Personskadesagsbehandlere til AES i Vordingborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Er du målrettet og effektiv? Og vil du træffe juridiske afgørelser med stor betydning for mennesker, der er kommet til skade? Så er du en af de personskadesagsbehandlere, vi leder efter i Center for Private Erstatningssager. En del af Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) i Vordingborg.

Har du kendskab til erstatningsansvarsloven?
I Center for Private Erstatningssager har vi ansvaret for at skrive udtalelser i sager, hvor borgere er kommet til skade i deres fritid.

Vores lovhjemmel er erstatningsansvarsloven. Sagerne behandles på anmodning fra advokater eller forsikringsselskaber og afsluttes med en grundig udtalelse, som har afsæt i det, vi bliver anmodet om at udtale os om.

Lige nu er vi på udkig efter kolleger, der har lyst til at arbejde med en spændende kombination af lægefaglige og juridiske problemstillinger. Konkret er vi på udkig efter dig, der:

• vil sagsbehandle private erstatningssager
• (efter grundig oplæring) kan varetage faglige ansvarsområder og funktioner
• kan bidrage til videndelingen på tværs af vores sagsbehandlergruppe.

Er du uddannet jurist?
Du er har en juridisk uddannelsesbaggrund på kandidatniveau, og så er det en fordel, hvis du har erfaring med sagsbehandling. Hvis du også har kendskab til sagsbehandlingssystemet ScanJour, er det endnu et plus.

Du er i stand til at sortere og bruge de vigtigste oplysninger i et sagskompleks. Du motiveres af klare målkrav og trives i en afdeling, hvor der hele tiden er nye sager.

Som person er du effektiv, målrettet og struktureret. Du er typen, der sørger for at deadlines overholdes. Du interesserer dig for dine kolleger. Du er støttende og god til at samarbejde.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
I Center for Private Erstatningssager får du 17 dygtige kolleger i form af 13 juridiske personskadesagsbehandlere, tre kontormedarbejdere og en koordinator.

Stillingen er placeret i Vordingborg, og arbejdstiden er 37 timer ugentligt. Din løn fastsættes efter gældende overenskomst, og du bliver omfattet af en attraktiv pensionsordning.

Vi tilbyder en vigtig stilling i et stærkt fagligt miljø, hvor du træffer afgørelser med stor betydning. Du får mulighed for at udvikle dine generelle kompetencer inden for juridisk sagsbehandling og chance for at specialisere dig inden for personskadeområdet.

AES er en del af ATP Koncernen. I AES arbejder vi for et sundt og dynamisk arbejdsmarked. Vi træffer en uafhængig og konkret afgørelse, når mennesker rammes af en arbejdsskade. Hvert år træffer vi mere end 60.000 afgørelser, og vi ved, at hver eneste afgørelse har stor betydning for det menneske, som er kommet til skade.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest onsdag d. 15. april. Der forventes opstart den 1. juni. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Mette Kjær Koldorf på telefon: 2245 2949.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Vordingborg
  • Onsdag den 15. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Vordingborg over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1