Er du en knivskarp kommunikator, der kan begå dig i krydsfeltet mellem teknik, regulering og politik? [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Da Danmark blev ramt af Covid-19 og første bølge af virussen resulterede i, at millionvis af mink blev aflivet, blev godt 1.300 minkavlere og følgeerhverv ramt. Trafikstyrelsen har fået opgaven med at behandle erstatningssager fra minkavlere og følgeerhverv. Det er en stor og vigtig opgave, som har stor mediebevågenhed. Derfor søger Trafikstyrelsen en presse- og kommunikationskonsulent, som får ansvaret for håndtering og koordination af pressearbejdet til og fra det nyoprettede Minksekretariat.

Du vil være ansat i Trafikstyrelsen som er beliggende på Kalvebod Brygge. Der vil være rejseaktivitet forbundet med stillingen til hovedsageligt vores kontor i Viborg, hvor Minksekretariatet er placeret.

Dit primære ansvarsområde vil være Minksekretariatets pressearbejde. Du vil blandt andet komme til at stå for at udforme sekretariatets pressestrategi, pressetræne ledende medarbejdere samt facilitere sekretariatets almindelige kontakt og samarbejde med pressen. Derudover kommer du også til at indgå i varetagelsen af Trafikstyrelsens øvrige kommunikationsopgaver, herunder særligt håndtering af henvendelser fra pressen og udvikling af nyheder og andet indhold til styrelsens platforme.

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du:

  • Har ca. 5 års erfaring med håndtering og koordinering af henvendelser fra pressen
  • Har en journalistisk uddannelse
  • Har politisk forståelse og kendskab samt erfaring med arbejdet i en politisk ledet organisation – gerne fra anden styrelse eller departement
  • Har erfaring med presserådgivning og pressetræning
  • Har erfaring med at udarbejde pressemeddelelser
  • Har sans for de gode historier og kan pitche dem til relevante medier
  • Arbejder selvstændigt, tager ansvar og er initiativrig
  • Er indforstået med at der også vil ligge andre opgaver, der skal løftes i kommunikationsteamet udover pressedelen

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer om ugen. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem den relevante faglige organisation og Finansministeriet.

Trafikstyrelsen - hvem er vi…
Trafikstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet med ansvar og opgaver på tværs af transportformerne jernbane, luftfart og havne, hvor kerneområderne er regulering, godkendelse og tilsyn. Styrelsen er beliggende i det centrale København tæt ved Dybbølsbro station, men har også lokation i Viborg og Bornholms Lufthavn.

Du kan læse mere om Trafikstyrelsen på www.Trafikstyrelsen.dk

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos sekretariatschef Lars Bang Meile på tlf. 2098 3307. For spørgsmål om personaleforhold kan du kontakte HR-partner Andreas Olesen på tlf. 41 78 04 59.

Ansøgning
Send din ansøgning, CV samt eksamensbeviser via Trafikstyrelsens ansøgningsportal på www.Trafikstyrelsen.dk senest den 10. december 2021, kl. 12:00.
Der kan blive anvendt test i forbindelse med ansættelse.

Trafikstyrelsen ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende danske samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København V
  • Fredag den 10. december 2021

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vores nuværende student har fået en flot praktikplads i Washington DC. Derfor søger vi en ny student, der kan understøtte DI Vands arbejde – og den danske styrkeposition på vand. Baggrund. Over hele verden er mennesker udfordret af for lidt vand, urent vand eller for meget vand i form af oversvømmelser.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for medlemskommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den student, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og arbejde med en bred vifte af opgaver, som du får stor indflydelse på. Du kommer til at understøtte forretningsudviklingen og .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Dragør

    UngDragør søger en engageret og dedikeret deltidsmedarbejder på 21 timer pr. uge til at skabe et stærkt ungedemokrati og styrke de unges medborgerskab og indflydelse i byen samt fortælle de mange g..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
25. juni 2024 1
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1