Studenter til Kommunikation og SoMe samt events og opstart af nye projekter for børn og unge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København V

2 studerende søges: Trives du i en afvekslende hverdag? Er du god til at tage ansvar og har blik for detaljen? Så er du måske en de af studentermedhjælpere, vi søger.

I Engineer the Future arbejder vi for, at flere unge bliver motiveret til en uddannelse inden for naturvidenskab eller teknologi. Vi udvikler undervisningsmaterialer, sender rollemodeller på besøg i klasserne og afvikler kampagner.

Som studentermedhjælper får du rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt. Du bliver en del af et lille team, hvor du hurtigt får ansvar. Dine arbejdsdage vil sjældent være ens, og du vil arbejde sammen med mange forskellige mennesker.

Du bliver primært tilknyttet et eller to af vores indsatser eller projekter:

  1. Student til Kommunikation og SoMe

Vi søger en student til vores branding og kommunikationsteam, der skriver godt og fejlfrit dansk og har flair for SoMe. Måske er det dig, der skriver opslag til den næste kampagne, hjælper med at markedsføre Book en ekspert eller skriver udkast til kronikker og webtekster?

  1. Student til events og opstart af nye projekter for børn og unge

Hvis du er god til at arrangere events og holde mange bolde i luften, bliver du måske koblet til afvikling af næste Science Cup, Engineering Day, Big Bang konference eller Folkemødet. Det kan også være, at du skal hjælpe til på nogen af de mange nye projekter vi er ved at sætte i søen. Det kan fx være du skal være med til at koordinere møder, invitere oplægsholdere, forberede workshops med mange aktører, bestille merchandise og meget andet.

En del af din tid er dedikeret til opgaver, der går på tværs af vores team, og de opgaver vil du sammen med de andre studenter fordele mellem jer på ugentlige møder. Du får derfor løbende opgaver fra og kontaktflade til hele organisationen.

Derfor skal du trives i en varierende hverdag og være villig til at lære.

Du skal være:

  • Studerende og have 15 timer om ugen, som du kan bruge hos os fordelt på 3 dage. Hvilken uddannelse du læser på, er ikke vigtig for os, men du må meget gerne stadig være på din bachelor.
  • Teamplayer og have mod på mange forskellige opgaver.
  • Serviceminded både internt i organisationen og i relation til eksterne.
  • Være grundig og have sans for detaljerne.

Vi tilbyder dig

Et velfungerende team (og et velfungerende studenterteam) med højt humør og fagligt niveau, som vil tage godt imod dig og lære dig ordentligt op. Vi har et stærkt fællesskab, hvor vi hjælper hinanden og stor fleksibilitet i eksamensperioder. Desuden kan vi tilbyde god udsigt over vandet ved Kalvebod Brygge 31 i København og en lækker frokostordning. Se mere om, hvem vi er på www.engineerthefuture.dk.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Studentermedhjælper Amalie Henner Lund på [email protected] eller projektleder Ida Steinicke på +45 6179 4737.

Send din ansøgning samt CV, og måske en kort video, hvor du fortæller lidt om hvem du er senest d. 15. september 2022 via linket. Ansættelse vil ske hurtigst muligt. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Engineer the Future har vi brug for alle måder at tænke på!

Engineer the Future

Engineer the Future er Danmarks teknologiske alliance bestående af ca. 50 virksomheder, uddannelsessteder og interesseorganisationer. Danmark mangler ingeniører, it og naturvidenskabeligt uddannede. Det bremser innovationskraften, velfærden og væksten. Vi ved, at vi i fremtiden får brug for endnu flere teknologiske eksperter, og derfor arbejder vi for at øge børn og unges begejstring for teknologi og naturvidenskab og for, at flere unge tager en teknisk uddannelse. Det gør vi gennem et nationalt program i grundskolen, Engineering i skolen. Og vi sætter i store kampagner fokus på at give inspirerende fortællinger om, hvem ingeniører, it og science-uddannede er.

Engineer the Future - Danmarks teknologiske alliance


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København V

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vores nuværende student har fået en flot praktikplads i Washington DC. Derfor søger vi en ny student, der kan understøtte DI Vands arbejde – og den danske styrkeposition på vand. Baggrund. Over hele verden er mennesker udfordret af for lidt vand, urent vand eller for meget vand i form af oversvømmelser.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for medlemskommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den student, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og arbejde med en bred vifte af opgaver, som du får stor indflydelse på. Du kommer til at understøtte forretningsudviklingen og .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Dragør

    UngDragør søger en engageret og dedikeret deltidsmedarbejder på 21 timer pr. uge til at skabe et stærkt ungedemokrati og styrke de unges medborgerskab og indflydelse i byen samt fortælle de mange g..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
25. juni 2024 1
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1