ISS søger en motiveret køkkenchef til vores kantine i Grenå

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Grenaa

Job description:

Ansøgningsfrist: 16. november 2022

Kan du skabe spændende madoplevelser, og har du erfaring med kantine eller restaurationsbranchen, så er du muligvis den Køkkenchef, vi søger.


Sammen med dit dygtige team bestående af to medarbejdere udover dig, er du ansvarlig for at skabe unikke frokost, møde- og eventoplevelser for vores ca. 100 daglige gæster. Du bliver en del af et team, som har fokus på høj kvalitet, personlig service samt servering af mad, der emmer af foodpassion og sæsonens bedste råvarer.

Bliv leder for et team med fokus på kvalitet, samarbejde og kundekontakt
Køkkenet, som er beliggende hos vores kunde i Grenå, byder hver dag på forskellige kulturelle madoplevelser af høj kvalitet. Derudover vægter vi i kantinen, at der hver dag ydes en fantastisk personlige service til vores kunde. Vi kan derfor tilbyde dig en alsidig stilling som Køkkenchef, hvor du bliver ansvarlig for madoplevelsen i kantinen og en del af et kreativt team, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Det forventes, at du kan skabe og sammensætte menuer med tanke på både årstidens råvarer samt skabe en unik oplevelse med de rette smagssammensætninger og kostråd.

Alsidigt job med mange ansvarsopgaver
Vi søger en Køkkenchef, der kan lede teamet hos vores kunde beliggende i Grenå. Det er vigtigt, at du formår at sætte standarden højt for det produkt, der hver dag skal leveres. Derudover er det dit ansvar at lede og motivere dit team, så de varetager kundens interesser effektivt og professionelt. Det forventes, at vores nye Køkkenchef har erfaring fra restaurationsbranchen, har erfaring med ledelse og kan skabe madoplevelser hos vores kunde, hvor der ikke gås på kompromis med kvaliteten. Derudover forventes det, at du er faglært kok fra hotel- og restaurationsbranchen.

Udover ovenstående forventes det, at du;

• leverer et fagligt højt niveau og besidder et innovativt mindset
• har højt fokus på økonomi, løn og indkøb
• har stærke ledelsesevner
• er fleksibel og har en positiv tilgang til forandringer

Derudover skal det nævnes, at arbejdstiden er i dagtimerne mandag-fredag mellem kl. 06.00-14.00.

Ansøgning

Fortæl os i din ansøgning, hvorfor du er motiveret for netop denne stilling og vedlæg dit CV via link senest d. 16. november 2022. Vi afholder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information til stillingen, kontakt venligst: Kundechef Remy Holst Kristensen på tlf. 20409091 eller via mail: [email protected]

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 350.000 kolleger globalt og 6.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.

dk.issworld.com

Education level: Erhvervsuddannelse
Work experience: 2-3 år

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kok", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Grenaa.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kok
  • Grenaa
  • Torsdag den 17. november 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kok i Grenaa

Herunder ser du udviklingen i udbudte kok i Grenaa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kok.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kok i Grenaa over tid

Dato Alle jobs som kok
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1