Kommunikations- og marketingspecialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Danmarks nationalleksikon Lex.dk er med flere end 225.000 artikler om alt mellem himmel og jord og 1,2 mio. månedlige brugere allerede et af Danmarks største indholdssites. Lex.dk er et gratis dansk public service kvalitetstilbud. Det er baseret på troværdigt og autoritativt indhold, som anvendes som kildemateriale i hele undervisningssektoren, og det har potentiale til en langt bredere målgruppe.

Lex.dk får stadig kun meget lidt direkte trafik fra SoMe, nyhedsbreve og lignende. Vi tror på at Lex.dk er relevant for flere, og det håber vi, at du vil hjælpe os med at bevise. Du skal sammen med trafik- og SEO-specialisten og resten af redaktionen sikre en signifikant brugervækst på sitet allerede indenfor de kommende 12 måneder.

Du bliver ansvarlig for at sætte trafikskabende aktiviteter på SoMe- og nyhedsbrevsområdet i gang, samt at anbefale og implementere ændringer på websitet, som understøtter de overordnede trafikmål. Det bliver din opgave at opbygge og skabe stærke positioner på de sociale medier og med dit kommunikations- og PR-arbejde sikre et øget kendskab til lex.dk. Du har erfaringer med at samarbejde med SoMe-influencers, og du ved, hvad der virker i de forskellige kanaler.

Lex.dk rummer overvældende meget indhold af virkelig høj faglig kvalitet, og du forstår at udnytte dette til såvel daglige SoMe-posts i tekst, billede og videoformater, som nyhedsbreve og andre former for push og pull-markedsføring. Du er vant til at arbejde med opsamling af permissions, og du forstår at udnytte de sociale medier til at markedsføre vores gratis nationalleksikon på bedste vis.

Lex.dk udbygges og opdateres løbende af en dedikeret redaktion og et stort netværk af skrivende forskere. En del af dit ansvarsområde er i tæt samarbejde med redaktionen at udtænke metoder og formater der kan aktivere lex.dk's fagansvarlige forskere i markedsførings- og kommunikationsindsatsen. Måske ligefrem gennem at motivere dem til at promovere lex.dk gennem deres egne sociale profiler.

Dit væsentligste mål er at skabe vækst i antal daglige brugere fra sociale medier og andre kommunikations- og PR-indsatser.

Du kommer sikkert fra en lignende stilling og har arbejdet med kommunikation og markedsføring af rent digitale produkter inden for fx medier eller digitale services og med SoMe, PR og nyhedsbreve i større skala.

Du er vant til at tage ansvar, du er initiativrig og du har erfaring med at løse opgaver i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere.

Opgaver og ansvar
  • Du er Lex.dk's redaktør og skrivende medarbejder for al markedskommunikation
  • Du udvælger og skriver relevant indhold til nyhedsbreve og SoMe og motiverer redaktionen til at bidrage
  • Du udnytter det redaktionelle indhold optimalt i annoncer og kampagner på relevante medier og i SoMe
  • Du opbygger og skaber stærke positioner på de sociale medier
  • Du vedligeholder lex.dk’s marketing- og kampagnekalender
  • Du samarbejder tæt med redaktionen om at aktivere lex.dk's fagansvarlige forskere i markedsførings- og kommunikationsindsatsen
  • Du optimerer den måde, man kan anvende netværket af fagansvarlige i en SoMe-strategi
  • Du skriver pressemeddelelser
  • Du er ansvarlig for marketingplan på SoMe og andre relevante annoncepositioner
  • Du har kontakten til bureauer.


Lex.dk er i opstartsfasen, og du kommer til at være med til at forme organisationen. Du skal være indstillet på, at der i perioder kan være et stort arbejdspres, og at organisationen udvikler og forandrer sig.

Vi har en uformel og åben omgangsform, og vi arbejder tæt sammen og løser udfordringer sammen i redaktionen. Vi er nysgerrige, videbegærlige og bredt orienterede, og der er en god stemning på redaktionen. Når vi spiser frokost sammen, er humøret højt og diskussionen ofte intens.

Vil du høre mere om stillingen kan du kontakte redaktions- og udviklingschef, Erik Henz Kjeldsen på [email protected] eller mobil 5129 6549.

Vi tager løbende folk til samtale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København K
  • Mandag den 10. oktober 2022

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vores nuværende student har fået en flot praktikplads i Washington DC. Derfor søger vi en ny student, der kan understøtte DI Vands arbejde – og den danske styrkeposition på vand. Baggrund. Over hele verden er mennesker udfordret af for lidt vand, urent vand eller for meget vand i form af oversvømmelser.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for medlemskommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den student, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og arbejde med en bred vifte af opgaver, som du får stor indflydelse på. Du kommer til at understøtte forretningsudviklingen og .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Dragør

    UngDragør søger en engageret og dedikeret deltidsmedarbejder på 21 timer pr. uge til at skabe et stærkt ungedemokrati og styrke de unges medborgerskab og indflydelse i byen samt fortælle de mange g..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0