GMP-supporter til produktion af medicinsk cannabis

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Årslev

Jobbeskrivelse

Har du interesse i at bruge din viden og dine faglige kompetencer til at supportere og optimere en produktion af medicinsk cannabis? Har du interesse og erfaring med problemløsning i den farmaceutiske industri og går du ikke på kompromis med kvaliteten i dit arbejde? Vi søger lige nu en løsningsorienteret, selvdreven og erfaren medarbejder til vores supportteam i GMP-afdelingen hos Schroll Medical i Årslev.

Afdelingen

Du vil komme til at arbejde i en GMP-produktion af medicinsk cannabis i et voksende team bestående af både supportere og operatører. Afdelingen er den sidste del af værdikæden i produktionen af medicinsk cannabis, og produktionen er således underlagt GMP krav, hvilket stiller store krav til bl.a. standardisering og kvalitet. Vi producerer, høster og forarbejder cannabis på daglig basis, ligesom vi også opbevarer og pakker cannabis til gavn for kunder og patienter både i og uden for Europa.

GMP-afdelingen er en del af den samlede facilitet der også tæller an GACP-afdeling, hvor cannabis-planterne plantes og drives frem, samt en udviklingsafdeling, hvor der arbejdes med nye cannabis sorter og forædling. Da vi arbejder sammen på tværs af afdelingerne, vil du komme til at have en stor berøringsflade med mange forskellige mennesker og deraf mange alsidige opgaver, hvilket med garanti vil videreudvikle dine personlige og faglige kompetencer.

Jobbet

Sammen med resten af teamet har du ansvaret for at sikre, at den daglige produktion af medicinsk cannabis lever op til gældende GMP-regulativer og interne krav. Dette opnår du ved at være synlig i den daglige drift, håndtere problemer systematisk og eliminere disse så de ikke kommer igen. Jobbet kræver at du kan jonglere med mange bolde ad gangen og det er derfor en nødvendighed, at du kan strukturere din arbejdsdag og dine opgaver, og løse disse i en tilstrækkelig kvalitet og til tiden. Jobbet indebærer en bred vifte af forskellige opgaver indenfor optimeringer, projektarbejde, kvalificering og validering, problemløsning, implementering af ændringer, træning og opkvalificering af ufaglærte medarbejdere, samt forfaldent produktionsarbejde og produktionsopfølgning. Standardisering af processer er et nøgleord i denne stilling.

Kvalifikationer

  • Du har en relevant naturvidenskabelig uddannelse som f.eks. farmaceut, cand.scient. eller lign.
  • Indgående kendskab til GMP og evt. GACP fra en tidligere stilling i en farmaceutisk eller medicinal virksomhed er et krav.
  • Du har en proaktiv tilgang til dit arbejde og besidder en can-do-attitude.
  • Du trives i et omskifteligt miljø.
  • Du er en teamplayer, men evner samtidig også at arbejde selvstændigt.
  • Du besidder gode kommunikationsfærdigheder og evner at forklare og beskrive opgaver, situationer og problemer let forståeligt og tydeligt.
  • Da teamet består af medarbejdere med flere forskellige nationaliteter, er det vigtigt at du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.

Vi tilbyder

  • En unik mulighed for at sætte dit eget præg på en ambitiøs virksomhed i løbende udvikling.
  • En uformel omgangstone og en stærk teamånd i en familieejet virksomhed.
  • En udfordrende og varierende hverdag.
  • Løn efter kvalifikationer

Om Schroll Medical

Schroll Medical er en nyere medicinsk cannabisvirksomhed opstartet i 2018, der producerer og sælger nye behandlingsmuligheder til patienter med uopfyldte medicinske behov. Vores mission er at øge tilgængeligheden af medicinske cannabispræparater til gavn for patienter både i og uden for Europa. Cannabisplanterne dyrkes i vores væksthuse beliggende i Årslev på Midtfyn, hvor de også videreforarbejdes til vores forskellige medicinske præparater, hvorefter de pakkes og forsendes.

Schroll Medical er en søstervirksomhed til blomstergartneriet Schroll Flowers, der er en familieejet virksomhed og en af verdens førende og største producenter af Hydrangea (Hortensia). Schroll Flowers inkluderer 7 lokationer med mere end 500.000 m² produktionsareal, herunder 2 gartnerier i Portugal. Virksomheden har et solidt kendskab til opformering og dyrkning af blomster – en viden som er videreført over i cannabisproduktionen.

Ansøgning

Ansøgning bedes sendes, sammen med CV og evt. andre relevante bilag til Mariolla Dolleris Schroll på [email protected] med ”GMP Supporter” i emnefeltet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kemiker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Årslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kemiker
  • Årslev
  • Lørdag den 15. januar 2022

Lignende jobs

  • Kemiker i Vejstrup

    The world’s leading supplier of brake solutions – Will you be part of the team? Then maybe you’re just the new employee we’re searching for. As [xxxxx]’ application department ar..
    • Kemiker
    • Vejstrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kemikere i Årslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte kemiker i Årslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kemikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kemikere i Årslev over tid

Dato Alle jobs som kemikere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0