, koordination, overblik, videndeling, læring og et godt arbejdsmiljø.

Vores udviklingsarbejde sker i løbende dialog med borgerne i Region Sjælland, så vi hele tiden lever op til deres forventninger og behov.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er på 37 timer om ugen med flextid. På grund af vores arbejdsområde kan der forekomme enkelte møder efter normal arbejdstid.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen ønskes besat pr. 1. oktober 2021.

Ansættelsen finder sted i Det Nære Sundhedsvæsen, og det primære arbejdssted er Regionshuset i Sorø.

Yderligere oplysninger

Har du lyst til at høre mere om stillingen og om de muligheder, der ligger i jobbet, så kontakt Funktionschef Tina Haar på [email protected]

Du kan læse mere om strategien ”Sundhed tæt på dig” og ”Sundhedsaftalen”, som danner grundlaget for vores vision.

Du kan også se vores organisationsdiagram.

Ansøgning

Ansøgningsfrist er søndag den 15. august 2021.

Vi forventer at afholde 1. samtalerunde onsdag den 18. august 2021 og eventuel 2. samtalerunde fredag d. 20. august 2021.

  1. Sammen med din ansøgning og CV bedes du vedhæfte relevante eksamens- og uddannelsesbeviser.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Sorø
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Sorø over tid

Dato Alle jobs som jurister
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1