Rekrutteringsfirma

Marketing Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

STILLINGEN ER BESAT


Marketing Manager med digital fokus


Til en nyoprettet stilling søger Karup Design en erfaren og kommerciel ”Marketing Manager” som sammen med det øvrige management team skal drive selskabet igennem næste face af vores vækst rejse.

Karup Design er førende indenfor salg af multifunktionelle møbler gennem 100% online salgskanaler. Vi har gennem de seneste år arbejdet hårdt og styrket alle aspekter af virksomheden hvilket har resulteret i et stærkt fundament med base i et spritnyt og lækkert domicil i Herning og en vækst på 30% de seneste 12 mdr.

Vi sætter nu baren endnu højere og har for nyligt defineret vores næste mål for den strategiske udvikling som hedder ”fra 100 – 250 mio.”

Marketingafdelingen er en essentiel del af indsatsen for at nå vores ambitioner og vores udelukkende digitale indsats skal derfor styrkes yderligere både hvad angår B2B og B2C.

Hvem ønsker vi der skal søge:


Du er erfaren og hamrende ambitiøs.

De printede marketingstøjler ER smidt og din forkærlighed for det digitale skinner nu 100% igennem.

Strategisk forlanger du at blive involveret helt fra starten i processen og griber helt naturligt ansvaret for udviklingen af den strategi du sammen med dit team skal eksekvere på.

Teamet er ikke stort i dag, men skal bygges af dig efter dine og selskabets målsætninger. Dine lederegenskaber er empatiske og du elsker at gå forrest og motivere dit team.

Du har gennemlevet lignende vækstrejser og kommer derfor med de rette redskaber som løfter afdelingen til nye højder.

Du elsker at lære nyt, hvilket du bedst gør ved også selv at tage arbejdshandskerne på.

Men når du har kompetencerne og overblikket er du mere end beredvillig til at overlade eksekveringen til dit team, så du kan gå videre til de næste udviklingseventyr.

Du tænker strategisk og tager dine beslutninger baseret på data, men du er også meget bevidst om, at kundens online rejse i dag har mange kontaktpunkter og derfor skal marketing tænkes holistisk og baseret på kunden.

Du elsker et højt tempo med mange bolde i luften, men vigtigst af alt er altid den gode kundeservice og relation uanset hvor kunden møder vores virksomhed.

Relevante KPI’er danner grundlag for målingen af det arbejde som du med højt til loftet gennemfører og samarbejdet med verdens bedste team er noget du glæder dig til HVER DAG.

Hvem er vi:


Karup Design har gennemlevet en gennemgribende transformation og står i dag stærkt som en af online markedets foretrukne leverandører.

Vi fokuserer 100% på whole-sale gennem de største og mest foretrukne webshops i hele verden, dog med udpræget fokus på Europe. Se mere om os på https://www.karupdesign.com/

Arbejdsmiljøet er 100% anno 2021 hvor store frihedsgrader gennemsyrer vores kultur.

Med mulighed for hjemmearbejdsplads når det er nødvendigt, en årlig betalt pjek-dag og delvist fri på din fødselsdag sætter vi menneskerne i første række – når ambition og ansvarsfølelse følger med.

”Always make sense” er vores måde at definere vores syn på CSR som i stigende grad fylder i vores hverdag.

Vi er velkonsolideret og efter et ejerskifte i december 2020 består ejerkredsen blandt andet af stifter og mangeårig direktør for BoConcept A/S, Viggo Mølholm som i det daglige er formand for bestyrelsen.

Stillingen er med direkte reference til Adm. Direktør Anders Stampe.

Hvordan søger du:


Har vi fanget din interesse, så send din ansøgning inkl. CV til vores HR-konsulent Betina B. Mølholm via linket: www.hrresursen.dk/kontakt Gerne hurtigst muligt, da vi vil køre samtaler løbende og forventer at afslutte processen i juni.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Herning

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Herning over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1