Rekrutteringsfirma

Konstruktionsingeniør – NCC Engineering - Søborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

  • Er du diplom- eller civilingeniør indenfor konstruktion af bygninger?
  • Har du erfaring med elementbyggeri – gerne fra et rådgivende ingeniørfirma eller større entreprenørfirma?
  • Vil du være en del af en virksomhed, som i år er blevet kåret til den mest attraktive entreprenørvirksomhed?

Hos NCC Engineering kommer du helt tæt på produktionen

NCC Engineering projekterer konstruktioner og teknik på NCC’s totalentrepriser, både nybyggeri og renovering. Vores fokus er bygbare projekter som er optimale at udføre for NCC's udførende enheder. Arbejdsgangene er præget af digitale løsninger, 3D-modellering og VDC i alle projektets faser.

Ingeniører og udførende arbejder i samme virksomhed og er ikke ”konkurrenter”. Engineering udfører kun projektering af sager, der også bygges af NCC.

Med arbejdssted i Søborg bliver du en del af en ambitiøs afdeling på 35 ingeniører og tekniske designere fordelt på konstruktion, VVS/ventilation og el. Konstruktion er den største med 15 ansatte.

Du vil referere til de to ledere for konstruktionsafdelingen hvor den ene har det personalemæssige og administrative ansvar, og den anden har det faglige ansvar. Begge to er yngre civilingeniører, og praktiserer en nysgerrig, åben og positiv ledelsesstil.

NCC har en stor og spændende pipeline af opgaver

Vi er derfor på udkig efter dig som:

  • brænder for at arbejde med konstruktionsprojektering af større bolig- og kontorbyggerier
  • har lysten til at udvikle sig
  • er nysgerrig på den store udvikling indenfor modellering
  • vil være en del af en afdeling med et fagligt højt niveau, men hvor der også er plads til at have det sjovt sammen.

Hvem søger vi til rollen?

Du er uddannet civilingeniør eller diplomingeniør indenfor bærende konstruktioner, og du har minimum 2-3 års erfaring med projektering af betonelementbyggerier.

Du er fagligt ambitiøs, og du har erfaring med FEM modellering og/evt. 3R projektering (ikke et krav). Som person har du et godt overblik, du evner du at dykke ned i detaljen og så er du fortrolig med digitale værktøjer. NCC Engineering benytter bl.a. TEKLA, Solibri og Revit. Derudover følger du naturligt med i de nye normer og certificeringer indenfor byggebranchen. Al kommunikation hos NCC Engineering foregår på dansk. Godt dansk i skrift og tale er derfor et krav.

Hvad tilbyder NCC Engineering?

Der er et stort fokus på samarbejde og vidensdeling i afdelingen, så du vil opleve høj grad af sparring og involvering. Med ansættelse i en af Skandinaviens største virksomheder indenfor byggeri, får du en arbejdsgiver med store ressourcer og vilje til at gøre de rigtige ting for at fastholde en førende position også på lang sigt. Du vil få dygtige kollegaer, som glæder sig til at tage imod dig.

Der er et stort fokus på work-life balance, og du kommer ind i en afdeling med høj medarbejdertrivsel. Videre er der mange personaleforeninger hos NCC, du får en god lønpakke, kantineordning, og andre goder. Læs mere om NCC på www.ncc.dk.

Fristet til at høre mere?

Vi vurderer løbende de modtagne ansøgninger og lukker stillingen, når rette kandidat er fundet. Derfor: kunne du tænke dig at høre mere om muligheden så skriv eller ring til Arne Kleven på tlf: 20 88 77 63 og mailadresse: [email protected]. Eller Nicoline Lauridsen på tlf: 53 58 20 18 og mailadresse: [email protected]. Du er også velkommen til at søge stillingen direkte via linket ”Søg jobbet her”.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konstruktør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konstruktør
  • Søborg

Lignende jobs

  • Konstruktør i Skovlunde

    Fri kontakt
    Om virksomheden: tic- elkas A/S har 50 års erfaring i at tilbyde automation, industrielle styre- og fordelingstavler, UPS, Power Supply Systems samt montage til en bred vifte af danske og internationale kunder. Du får omkring 180 nye kollegaer fordelt på 3 afdelinger i Skovlunde, Randers og Kaunas i Litauen.
    • Konstruktør
    • Skovlunde
    Få mere info
  • Konstruktør i Storkøbenhavn

    Vil du have en helt central rolle i udviklingen af vores fremtidige produkter og brænder du for mekaniske løsninger og er en haj til at tegne/designe, så er denne stilling noget for dig.SCANB..
    • Konstruktør
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Konstruktør i København

    Konstruktør søges til organisation/virksomhed i København
    • Konstruktør
    • København
    Få mere info
  • Konstruktør i København N

    Du har arbejdet med IKT-ledelse gerne i flere år og føler dig hjemme i disciplinen, så du selvstændigt kan styre de digitale processer i samarbejde med projekteringsledelsen, projektlederne og de .
    • Konstruktør
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konstruktør i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte konstruktør i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konstruktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konstruktør i Søborg over tid

Dato Alle jobs som konstruktør
6. juli 2024 2
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2