Behandlingsrådet søger konsulent med indsigt i sundhedsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Aalborg SV

Vil du være en del af en nystartet organisation med høje ambitioner for det danske sundhedsvæsen og har du lyst til at arbejde med evalueringer af sundhedsteknologier?
Så er jobbet som konsulent i Behandlingsrådets sekretariat måske noget for dig!

Om Behandlingsrådet
Behandlingsrådet er etableret af de fem regioner og har til formål at bidrage til højere kvalitet i behandlingen i sundhedsvæsenet, mere lighed i sundhed, mere ensartet praksis på tværs af de fem regioner og samtidig dæmpe udgiftspresset. Dette skal ske med udgangspunkt i systematiske evalueringer af nye og eksisterende sundhedsteknologier, efterfulgt af nationale anbefalinger for anvendelse af teknologierne.

Behandlingsrådet arbejder inden for følgende principper: ”Mest sundhed for pengene”, ”Faglighed og armslængde til det politiske system”, ”Åbenhed” og ”Lighed”.

Behandlingsrådet består af et besluttende råd, et sekretariat og en række faglige udvalg.

Sekretariatet kommer til at bestå af 20-25 medarbejdere (aktuelt er vi 14 medarbejdere). Sekretariatet er sammensat af medarbejdere med kompetencer indenfor planlægning og projektledelse på sundhedsområdet samt medarbejdere med kompetencer indenfor de metoder, der benyttes i evalueringer, herunder erfaring med bl.a. effektstudier, økonomiske studier, systematisk litteratursøgning og statistik. Sekretariatet forbereder Rådets møder og betjener via projektteams de faglige udvalg i deres arbejde med evalueringerne.

Om jobbet
En væsentlig del af dit arbejde vil bestå i at indgå i de projektteams, der nedsættes for hver af Behandlingsrådets evalueringer. Disse teams består som udgangspunkt af to sundhedsvidenskabelige konsulenter samt en konsulent.

Din rolle vil have karakter af koordinerende projektledelse, ligesom du kan være faglig bidragsyder i forhold til belysning af patient- eller organisationsperspektivet i evalueringerne.

Du vil derudover løbende få ansvar for klassiske konsulentopgaver i sekretariatet fx udarbejdelse af beslutningsoplæg og notater til ledelsen samt tværgående udviklings- og planlægningsopgaver.

Da vi er en nystartet organisation, er vores processer og rutiner stadig under udvikling. Du skal derfor have lyst til at komme ind i en organisation i bevægelse, og hvor opgaver vil blive defineret efterhånden, som vi konsolideres.

Vi tilbyder
Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vores fælles indsats får betydning for både klinikere, borgere og virksomheder i Danmark og udlandet. Du får dermed en unik mulighed for at være med til at sætte dit præg på fremtidens sundhedsvæsen. Du bliver en del af en arbejdsplads, der bygger på tillid, og hvor der er fokus på høj faglighed, fælles opgaveløsning, tæt samarbejde med mange forskellige aktører i og uden for organisationen. Du vil desuden opleve en arbejdsplads, hvor der er stor mulighed for at påvirke såvel organisationen som opgaveløsningen.

Vi forventer, at du:
  • Har en relevant akademisk uddannelse, fx inden for det samfundsfaglige område eller en sundhedsfaglig uddannelse kombineret med relevant akademisk overbygning
  • Har flere års erfaring fra sundhedsområdet fx inden for planlægning eller projektledelse og kan navigere sikkert mellem klinikere, patientrepræsentanter, embedsværket og det politiske niveau
  • Er god til og glad for at arbejde meget struktureret, herunder kan bidrage aktivt til udvikling af processer og vejledninger
  • Har en præcis pen, som kan formidle komplekse emner, så de kan forstås af andre end fagfolk
  • Kan formulere dig mundtligt og skriftligt på engelsk, da en del evalueringer vil foregå på engelsk
  • Har gode samarbejdsevner og bidrager aktivt med ansvar, engagement, en positiv indstilling og er lydhør overfor andres perspektiver.
  • Møder med god energi og er en god kollega – fagligt såvel som socialt.

Det er ikke et krav, men en fordel, hvis du har konkrete erfaringer med et eller måske endda flere af følgende områder: innovation og implementering af sundhedsteknologier, anvendelse af kvalitative eller kvantitative metoder, patient/brugerinddragelse eller indkøbs-og udbudsområdet.

Ansøgning
Ansøgningsfrist er søndag den 8. august.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 17. og 18. august.

Tiltrædelse pr. 1. oktober eller gerne tidligere.

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst via den forhandlingsberettigede organisation.

Den ansættende myndighed er Danske Regioner.

Arbejdsstedet bliver Novi Science Park, Alfred Nobels Vej 27, 9220 Aalborg Ø.

Vil du vide mere?
Du kan læse mere om Behandlingsrådet på vores hjemmeside, hvor du også kan læse vores proceshåndbog og metodevejledning, som er grundlæggende dokumenter for sekretariatets arbejde. Se mere på www.behandlingsraadet.dk

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedsleder Tine Bro på mail [email protected] eller på tlf. 30263436 (ferie i uge 29 og 30)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Aalborg SV
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Aalborg SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Aalborg SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Aalborg SV over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1