Kommunikationsmedarbejder ved Forsvarets Sanitetskommando

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Trives du i et job med stort ansvar, en bred berøringsflade og hvor kun få dage er ens? Så er det nu du skal til tasterne, for vi søger en kommunikationsansvarlig kollega, der kan indfange og formidle de gode historier, både internt og eksternt.

Om os

I Forsvarets Sanitetskommando sikrer vi soldatens helbred. Vi er fagligt ansvarlige for - og varetager sundhedstjenesten i Forsvaret. Vi udvikler og rådgiver om militærmedicinske forhold, om militær fysisk træning og står for driften af infirmerierne og skolerne Center for Militær Fysisk Træning og Center for Sanitets- og Sundhedsuddannelse. Desuden er vi ansvarlige for rekruttering og uddannelse af Forsvarets sundhedsfaglige personel, som tager hånd om danske soldater i nationale og internationale operationer.

”Du bliver en del af et fagligt og meget motiveret team, hvor humøret er højt og hvor vi hjælper hinanden”, siger Nicolai din kommende leder.

Du bliver en del af Ledelseselementet, som består af 6 medarbejdere og en praktikant, der tilsammen varetager ledelsesbetjening, adjudantopgaver, sekretariatsfunktionen, kommunikation og pressehåndtering. Her vil du især komme til at arbejde tæt sammen med kommunikationspraktikanten, men også din leder som har det formelle presseansvar. Tilsammen har I det overordnede ansvar for produktion, postproduktion, web, strategi, udvikling, koordination og kvalitetssikring af kommunikationsvirksomhed og pressehåndtering.

Om stillingen

Som kommunikationsansvarlig får du lov at idéudvikle og producere tekster, grafisk indhold, foto og video til SoMe, intranet, hjemmeside og meget andet. Du får mange selvstændige arbejdsopgaver, og der er rig mulighed for at sparre med kollegaer fra Forsvarets centrale kommunikationsafdeling.

Du udfordres på alle parametre og sætter egne synspunkter i spil, når du i samarbejde med Forsvarets centrale kommunikations- og presseafdeling håndterer pressehenvendelser og udvikler strategi, policies, kampagner og produktionsplaner.

På baggrund af din kommunikationsfaglige viden rådgiver du ledelsen og støtter medarbejdere på tværs af myndigheden med ad hoc opgaver.

Du er ansvarlig for kvalitetssikring af Sanitetskommandoens samlede kommunikationsindsats, og det er din opgave at sikre, at kommunikationen lever op til de koncernfælles krav der stilles til design, layout og udtryk, således at Forsvarets budskaber fremstår strømlignet og professionelt.

Du skal ikke kunne det hele fra start – vi klæder dig på og hjælper med relevant kompetenceudvikling. Det vigtigste er dit store gåpåmod, og du skal være klar til at få jord under neglene, når du dækker øvelser til lands, til vands og i luften.
Du skal blandt andet:
• Arbejde med at øge organisationens synlighed og bidrage til den operative opgaveløsning.
• Udvikle og gennemføre kommunikationskampagner, -planer, policies og strategi.
• Udarbejde indhold til SoMe, intranet og hjemmeside.
• Deltage i og lede projekter og samarbejder med øvrige dele af Forsvaret.
• Opsøge de gode historier, hvor soldater og det sundhedsfaglige personel befinder sig, bl.a. ved at besøge øvelser.

”Jeg har udviklet mig helt vildt meget i stillingen – både fagligt og professionelt. Dels fordi jeg har haft mulighed for at arbejde med en bred vifte af opgaver, sparre med kollegaer på tværs af organisationen og udvikle mit professionelle netværk. Samtidig har jeg fået en masse spændende oplevelser, som man ikke finder på andre arbejdspladser”, siger en kollega i teamet.

Om dig

Du arbejder selvstændigt, tilrettelægger og prioriterer selv dine arbejdsopgaver og er fleksibel når det kræves. Du er kreativ, systematisk og serviceminded i løsningen af dine opgaver og trives med at være en nøgleperson i organisationen. Du elsker at være kreativ på sociale medier og kan lide at udarbejde medieindhold. Du er åben overfor forskelligartede opgavetyper, og trives både i felten og ved skrivebordet. Du tager ansvar, og bidrager ved sparring og idéudvikling.

Du er uddannet inden for kommunikation, journalistik eller lignende og har særdeles gode formuleringsevner. Du er vant til at arbejde med IT og det er en fordel hvis du har erfaring med CMS (vi bruger SharePoint og EpiServer).

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat efter gældende relevant overenskomst. Der er mulighed for at forhandle et tillæg på baggrund af dine kvalifikationer. Der er tilknyttet en fuldt arbejdsgiverbetalt pensionsordning til stillingen.

Din faste arbejdsplads er Sødalsparken i Brabrand ved Aarhus, men du skal forvente en del rejseaktivitet rundt i Danmark. Desuden kan der være enkelte opgaver, der kræver udenrigs rejseaktivitet.

Som ansat under Forsvarsministeriets område skal du opfylde nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes og kunne bevare denne under hele ansættelsen.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Er du interesseret i at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte major Nicolai Falk Lauritsen på telefon 3266 5953.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Anne-Marie Halle Kristensen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected] eller tlf. 7281 9112.

Vi beder dig om at søge stillingen via linket. Vær opmærksom på, at dokumenter kun kan vedhæftes som PDF-filer. Vi ser meget gerne dit eksamensbevis vedlagt som bilag til din ansøgning. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Stillingen ønskes besat 1. december eller snarest muligt derefter. Ansøgningsfrist er 30. oktober 2022. Vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler løbende.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Brabrand
  • Søndag den 30. oktober 2022

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Do you hold practical experience within building SCADA hardware and want to find your next big career move where you can utilise your skills and knowledge? Are you Health and Safety focused and enj..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i Århus N

    Do you have great communication skills? Are you structured and do you thrive when working in a team? If you are looking for an opportunity to excel your skills as well as develop new ones while wor..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Are you excited about telling great stories? Are you able to transform technical details into easy-to-understand content? And do you want to contribute to the green transition through effective com..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (praktik) i Århus

    Kommunikationspraktikant med sans for det visuelle udtryk Er du skarp indenfor kommunikation, layout og visuelle udtryk? Drømmer du om at afprøve den teori i praksis, du har lært på studiet? Så s..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1