Erfaren SoMe-medarbejder til Forsvarskommandoen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Kan du planlægge, rådgive og producere indhold i høj kvalitet med fokus på sociale medier? Har du tilmed indsigt i forsvars- og sikkerhedspolitiske forhold? Så ser vi frem til at modtage din ansøgning som SoMe-medarbejder i Forsvarskommandoen.

Om os

Kommunikationssektionen består af både civile og militære kolleger, som fra København og Karup varetager og koordinerer den daglige kommunikationsindsats i Forsvaret. Sektionen består blandt andet af et strategielement, et web/platformselement og et redaktionselement, hvor denne stilling er placeret. Kommunikationssektionen indgår organisatorisk i Ledelsessekretariatet i Forsvarsstaben.

Om stillingen

Du skal producere indhold til Forsvarets interne og eksterne kommunikationskanaler med vægt på SoMe.
Dit hovedfokus er at skabe større sammenhæng mellem det politisk-strategiske, det militærstrategiske og det operative niveau ved at koncentrere kræfterne om Forsvarets ledelse. Derved er du en væsentlig aktør i Kommunikationssektionens arbejde for at sikre en åben og tillidsvækkende kommunikation i overensstemmelse med Forsvarets værdi- og ledelsesgrundlag samt ministerområdets kommunikationspolitik.

Du skal stå for planlægningen af rettidig og relevant produktion, som du skal sikre er koordineret med alle relevante parter. Dette kræver, at du er indstillet på at oprette og drive de nødvendige processer og samarbejder i hele organisationen.

Dine primære opgaver består blandt andet af:
- planlægning i koordinationen med interne og eksterne samarbejdspartnere
- produktion af billeder, video og tekst til nuværende og fremtidige platforme
- løbende rådgivning samt udvikling af opgaveporteføljen
- bidrag til segmentering, targeting og effektmåling på baggrund af solidt kendskab til relevant informationsmiljø samt Forsvarets opgaver og vilkår
- kommunikationsmæssig støtte af ledelsen i forbindelse eksterne aktiviteter
- bidrag til sektionens samlede opgaveløsning.

Vi forventer, at du er fleksibel og har en stor arbejdskapacitet. Og du må forvente en del rejseaktivitet i stillingen.

Om dig

Uanset om du er journalist, akademiker eller noget helt tredje, så lægger vi også vægt på dine realkompetencer. Det tillægges betydelig vægt, hvis du har erfaring fra Forsvaret eller anden myndighed under Forsvarsministeriet.

Du har erfaring med at producere tekst, video og foto til sociale medier, og du kan hurtigt og præcist skære budskaber til med afsæt i et givent strategisk udgangspunkt.

Endeligt forventer vi, at du kan formulere dig fejlfrit på dansk og engelsk i både tale og skrift, ligesom vi antager, at du ikke læner dig tilbage og venter på, at opgaverne selv finder vej til dig.

Ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat efter gældende relevant overenskomst. Der er mulighed for at forhandle et tillæg på baggrund af dine kvalifikationer. Der er også tilknyttet en fuldt arbejdsgiverbetalt pension.

Dit faste tjenestested vil være i København K.

Er du allerede ansat under Forsvarsministeriets område, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og din organisation. Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Er du interesseret i at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Forsvarskommandoens Kommunikationssektion kontorchef Svend Olaf Vestergaard på telefon 4132 0446, eller souschef Helena Ishøy på telefon 2340 5538.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Anne-Marie Halle Kristensen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected] eller tlf. 7281 9112.

Vi beder dig om at søge stillingen via linket. Vær opmærksom på, at dokumenter kun kan vedhæftes som PDF-filer. Vi ser meget gerne eksempler på tidligere produktioner samt eksamensbevis vedlagt som bilag til din ansøgning. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Stillingen ønskes besat 1. december eller snarest muligt derefter. Ansøgningsfrist er 30. oktober 2022. Vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler løbende.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSKOMMANDOEN
Forsvarskommandoen er Danmarks og Rigsfællesskabets øverste militære myndighed, og har ansvaret for at udvikle, producere og indsætte de militære kapaciteter og enheder i nationale og internationale opgaver. Forsvarskommandoen ledes af forsvarschefen, der samtidig er forsvarsministerens øverste militærfaglige rådgiver. Forsvarschefen har tillige ansvaret for den operative ledelse af de danske militære styrker. Forsvarskommandoen består af Forsvarsstaben og de fem kommandoer; Hærkommandoen, Søværnskommandoen, Flyverkommandoen, Specialoperationskommandoen og Arktisk kommando.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 30. oktober 2022

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vores nuværende student har fået en flot praktikplads i Washington DC. Derfor søger vi en ny student, der kan understøtte DI Vands arbejde – og den danske styrkeposition på vand. Baggrund. Over hele verden er mennesker udfordret af for lidt vand, urent vand eller for meget vand i form af oversvømmelser.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetDette er studiejobbet for dig, som har en journalist gemt i maven og brænder for at opsøge gode historier i en organisation. Med kyndig sparring med virksomhedens Kommunikations- og bær..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Kommunikationsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i København
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København K

    Opportunity A.P. Moller - Maersk is an integrated container logistics company responsible for moving 20% of global trade every year. With a dedicated team of over 100,000 employees across 130 cou..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0