Jobformidler/Jobrådgiver til ressourceforløb hos Job og Udvikling 4

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Kan du spejle dig i vores værdier: Mod, Faglighed og Ordentlighed og har du lyst til at arbejde med borgere i ressourceforløb i et dynamisk team i en stor forvaltning, så se videre her.

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen er i gang med yderligere at forstærke indsatsen vedrørende ressourceforløb, så vi kan hjælpe endnu flere (også sårbare) borgere ind i uddannelse og/eller varig beskæftigelse. Derfor har vi snarest muligt brug for en jobrådgiver/jobformidler til at hjælpe os med at lykkes. Der er tale om en fast stilling på 37 timer ugentligt.

Om os
I afdelingen Job og Udvikling 4 under området Jobrehabilitering 1, arbejder ca. 25 dedikerede medarbejdere dagligt på at skabe de allerbedste løsninger for de borgere i Odense, der af den ene eller anden grund har større og komplekse udfordringer i forhold til at opnå varig tilknytning til arbejdsmarkedet.
Forvaltningens ressourceforløbsteam er forankret her og til en forstærket indsats omkring netop ressourceforløbene søger vi nu en jobformidler med myndighedserfaring.

I Odense har vi en ambition om, sammen med borgerne, at levere landets bedste ressourceforløb. At blive de bedste kræver, at vi har troen på borgeren, at vi tør tage modige valg, at vi altid er fagligt skarpe og at vi har stor arbejdsglæde og stolthed. Vi skal arbejde målrettet med progression og effekt og have blik for det tværfaglige samarbejde. Vi skal have det bedste hold for at lykkes - et hold hvor teamet er større end den enkelte, men hvor der også er plads til det individuelle. Vi tror på, at forskelligheder giver det bedste hold, så dine gode samarbejdsevner vil blive værdsat! Vi lægger stor vægt på det individuelle kontaktforløb og vi ved, at samtalen er en indsats i sig selv. Vi udvikler løbende på det tværfaglige samarbejde og har således et højt ambitionsniveau.

Om Jobrådgiver/Jobformidlere
Her skal man på den ene side varetage den koordinerende myndighedsrolle, men på den anden side også varetage den arbejdsmarkedsrelaterede rolle. Sagernes kompleksitet fordrer høj grad af helhedsorienterede indsatser med tværfagligt samarbejde og frihed i opgaveløsningen. Det er også vigtigt med kreativitet og tæt dialog samt samspil med den enkelte. Blandt de mange myndighedsopgaver kan fx nævnes: Udarbejdelse af jobplaner, bevilling af virksomhedspraktik og sagsbehandling i den forbindelse herunder sikring af relevante underskrifter fx i forbindelse med rimelighedskrav, beslutning om visitation til tilbud, med videre.

Om jobbet
Som Jobrådgiver/Jobformidler skal du have erfaring med myndighedssagsbehandling og skabelse af virksomhedsrettede indsatser gerne i samarbejde med andre aktører på det område, der omhandler etablering af indsatser, der understøtter borgere med problemer udover ledighed – oftest af både psykisk/fysisk, og/eller social karakter, så deres vej til det ordinære arbejdsmarked lettes. Da der er tale om borgere med komplekse problemstillinger, vil du i denne funktion også have mentor opgaver for at kunne støtte borgeren imod arbejdsmarkedet.

Om dig
Den rette kandidat har:
  • Har relevant uddannelsesbaggrund gerne socialfaglig
  • Har blik for den helhedsorienterede indsats og dermed besidder koblingskompetencer
  • Har erfaring med målgruppen
  • Er godt bekendt med "Lov om en Aktiv Beskæftigelsesindsats" (LAB)
  • Har viden om kommunale ressourceforløb – eller lyst til at få det

Herudover ønsker vi os, at du:
  • Er en stærk, men også lyttende, kommunikator
  • At du skriver et godt, flydende og forståeligt dansk
  • Ser muligheder frem for begrænsninger, og gør det der virker
  • Er relationsskabende og kan kommunikere – også med borgere med psykiske udfordringer
  • Har borgerblik, med fokus på "empowerment" og borgeren som herre i eget hus
  • Motiveres af deadlines og kompleksitet
  • Er robust, selvstændig, og har humor
  • Har lyst til at være del af en dynamisk gruppe, der konstant søger nye veje udadtil og fagligt udvikler os sammen indadtil

Vi tilbyder
Vi tilbyder en organisation i bevægelse, spændende arbejdsopgaver samt gode og dygtige kolleger både i det nære og på tværs af hele Beskæftigelses- og Socialforvaltningen, såvel som resten af Odense Kommune. Vi prioriterer at have et uhøjtideligt miljø, hvor arbejdsglæden og det gode humør kan mærkes.
Vores kontor er beliggende centralt i Odense C kun få minutters gang fra banegården.

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og den forhandlingsberettigede organisation. Aflønningen vil tage udgangspunkt i enten grundløn 32 iht. HK-Kommunals og KL’s overenskomst eller i grundløn 31 + 2.000,- i Dansk Socialrådgiverforenings overenskomst med KL.

Vil du vide mere?
For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Sandy Højgaard Nielsen på 61384355 eller Jobrådgiver/Jobformidler Kristine Kjær Jensen på 21314413.

Det praktiskeAnsøgningsfristen er fredag den 23. juli 2021.Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler torsdag den 19. august 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Karriererådgiver", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Karriererådgiver
  • Odense C
  • Fredag den 23. juli 2021

Lignende jobs

  • Jobrådgiver til Job og Integration 2

    Vil du være med til at skabe fundamentet for en god integration og styrke indsatsen for at nedbringe ledigheden i Odense? Kan du få job- og aktivitetsparate overgangsydelsesmodtagere i job? Er du e..
    • Karriererådgiver
    • Odense
    Få mere info
  • Jobrådgiver til Job og Integration 1

    Vil du være med at give ukrainske og andre flygtninge den bedst mulige start i Danmark?Kan du holde overblikket og koordinere integrationsindsatsen for de nye borgere, samtidig med at du arbejder..
    • Karriererådgiver
    • Odense
    Få mere info
  • Jobkonsulent med fokus på ordinære timer og småjob...

    Vil du være med til at styrke indsatsen for at øge erhvervsfrekvensen i Odense for aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere? Vil du være jobkonsulent i afdelingen Jobkonsulenterne Voksne, hvor vi ho..
    • Karriererådgiver
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som karriererådgiver i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte karriererådgiver i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal karriererådgiver.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte karriererådgiver i Odense C over tid

Dato Alle jobs som karriererådgiver
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0