Epidemiologisk projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Farmakoepidemiologi-gruppen på Klinisk Farmakologi, Farmaci og Miljømedicin (KFFM), Institut for Sundhedstjenesteforskning, Syddansk Universitet, Odense søger ny epidemiologisk projektleder til en 2-årig projektstilling på fuld tid med tiltrædelse 1. juni 2021 eller efter aftale. Du vil sidde på KFFM hvor du vil indgå som projektleder i vores team. Der vil, foruden dig selv, sidde andre projektledere med lignende opgaver. Du vil have et tæt samarbejde med professor Jesper Hallas og professor Anton Pottegård som til daglig har ansvaret for vores projektteams, og du vil generelt have en stor berøringsflade med den samlede farmakoepidemiologiske forskningsgruppe som tæller ca. 25 personer, primært læger og farmaceuter.

Dine arbejdsopgaver vil helt overvejende bestå i at fungere som daglig projektansvarlig på et eller flere konkrete projekter. Den væsentligste aktivitet i stillingen vil være at etablere en infrastruktur til ’real-world assessment’ af dyr sygehusmedicin (en eller flere konkrete cases vil blive udvalgt i samarbejde med dig). Det kan for eksempel være et nyt middel inden for onkologien, rheumatologien eller dermatologien. Det kan også være et konkret sygdomsområde, fx behandlingsmuligheder inden for en specifik cancerform eller rheumatologisk eller dermatologisk lidelse. For disse cases vil du skulle samarbejde med klinikere samt indhente andre data (fra fx registre eller journaler) for at beskrive forbrugsmønstre, karakterisere brugerne og foretage en vurdering af ’real-world effectiveness’. Dette involverer således også udfærdigelse af videnskabelige publikationer.

Gode engelskkundskaber i skrift og tale er et krav.

Det forventes at et vist antal projekter vil forløbe sideløbende, og du skal derfor trives med at holde mange bolde i luften og kunne skabe struktur og overblik i de forskellige projekter. Du må forvente at blive inddraget i andre projekter end det ovenfor beskrevne.

Du bør have en baggrund med erfaring inden for brug af danske sundhedsregistre, gerne koblet med en vis klinisk erfaring og gerne med en akademisk grad. Konkret indsigt i procedurer for godkendelse og brug af dyr sygehusmedicin vil være en stor fordel. Vi ser gerne at du har erfaring med eller uddannelse i projektledelse. Vi ser gerne en struktureret person, og det vil på baggrund af projektets natur være vigtigt med gode samarbejdsevner. Til gengæld kan vi tilbyde et godt arbejdsmiljø med store muligheder for læring og udvikling.

For yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte professor Anton Pottegård, tlf. 65503024, e-mail: [email protected].

Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC.

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online".

Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format.

Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.

Vejledning i forbindelse med ansøgning findes her.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kemiker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kemiker
  • Odense M
  • Søndag den 31. januar 2021

Statistik over udbudte jobs som kemikere i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte kemiker i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kemikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kemikere i Odense M over tid

Dato Alle jobs som kemikere
10. september 2024 1
9. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1