Vikarstilling: Kemiker til barselsvikariat i Cleaning Support

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

  • Manufacturing
  • Kalundborg

Til et team i en rivende udvikling søger vi en barselsvikar til 16 måneders ansættelse.

Om afdelingen
Du bliver ansat i Purification Plants, i daglig tale kaldet PP, som består af 4 fabrikker i Diabetes Active Pharmaceutical Ingredients (DAPI) området, der finrenser insulin og GLP1. Derudover huser PP sit eget laboratorium, vedligeholdelsesafdeling samt Business Support, mere end 500 medarbejdere. Du vil få din daglige gang i hele PP, hvor du kommer i team med andre supportere, som alle sætter en dyd i at supportere produktionens behov. Dette gøres i fællesskab med lederteamet, operatørerne og de andre supportteams i PP.

Jobbet
I Novo Nordisk er din udvikling vores fælles opgave. Gennem løbende træning og uddannelse rustes du til at blive vaske- og Cleaning In Place (CIP) ansvarlig for alle anlæg i en af de fire finrensningsfabrikker samtidig med, at du trænes til at løse opgaver i alle 4 fabrikker. I et tæt tværfagligt samarbejde med operatører, specialister, processupportere og IT driver du processer og projekter og sikrer derved, at vi lever op til lovbestemte vaskekrav til procesudstyr.

Teamet du kommer til at arbejde i, har ansvar for at alt omkring vaskeprocesserne af udstyret i finrensningsfabrikkerne altid fungerer efter hensigten. Der er konstant fokus på, at processen og udstyret er i kontrol. Dette sikres blandt andet ved dagligt at håndtere afvigelser og ved periodisk afrapportering af status på udstyr og proces. Opgaverne, der vil være mangeartede og afpassede efter dine kvalifikationer, er blandt andet systematisk problemløsning, afvigelseshåndtering samt afrapportering af løbende monitorering. Derudover skal du være med til at sikre træning og ejerskab hos operatører i eksempelvis prøveudtagning og instruktioner. Helt naturligt opbygger du et stort netværk blandt kollegaer på tværs af fabrikkerne.

Som en del af teamet kan du forvente fortsat udvikling og sparring fra meget kompetente kollegaer på tværs af de 4 PP fabrikker.

Kvalifikationer
Du besidder evnen til at arbejde systematisk med komplekse problemer. Din uddannelsesmæssige baggrund er akademisk og understøtter overstående.

Du er en teamplayer, og dine gode mundtlige og skriftlige kommunikationsevner gør det let for dig at formidle viden, på både dansk og engelsk. Du er kvalitetsbevidst, trives godt i et GMP reguleret miljø, og du tager ansvar. Du trives i en hverdag, hvor du får noget fra hånden, og hvor du når dine mål samtidig med at du bevarer overblikket og dit gode humør i et til tider meget travlt arbejdsmiljø.

Om Novo Nordisk
I Novo Nordisk skaber vi værdi ved at sætte patienterne først. Hvert tiende sekund bliver to personer diagnosticeret med diabetes, og næsten 371 millioner mennesker i hele verden har brug for os.

Novo Nordisk i Kalundborg, godt en times kørsel fra København eller Odense, har et areal, der svarer til 156 fodboldbaner og er verdens største insulin produktions-site. Det er arbejdsplads for mere end 2.600 dedikerede Novo Nordisk medarbejdere, der sætter ambitiøse mål og stræber efter at gøre en forskel for vores patienter gennem stabile leverancer af produkter i høj kvalitet. Sitet er i vækst og rivende udvikling med masser af udfordringer. Dem løser vi ved at være på forkant med udvikling indenfor teknologi, systemer, metoder og processer, og ved at samle teams af talentfulde medarbejdere.

Kontakt
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Peter Nylev på +45 3075 4071. Samtaler afholdes løbende.

Ansøgningsfrist
8. Juli 2018


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kemiker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kemiker
  • Kalundborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kemikere i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kemiker i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kemikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kemikere i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som kemikere
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1