Greentel søger ny medarbejder til en kommunikation- og marketingsstilling.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers C

Kommunikation med et grønt hjerte.

Greentel er Danmarks grønne mobilselskab, der tilbyder billige mobilabonnementer med masser af indhold til priser under 99 kr. – til både private og erhverv, samt simkort til alt slags udstyr. Som vores navn antyder, er vi mere end blot et mobilselskab. Vi er et mobilselskab med en grøn agenda og derfor har vi også ”grønne” mobilabonnementer, hvor man direkte støtter enten bevaringen af regnskoven i Bigai i Equador eller opsamling af havplast langs vestkysten i Danmark. Derudover støtter vi lokale ildsjæle, sporten, Lyserød Lørdag, Danmark redder jord og meget mere.
Greentel har ca. 75.000 kunder og vi er klar til endnu flere, derfor søger vi en ny medarbejder til en kommunikation- og marketingsstilling.

Vi søger en grøn ildsjæl, som kan være med til at til at sætte endnu mere fokus på Greentels værdier, brande Greentel og øge kendskabet til Greentel. Du skal være med til at markedsføre Greentel som et grønt mobilselskab med fokus på gennemsigtighed, valgfrihed og en bæredygtig tankegang.
Du skal, med relevante inputs, være med til skabe endnu mere liv og debat på vores sociale kanaler.
Du skal have fokus på, at vi får spredt alle vores nyheder og alt vores viden ud til både eksisterende og nye kunder så det er tydeligt, at vi skiller os ud fra andre mobiludbydere.
Vi driver Greentel ud fra filosofien om, at det skal være et mobilselskab, hvor vi selv ønsker at være kunde. Det er den tankegang, der skinner igennem alle vores daglige arbejdsprocesser. Det derfor vigtigt for os, at du er en person, der forstår at sætte dig i kundernes situation og formår at nå ud til dem, hvor end de er.

Dit job i vores kommunikation- og marketingsafdeling bliver at brande Greentel, at styrke vores tilstedeværelse på de sociale medier, og skabe vækst i vores mobilselskab gennem nye tiltag – og gerne grønne.
Du skal have passion for den grønne tankegang og evnen til at få ting til at ske. Du skal være idérig og finde på alternative kommunikationsveje. Derudover er det vigtigt, at du er datadrevet og følger op på, om nye tiltag virker.
Vi er en lille virksomhed, så stillingen kræver, at du er fleksibel og både kan arbejde med sociale medier, CSR og udarbejde kommunikationsstrategier. Du skal kunne se dig selv i virksomhed, der går en endnu mere grøn og bæredygtig fremtid i møde – en fremtid som du kan være med til at forme.
Vi kan tilbyde dig en spændende stilling, i en virksomhed, hvor gode sociale og kollegiale forhold vægtes højt og hvor du selv kan være med til at definere dit arbejde.

Krav
• Har en kommunikationsuddannelse
• Superbruger af sociale medier
• Evne til at formidle budskaber, der differencer sig fra mængden
• Indsigt i CSR, klima- og miljøområdet – brænder for den grønne tankegang
• Er datadrevet og har analytiske kompetencer
• Idérig, kreativ og tænker ”ud af boksen”

Ansøg
Hos Greentel brænder vi for at tilbyde helt simpelt telefoni til hele familien – og huset, med en grøn vinkel. Hvis du også brænder for grøn telefoni, så send os en ansøgning på e-mail til Ida Marie Tarp – [email protected]

Stillingen er på 37 timer og med base på Jomfruløkken 2 i Randers. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Ønsker du at høre mere om jobbet, kan du sende en mail til Ida Marie Tarp på [email protected]
Ansøgningsfristen er den 15. august. Vi holder løbende samtaler.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers C.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Randers C
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Are you excited about telling great stories? Are you able to transform technical details into easy-to-understand content? And do you want to contribute to the green transition through effective com..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (praktik) i Århus

    Kommunikationspraktikant med sans for det visuelle udtryk Er du skarp indenfor kommunikation, layout og visuelle udtryk? Drømmer du om at afprøve den teori i praksis, du har lært på studiet? Så s..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Hedensted

    I denne rolle kombineres en klassisk kommunikationschef-position med et forretningsmæssigt ansvar for at drive og udvikle service- og kommunikationskonceptet til nøglekunder.Med reference til C..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Hedensted
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (vikar) i Århus

    Vil du stå i spidsen for den massive pressedækning - lokalt, nationalt og internationalt - af museumsudvidelsen The Next Level med den enorme kunstinstallation The Dome, a Skyspace by James Turrell..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Randers C

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Randers C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Randers C over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0