Kommunikationsmedarbejder, der brænder for digital kommunikation og har grafisk flair

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Vil du fortælle historier om de positive samfundsforandringer i Region Sjælland? Kan du skabe digitalt indhold – i skrift, billede og video - der passer til borgere, virksomheder og politikere? Og har du teknisk flair og en god fornemmelse for layout og opsætning af kommunikationsprodukter? Så er det dig vi søger til digital kommunikation i Regional Udvikling i Region Sjælland.

I Region Sjællands afdeling for Regional Udvikling arbejder vi for, at regionen er et attraktivt sted at leve, arbejde, studere og drive virksomhed, også om 5, 10 og 20 år. Vi søger en kommunikationskonsulent, der vil producere indhold til afdelingens digitale platforme og bistå fagmedarbejdere og ledere med at lave kommunikation, der passer til regionens borgere, politikere og samarbejdspartnere.

Dine opgaver

Du bliver ansat i en nyoprettet stilling, som afdelingens tovholder på digital kommunikation. Her skal du løse kommunikationsopgaver i tæt samarbejde med afdelingens 80 medarbejdere og ledelse. Du vil blive redaktør / content developer på den nye hjemmeside, som skal etableres for afdelingen i 2022. Du vil indgå i gruppen, der producerer indhold på hjemmesiden og LinkedIn for det regionale partnerskab Sjællands Udviklingsalliance. Og du skal rådgive afdelingens fagmedarbejdere om kommunikation til omverdenen samt bistå med at skrive indhold og lave layout af kommunikationsprodukter til de sociale og trykte medier.

Dine vigtigste opgaver:

  • Redaktør / content developer til Regional Udviklings nye hjemmeside

  • Lave indhold til LinkedIn og hjemmesiden for Sjællands Udviklingsalliance - www.sjua.dk

  • Være sparringspartner på afdelingens kommunikation til omverdenen

  • Bistå med layout, indhold og grafik på kommunikationsprodukter


Hvem er du

Du har en bachelor eller kandidatuddannelse inden for kommunikation, web og grafisk design. Du har viden og erfaring med at producere indhold til hjemmesider samt mere generelt med layout og indhold i digitale medier. Du har en god evne til at skrive fængende fortælleringer, som passer til målgruppen. Og du er en teamplayer, der har lyst til at hjælpe dine kolleger med at skabe god kommunikation til omverdenen, der både fænger visuelt, æstetisk og i sit indhold.

Dine vigtigste kompetencer

  • Du har erfaring med hjemmesideredigering

  • Du har teknisk flair og erfaring med layout via Adobe Indesign eller Adobe Illustrator

  • Du er stærk i brugen af Office-pakken (især Word og PowerPoint)

  • Du er en god kommunikatør på skrift og i tale

  • Du har lyst til rådgive og lære din kolleger om kommunikation i praksis


Vi tilbyder

Et spændende job, hvor du har indflydelse på din arbejdsdag og muligheder for at prøve nyt. Du får dygtige kollegaer, som vil hjælpe dig. Du får mange forskellige samarbejdspartnere og netværk. Vi har et godt arbejdsmiljø med muligheder for at udvikle dine kompetencer og arbejde på tværs i Regional Udvikling og i vores arbejde med at udvikle hele Region Sjælland til gavn for borgerne.

Vil du vide mere

Du er velkommen til at kontakte sekretariatschef Thomas Aarup Larsen på tlf. 29 27 19 54

Ansøgning

Send os en motiveret ansøgning og dit CV via vores rekrutteringssystem senest søndag d. 21. november kl. 24.00.

Første samtalerunde finder sted, som et virtuelt møde onsdag d. 24. november og en eventuelt anden samtale foregår fysisk i Regionshuset fredag d. 26. november.

Ansættelse hurtigst muligt.

Hvis du får jobbet ansættes du i en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge med flekstid. Din titel fastlægges ud fra din uddannelse og kvalifikationer, og som en del af lønforhandlingen.

Om Regional Udvikling

Regional Udvikling er en del af koncernen Region Sjælland. Regional Udvikling løser en bred vifte af myndigheds- og udviklingsopgaver inden for kollektiv trafik, koordinering af uddannelser, håndtering af jord- og grundvandsforurening, bæredygtig råstofindvinding samt udviklingen inden for infrastruktur, yderområder, grøn omstilling, klimatilpasning og grænseoverskridende samarbejder. Vi er ca. 80 medarbejdere i afdelingen. Vi har i vores arbejde borgeren i centrum, og vi arbejder oftest i strategiske partnerskaber med andre interessenter og aktører. Læs evt. mere om Regional Udvikling på www.regionsjaelland.dk/omregionen/Organisation/oevrigeafdelingerogenheder/Sider/regional-udvikling.aspx



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Sorø
  • Søndag den 21. november 2021

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder i Ringsted

    Vi søger en kultur- og kommunikationsmedarbejder, der med base i drift af Ringsted Kulturhus også kan drive PR og kommunikation på tværs af to levende kulturinstitutioner.Ringsted Kulturhus er sa..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Roskilde

    Du er nok uddannet inden for kommunikation, design, medievidenskab, visuel journalistik eller tilsvarende. Det er ikke nødvendigt at have stor viden eller erfaring med kunst og kultur – det vigtigs..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Holbæk

    You have an opportunity to be part of an exciting journey in a fast-growing organization with high ambitions offering rich potential for career development. At [xxxxx] we are currently .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Holbæk
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Sorø

    Special- eller chefkonsulent til betjening af politisk udvalg og direktionsarbejde Motiveres du af at have et tæt samarbejde med det politiske niveau og er god til at løse en bred vifte af opga..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Sorø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Sorø over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
10. juli 2024 1
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1