Kommunikationskonsulent med fokus på borgerkommunikation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Sjælland

Kommunikationskonsulent med fokus på borgerkommunikation


Vi har brug for en stærk allround kommunikationskonsulent med et skarpt øje for borgerkommunikation og brugerrejser – og som er klar på at tage ansvar og har ambitioner.

Om opgaverne og stillingen


I familieretshuset ønsker vi at videreudvikle vores kommunikation til borgere, samarbejdspartnere og interessenter. Det arbejde kommer du blandt andet til at understøtte. Du skal være med til at afdække brugerrejser samt målrette og designe kommunikationen. Du skal kunne arbejde med webkommunikation, skriftligt borgerkommunikation for eksempel i breve, udarbejde sprogguides og rådgive kolleger i organisationen i kommunikationen med borgere og interessenter.

Samtidig kommer du til at løse en række andre opgaver, der spænder vidt inden for kommunikationsfeltet, blandt andet udarbejdelse af kommunikationsplaner, nyhedsbreve, nyheder og tekster til intranet og hjemmeside samt redigering af videoer og besvarelse af pressehenvendelser, Derudover står familieretshuset overfor i løbet af de kommende år at skulle implementere et nyt intranet, og vi forventer, at du sammen med det øvrige kommunikationsteam kommer til at løfte på både udviklingen og den fremtidige vedligeholdelse af det.

Dine kompetencer


  • Du er kommunikationsuddannet og har erfaring med borgerkommunikation og gerne med brugerrejser/user experience.
  • Du kan være tovholder på større kommunikationsprojekter og forstår at koordinere på tværs.
  • Du er god til at skære ind til kernen i en sag, og du kan hurtigt og tydeligt få den ned på papir.
  • Du har forståelse for og erfaring med processerne i en offentlig organisation, der har stor politisk bevågenhed – det kan for eksempel være fra kommune, region eller staten.
  • Du har en faglig stolthed, og du tager ejerskab for dine opgaver og følger dem til dørs.

Derudover er du positiv og kan skabe gode samarbejdsrelationer internt og eksternt. Du er ansvarsbevidst og får energi af at arbejde med et område, hvor der er ”noget på spil”. Du er frisk på at tage fra. Du er engageret, nem at begejstre og med på at videndele.

Om os


Som kommunikationskonsulent i familieretshuset kommer du helt tæt på de beslutninger, der skal til for at skabe forandringerne, og du er med til at løfte på den kommunikation, der indadtil og udadtil fortæller, hvem vi er, og hvordan vi gør en forskel.

Du bliver ansat i Kommunikation og presse, som sammen med enhederne Ledelsessekretariatet og Styring og data udgør Kontoret for Ledelse og Styring, der understøtter direktionen og resten af organisationen. I Kommunikation og presse er vi fire kommunikationskonsulenter og en kommunikations- og pressechef. Opgaverne er alsidige og peger både indad og udad. Vi arbejder med processer og planlægning – og alligevel bliver nogle dage bare helt anderledes, end vi forventede.

Vi er ambitiøse og vi hjælper hinanden med kollegial og faglig sparring. Tonen i teamet er uhøjtidelig, vi bakker hinanden op, og vi er gode til at grine sammen – også når vi har travlt.

Vi tilbyder en centralt placeret stilling i en styrelse med en vigtig kerneopgave.

Vi arbejder for at hjælpe familier i Danmark


familieretshuset behandler sager om familier i Danmark i bred forstand. På alle områder handler det om at finde de løsninger, der er bedst for hver enkelte borger. familieretshuset har bl.a. opgaver inden for forældremyndighed, bopæl og samvær, separation og skilsmisse, adoption og værgemål. Vi er en organisation i stor udvikling, hvor vi brænder for at levere den bedste kvalitet til gavn for de mange borgere, vi hver dag er i kontrakt med.

Ansættelsesvilkår


Ansættelsesområdet vil være Social- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Du vil blive omfattet af gældende overenskomst.

Ansættelsesstedet er familieretshuset i Aabenraa. Der vil i et vist omfang være rejseaktivitet til de øvrige lokationer rundt omkring i Danmark. Stillingen er på fuld tid (37 timer).

Yderligere oplysninger


Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kommunikations- og pressechef Mette Pawlik Olesen på [email protected] eller mobil 50 77 78 70

Du kan læse mere om familieretshuset på familieretshuset.dk

Ansøgning


Hvis du er interesseret i stillingen, beder vi dig sende ansøgning, cv samt anden relevant dokumentation elektronisk via stillingsopslaget på familieretshusets hjemmeside.

Du kan søge stillingen på familieretshusets hjemmeside. Ansøgningsfristen er søndag den 13. marts 2022

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler på følgende tidspunkter:

1. samtale i uge 11 og 2. samtale i uge 12

Du kan forvente at skulle løse en opgave, hvis du går videre til 2. samtale.

Forventet tiltrædelse er den 1. maj 2022.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Sjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 25.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Hele Sjælland

Lignende jobs

  • DI Digital søger student med interesse for kommuni...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at sætte digitalisering på den politiske dagsorden og sikre, at Danmark vedbliver at være et digitalt foregangsland? Vil du være en del af et team, der arbejder med at løfte både erhvervslivet og den offentlige sektor ind i den digitale tidsalder? Så er et studenterjob hos DI Digital noget for dig. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Redaktør med frisk pen og teknisk tæft, søges til ...

    Dansk Orienterings-Forbund - Redaktør for Magasinet Orientering Orienteringssporten foregår som oftest langt ude i skoven og langt fra de store medier. Derfor søger vi en stærk kommunikator, der .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Global Brand Marketing Manager to Läntmannen Uniba...

    Shape the Future of Global Branding at Lantmännen Unibake and join a Global Marketing Team in Growth! On behalf of Lantmännen Unibake, we are looking for a dedicated Global Brand Marketing Mana..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Kommunikations- og presserådgiver

    Kommunikations- og presserådgiver Kommunikations- og presserådgiver til [xxxxx] Vil du være med til at styrke den politiske gennemslagskraft for Danmarks næststørste fagforening? Har du .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Hele Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Hele Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere i Hele Sjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Hele Sjælland over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
19. september 2024 141
18. september 2024 135
17. september 2024 133
16. september 2024 119
15. september 2024 122
14. september 2024 120
13. september 2024 122
12. september 2024 120
11. september 2024 120
10. september 2024 119
9. september 2024 117
8. september 2024 126
7. september 2024 128
6. september 2024 130
5. september 2024 127
4. september 2024 127
3. september 2024 128
2. september 2024 121
1. september 2024 122
31. august 2024 128
30. august 2024 131
29. august 2024 125
28. august 2024 128
27. august 2024 130
26. august 2024 122
25. august 2024 125
24. august 2024 128
23. august 2024 133
22. august 2024 133
21. august 2024 134
20. august 2024 135