Brænder du for uddannelse og sundhedsadministration?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Århus N

Er du optaget af uddannelse, og har du en særlig indsigt i og visioner for det sundhedsadministrative område? Komponent søger nu en konsulent/chefkonsulent til at løfte dette felt.

Komponent søger en fagligt stærk og forretningsorienteret konsulent/chefkonsulent med solid viden, erfaring og netværk fra det sundhedsadministrative felt på sygehusene/i regionerne. Du skal stå i spidsen for udvikling, kvalitetssikring og salg af Komponents Sundhedskommunomuddannelse, som er en akademiuddannelse for administrative medarbejdere på hospitaler, sundhedscentre m.m. Du er en del af et fagligt engageret team af konsulenter og studievejledere, som samlet set udvikler og løfter uddannelsen sammen med vores kunder og undervisere.

Som konsulent/chefkonsulent skal du både drifte og sælge uddannelsen, samtidigt med at du har det lange lys på i forhold til fremtidens kompetencebehov. I Komponent har vi et stort fokus på at udvikle vores uddannelser til fremtidens studerende og marked. Denne opgave kommer du til at bidrage til på Sundhedskommunomuddannelsen.

Vi lægger vægt på, at:

  • Du er opdateret på tendenser inden for det sundhedsadministrative område og har flair for at afdække fremtidige kompetencebehov.
  • Du har undervisnings- og proceskompetencer, som gør dig i stand til at konceptudvikle og gennemføre undervisnings- og læringsforløb af høj faglig og didaktisk kvalitet - også virtuelt.
  • Du har indsigt i og gerne erfaring med de formelle kompetencegivende efteruddannelser, særligt på akademi- og diplomniveau.
  • Du har stærke relationelle kompetencer og kan gå i dialog med studerende/kursister, kunder og beslutningstagere.
  • Du har et stærkt netværk og er god til at skabe netværk blandt aktørerne på området.
  • Du formår tilmed at bruge dit netværk i udvikling af uddannelsen.
  • Du bliver motiveret af at være med i hele processen fra ideudvikling til evaluering og videreudvikling af aktiviteter.
  • Du er handlekraftig og motiveres af at opsøge nye kunder og markeder.
  • Du forstår markedsføring og ser salg af åbne forløb og moduler som en central og vigtig opgave.

Om dig

Du har en relevant akademisk uddannelse eller tilsvarende kvalifikationer fx. en professionsuddannelse kombineret med relevant efteruddannelse.

Du kommer givetvis fra sekundærsektoren, en professionshøjskole eller et konsulenthus. Måske er du sundhedsadministrativ leder eller har en central rolle på et sygehus eller udviklingskonsulent i sundhedsvæsenet med særlig indsigt og interesse for det administrative felt. Vigtigst er det, at du kender det sundhedsadministrative område og problemstillinger og er oprigtig optaget af at drive og fremtidsudvikle vores uddannelse til gavn for det samlede sundhedsvæsen.

Som ny i teamet får du dygtige, erfarne og tillidsfulde kollegaer, som sætter pris på humor og et tæt fællesskab i den travle hverdag, hvor vi i sammen fejrer succeserne og knækker udfordringerne.

Om stillingen

Som konsulent/chefkonsulent referer du til en centerchef og indgår i et fagligt fællesskab med kollegaer på Sundhedskommunomuddannelsen samt med øvrige kollegaer på uddannelsesområdet. Du bliver tilknyttet vores kontor i enten København/Herlev eller Aarhus - men da vores kunder er i alle fem regioner, skal du forvente en del rejseaktivitet.

Om Komponent

Komponent er kommunernes udviklingscenter, som driver uddannelser, udvikler kompetenceudvikling, tilbyder konsulentydelser til kommuner og andre offentlige organisationer. Du kan læse mere på vores hjemmeside www.Komponent.dk

Yderligere oplysninger

Spørgsmål til stillingen kan stilles til centerchef Anne Marie SølandT: 2710 0010, E: [email protected]. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Tiltrædelse forventes senest 1. februar 2023.

Ansøgning

Send din ansøgning med CV via knappen "Send ansøgning" snarest muligt.

Samtaler afholdes i København eller Aarhus afhængig af kandidaten.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=8a5957bf)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Århus N
  • Mandag den 23. januar 2023

Lignende jobs

  • Senior Azure Consultant – bliv en del af itm8

    Er du ekspert i komplekse Azure-udfordringer? Vil du være en del af Danmark bedst certificerede team og støtte kundens Cloud-rejse? Så er det dig, vi søger til stillingen som Senior Azure Consultan..
    • Konsulent
    • Viby J
    Få mere info
  • Senior Consultant, Business Intelligence – få en n...

    Motiveres du af at have en nøglerolle med fokus på Business Intelligence og dataanalyse? Ønsker du at komme med på rejsen og sætte dit præg på en BI-afdeling under opbygning? Og har du en solid tek..
    • Konsulent
    • Viby J
    Få mere info
  • System Consultant

    - Systemkonsulent til markedsledende løsning indenfor bæredygtig energistyring Kan du se dig selv som teknisk konsulent i en virksomhed, hvis formål er at hjælpe sine kunder med at drive deres .
    • Konsulent
    • Århus
    Få mere info
  • Junior Consultant til Supply Chain Management

    Brænder du for en dynamisk arbejdsdag, hvor du både er ansvarlig for administrative opgaver, dybdegående analyser og udrulning af større internationale projekter? Er du superbruger i Excel og kan b..
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Århus N over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
4. oktober 2024 3
3. oktober 2024 3
2. oktober 2024 3
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1