DIF søger intern kommunikationskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Danmarks største idrætsorganisation søger en kollega, som er skarp på intern kommunikation og kan være med til at drive forandringer, implementere strategier og skabe sammenhængskraft ved hjælp af kommunikation.

Gennem de seneste par år har vi arbejdet strategisk og målrettet med den interne kommunikation – både i DIF’s egen organisation og ud mod vores 62 specialforbund. Indsatsen har vist, hvor vigtig den interne kommunikation er – både når vi skal drive forandringer, når vi skal håndtere (corona)kriser, og når vi skal sikre videndeling på tværs af organisationen.

Vores gode kollega har søgt videre til andre udfordringer, og vi søger derfor hendes afløser som primus motor for vores interne kommunikation.

Om jobbet
Du bliver en del af DIF Kommunikation & HR, men kommer til at arbejde sammen med dygtige og dedikerede kollegaer fra hele organisationen.

Dine opgaver spænder inden for alle grene af intern kommunikation og bliver en god blanding af operationelle og strategiske opgaver.

Du bliver f.eks. ansvarlig for vores Ekstranet og interne nyhedsbrev, som er vigtige kanaler, når vi skal sikre, at de relevante informationer og budskaber når frem i både DIF og til vores forbund.

Du kommer også til at spille en vigtig rolle, når vi skal implementere strategier eller gennemføre forandringer. Og vi vil også kigge mod dig, når vi skal bruge kommunikation til at skabe medejerskab omkring politiske beslutninger, nye tiltag eller indsatser i dansk idræt.

I det hele taget bliver du DIF’s interne kommunikations-ekvilibrist, som skal være med til at spille os endnu stærkere.

Om dig
Du har formentlig en akademisk uddannelse inden for kommunikation og har gennem dine hidtidige jobs specialiseret dig inden for intern kommunikation.

Din faglige værktøjskasse er veludrustet, og du har flere redskaber at vælge imellem, uanset om det handler om at skabe troværdig ledelseskommunikation, engagerende kampagner eller involverende strategiudvikling. Og uanset om du skal eksekvere på digitale eller analoge kanaler.

Du trives både med at lægge de strategiske linjer og selv sørge for, at de bliver virkeliggjort i dagligdagen.

Du behøver ikke at have idrætsspecifik viden, men det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra en NGO eller en anden politisk ledet organisation, ligesom det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i Sitecore.

Endelig lægger vi stor vægt på dine personlige egenskaber. Du er selvstændig og initiativrig, ihærdig og dedikeret. Du er en teamplayer, har en professionel tilgang til dit arbejde og skaber stærke relationer til dine omgivelser – uanset om det er kollegaer, vores bestyrelsesmedlemmer eller forbundsdirektører.

Som person håber vi på at få en kollega, som generøst øser ud af sin faglighed og ikke er bange for at sætte den i spil for at udvikle vores organisation.

Vi håber også, at du er en hyggelig og empatisk kollega, som gerne deltager aktivt i vores sociale liv – uanset om vi laver ’planken’ i frokostpausen eller drikker en fyraftensøl/-vand, inden vi går på weekend.

Vi tilbyder

  • En hverdag med meningsfulde opgaver, hvor du kommer til at gøre en forskel.
  • Indflydelse på dine egne opgavers indhold og udførelse.
  • Dygtige og dedikerede kollegaer.
  • En hverdag i Idrættens Hus i Brøndby
  • Job i en organisation med en uformel omgangstone.
  • Frugt- og massageordning samt mulighed for fri træning.

Hvis du vil vide mere
Du kan læse mere om DIF, vores fokusområder og vores organisation på www.dif.dk

Har du brug for at vide mere om selve jobbet, er du velkommen til at kontakte kommunikations- og HR-chef Britt Spangsberg på [email protected] / tlf. 21 53 61 44.

Ansættelsesproces
Vi skal have din ansøgning senest fredag den 10. december. Vi forventer at afholde samtaler i uge 50 og håber på, at vores nye kollega kan starte senest den 1. februar 2022.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Brøndby
  • Fredag den 10. december 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2