Specialeansvarlig overlæge til endokrinologisk afsnit, Medicinsk Afdeling, Holbæk Sygehus #pladstildig - Stilingen ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

I Medicinsk Afdelings endokrinologiske afsnit er en stilling som specialeansvarlig overlæge ved det endokrinologiske afsnit ledig til besættelse snarest. Stillingen kan efter aftale kombineres med en stilling som centerchef ved Steno Diabetes Center Sjælland.

Vi kan tilbyde dig en stilling med mulighed for at tegne den endokrinologiske funktion med dine visioner og kompetencer.

Stillingen kan sammenkædes med en funktion som centerchef ved Steno Diabetes Center Sjælland, der er etableret som et regionalt kraftcenter for diabetes og som har som ambition at favne alle personer med diabetes i Region Sjælland.

Er du speciallæge i endokrinologi og har du lyst til at indgå i vores medicinske afdeling – så har vi brug for dig!

Er du dertil interesseret i den videre opbygning og ledelse af Steno Diabetes Center kan du sideløbende ansættes som centerchef i dette center.

Vedrørende funktionen som specialeansvarlig overlæge i endokrinologi:

Vi søger en specialeansvarlig overlæge, der trives med de udfordringer der ligger i at fastholde et ledelsesmæssigt fokus på sundhedsfaglig kvalitet, tværfagligt og tværsektorielt samarbejde, personaleudvikling og udvikling af vores patientforløb inden for endokrinologien på Holbæk Sygehus.

Holbæk Sygehus er et lokalt forankret akutsygehus. Vores vision er at tilbyde patienterne sammenhængende og relevante forløb med høj patientoplevet kvalitet. Vi ser os selv som et ambitiøst og veldrevet akutsygehus i konstant udvikling, der gerne vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme. Holbæk Sygehus satser på velfungerende forskningsmiljøer inden for disse områder. Vi har fokus på at fastholde Holbæk Sygehus som en attraktiv og fagligt udfordrende arbejdsplads og et eftertragtet uddannelsessted, der tiltrækker de rigtige medarbejdere.

Medicinsk Afdeling

Medicinsk Afdeling på Holbæk Sygehus varetager intern medicinske grenspecialer i nefrologi, medicinsk gastroenterologi, endokrinologi, reumatologi, kardiologi, geriatri og neurorehabilitering, og afdelingen råder p.t. over 173 sengepladser, en række specialespecifikke ambulatorier samt dialyseafsnit.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og et tæt samarbejde mellem de enkelte specialer.

Den endokrinologiske funktion:

Sengeafsnit:

Til den endokrinologiske funktion hører aktuelt et sengeafsnit med 22 senge. Afsnittet behandler patienter med dels endokrinologiske sygdomme samt patienter med generelle intern medicinske sygdomme som KOL og infektionssygdomme.

Ambulatorium:

Det endokrinologiske ambulatorium behandler sygdomme på hovedfunktionsniveau indenfor såvel diabetes som generel endokrinologi. Der er i ambulatoriet ansat 8 diabetes sygeplejersker med højt fagligt niveau. Ambulatoriet er med gode fysiske rammer og har egen blodprøvetagning og øjenscreening.

Lægestab

Speciallægestaben består aktuelt af en specialeansvarlig overlæge som tillige er centerchef for Steno Diabetes Center Sjælland i Holbæk, 3 fastansatte speciallæger samt et antal yngre læger i hoveduddannelsesforløb eller introduktionsstillinger til varetagelse af stuegangsfunktionen på sengeafsnittet. Afdelingen deltager ligeledes i uddannelsen af læger i hoveduddannelsesforløb i endokrinologi. Der foregår aktuelt er rekrutteringsindsats for at tiltrække flere fastansatte speciallæger til den endokrinologiske funktion.

Stillingsfunktion og kvalifikationer

Stillingen ønskes besat med speciallæge i intern medicin/endokrinologi.

Vi forventer at du i fællesskab med de øvrige læger og sengeafsnittets afdelingssygeplejerske vil stå i spidsen for en udvikling, der sikrer patienterne effektive og sammenhængende patientforløb og fortsat fokus på uddannelse og forskning. Vilje til samarbejde på tværs, og til at finde løsninger i et tværfagligt og tværsektorielt regi, er således centrale krav til dig som ansøger.

Tidligere erfaring med ledelse og administrative opgaver er en fordel men ikke et absolut krav. Såfremt du ikke har tidligere ledelseserfaring vil du få den nødvendige sparring og støtte til at udvikle dig i denne funktion. Såvel Region Sjælland som Medicinsk Afdeling har fokus på ledelsesudvikling, som du forventes at deltage aktivt i.

Vi forventer tillige, at du som menneske og professionel er i stand til at vedligeholde og udbygge et godt arbejdsmiljø med fokus på tillidsbaseret ledelse og tværfagligt samarbejde.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Den specialeansvarlige overlæge indgår ikke i Medicinsk Afdelings vagtfunktion.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Niels Løkkegaard på telefon 59 48 45 01, mobil 24 92 09 23.

Herunder beskrives forholdende, som gælder, hvis der indgås aftale om kombination med stillingen som centerchef ved Steno Diabetes Center Sjælland:

Steno Diabetes Center Sjælland er etableret som et regionalt kraftcenter for diabetes og har som ambition at favne alle personer med diabetes i Region Sjælland. Er du speciallæge i endokrinologi og har du lyst til at indgå i den videre opbygning og ledelse af centret – så har vi brug for dig!

Steno Diabetes Center Sjælland

Region Sjælland etablerede per 1.januar 2019 Steno Diabetes Center Sjælland (SDCS) for at sikre en styrket diabetesindsats på højeste internationale niveau. Centret har fokus på at opbygge og udvikle det bedste tilbud om forebyggelse og behandling af diabetes med et særligt fokus på at minimere ulighed i sundhed i relation til diabetes, følgesygdomme og ko-morbiditet. Dette vil vi opnå gennem gode udviklingsprojekter, dygtige medarbejdere, samling af viden og forskning samt stærke samarbejder.

I SDCS er patienten i centrum og centrets aktiviteter placeres derfor fysisk på de steder i regionen, hvor patienterne er. SDCS er en del af et nationalt netværk af diabetescentre i de fem regioner, alle støttet af Novo Nordisk Fonden.

Jobbet som centerchef

Ledelsen af centret består af centerdirektøren, en centerchef fra hvert af regionens fire akutsygehuse og en centerchef i Psykiatrien. Vi søger aktuelt en centerchef til Holbæk Sygehus, som har mod på og lyst til at indgå i centerledelsen og tage ansvar for den fortsatte udvikling af SDCS og udvikling af diabetesindsatsen i hele Region Sjælland.

Som centerchef får du det overordnede faglige ansvar for det samlede endokrinologiske speciale og skal herudover stå i spidsen for opbygning og udvikling af SDCS aktiviteter på Holbæk Sygehus – både for børn og voksne med diabetes. Desuden forventes det, at du varetager kliniske funktioner indenfor diabetologien.

Vi regner med, at du skal bruge omtrent halvdelen af din arbejdstid på SDCS aktiviteter.

Nogle af dine opgaver

En af dine vigtige opgaver bliver at være med til at videreudvikle organisationen og skabe opmærksomhed omkring SDCS på eget sygehus.

Du bliver afgørende for iværksættelse og støtte til udviklings-, projekt- og forskningsopgaver i det endokrinologiske speciale. Inden for diabetesområdet skal du desuden bidrage til at afdelingen lever op til målsætningen for SDCS.

I en kompleks og decentral organisation som SDCS er samarbejde og åbenhed afgørende værdier. En ganske særlig vigtig opgave er derfor forbundet med at arbejdet i SDCS som ét samlet center på tværs af geografi, faggrænser, uddannelse og sektorer – det er en både spændende og svær udfordring, som vi gerne bruger din hjælp til at løfte. Vi afholder i den sammenhæng interne møder på forskellige geografier.

Jobbet kræver en person, som

  • Er kvalificeret speciallæge i intern medicin: endokrinologi med interesse for diabetologi.

  • Deltager aktivt i den kliniske hverdag omkring patienten med diabetes.

  • Vil indgå i videreudviklingen af SDCS som en del af centerledelsen, med lyst til at arbejde strategisk med de store linjer.

  • Interesserer sig for at arbejde med udviklingsprojekter og forskning.

  • Har lyst til undervisning af og formidling til patienter og sundhedsprofessionelle.

  • Foretrækker samarbejder i stærke teams på tværs af fag og fysik.


En nysgerrig pioner

Da SDCS er en forholdsvis ny organisation under fortsat opbygning, er en god portion pionerånd og masser af fleksibilitet helt afgørende for at du vil kunne trives med jobbet. Mange af opgaverne vil være nye og meget forskellige samt erfaringerne internt begrænsede, så der vil være et stort behov for at alle hjælper hinanden!

Vi forventer, at du er ambitiøs og nysgerrig på nye måder, metoder og mennesker og har masser af lyst til sammen med resten af organisationen at løfte vores ambition: At arbejde med det nye kraftcenter for diabetes i Region Sjælland.

Løn og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat i en fast stilling uden vagtforpligtigelse ved medicinsk afdeling på Holbæk Sygehus. Tiltrædelse 1.oktober 2020 eller efter aftale. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Ansættelsen sker som specialeansvarlig overlæge med centercheffunktion.

Hvis du vil vide mere

Er du velkommen til at ringe til:
Ledende overlæge på Medicinsk Afdeling, Holbæk Sygehus Niels Løkkegaard, tlf. 59 48 45 01, eller
SDCS centerdirektør Lise Tarnow på tlf. 9357 6387.

Ansøgning

Stillingen søges via linket i annoncen. Ansøgning bedes struktureret efter de 7 lægeroller og du skal forholde dig til hvordan du vil bidrage til den videre udvikling af et samlet SDCS i Region Sjælland.

Uanset om der søges stilling som specialeansvarlig eller kombinationsstilling som specialeansvarlig og centerchef gælder:

Ansøgningsfrist 15. august 2021.

Holbæk Sygehus anvender en vurdering af de syv kompetencer (Medicinsk ekspert, Kommunikator,

Samarbejder, Leder/administrator, Sundhedsfremmer, Akademiker og Professionel) i den faglige bedømmelse.

Ansøgere bedes i ansøgningen – med bedst mulig dokumentation – forholde sig konkret til de syv kompetencer.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 22.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Midt-og Vestsjælland
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Læge (vikar) i Holbæk

    Weekend- og ferieafløsere/vikariat til Holbæk Sygehus Serviceafdeling Er du studerende, afholder sabbatår eller har brug for et sommerjob? Er du serviceminded, udadvendt og trives med varierend..
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Fast stilling som overlæge 15 timer om ugen Stillingen er vagtfri. Sexologisk Klinik er organisatorisk en del af Psykiatrisk Klinik Roskilde, Psykiatrien Øst i [xxxxx] Psykiatris..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Plastikkirurgien på Sjællands Universitetshospital: Ledig stilling som Overlæge Plastik- og Brystkirurgisk Afdeling ved Sjællands Universitetshospital Roskilde søger til Plastikkirurgien en eng..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Holbæk

    Gør du dig tanker om hvordan man former fremtidens sygeplejersker? Kan du bruge dig selv som det gode eksempel? Så håber vi du vil læse videre og overveje, om ikke vi skal arbejde sammen, om lige p..
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som læger
5. juli 2024 37
4. juli 2024 36
3. juli 2024 36
2. juli 2024 35
1. juli 2024 32
30. juni 2024 34
29. juni 2024 33
28. juni 2024 33
27. juni 2024 32
26. juni 2024 34
25. juni 2024 32
24. juni 2024 32
23. juni 2024 34
22. juni 2024 34
21. juni 2024 35
20. juni 2024 36
19. juni 2024 36
18. juni 2024 34
17. juni 2024 34
16. juni 2024 36
15. juni 2024 37
14. juni 2024 41
13. juni 2024 42
12. juni 2024 42
11. juni 2024 41
10. juni 2024 40
9. juni 2024 43
8. juni 2024 43
7. juni 2024 46
6. juni 2024 42
5. juni 2024 41