Specialkonsulent søges til kommunikation i Ledelsessekretariatet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Ebeltoft

Har du en stærk kommunikationsfaglig profil med styr på tekst og modtager? Kan du skrive alt lige fra taler, pressemeddelelser til sagsfremstillinger? Kan du formidle strategisk kommunikation internt i organisationen og til omverdenen?

Så er du muligvis den nye kollega, vi søger!

Stillingen indplaceres som specialkonsulent, dog afhængig af relevant erfaring. Vi forventer et minimum af 2 – 3 års relevant erfaring.

I Ledelsessekretariatet understøtter og servicerer vi den politiske og administrative topledelse i kommunen. Det er en dynamisk og spændende arbejdsplads med mange forskelligartede opgaver, hvor kommunikation er en væsentlig del af opgaveløsningen.

Ud over at være en kommune med en naturskøn beliggenhed er Syddjurs Kommune også i en positiv udvikling. Vi er en attraktiv bosætningskommune med et stigende befolkningstal og stor efterspørgsel efter byggegrunde over hele kommunen. Vi er kendt som en digital kommune, der investerer i ny teknologi for at forbedre vores service og effektivitet.

Dine opgaver
Som kommunikationskonsulent i Ledelsessekretariatet skal du:
  • Bistå direktion og borgmester med udarbejdelse af pressemeddelelser og strategisk rådgivning
  • Bistå i Ledelsessekretariatets opgaver omkring politiske sager, herunder udarbejdelse af talepapirer, sagsfremstillinger og PowerPoint oplæg.
  • Rådgive om kommunikation i forbindelse med organisationsprojekter og i politiske processer
  • Producere indhold til digitale platforme såsom intranet, hjemmesider og sociale medier
  • Generelt være åben for at løse både store og små opgaver i det daglige i tæt samarbejde med dine kollegaer i Ledelsessekretariatet, såsom udarbejdelse af annoncer, invitationer, breve, mindre grafisk opgaver mv.

Du skal være åben for tværgående samarbejde, både i sekretariatet og sammen med andre fagområder. Din kommunikationsprofil må gerne være skarp, men du skal evne at bruge den på en bred vifte af opgaver, som kan ligge uden for det normale kommunikationsområde. Vi forventer, at du er en holdspiller, der også kan hente kaffen til et politisk møde eller skrive et sagsudkast på kort tid når det kniber. Vi har fokus på kvalitetsudvikling af vores politiske og administrative dagsordener og du skal kunne sparre og kvalitetsudvikle tekst med skarpe deadlines.

Du vil indgå i et tæt samspil med de øvrige medarbejdere i ledelsessekretariatet. Det betyder, at du også skal løse konkrete kommunikationsopgaver, eksempelvis intern kommunikation, krisekommunikation, pressehåndtering, branding, borgermøder, produktion af PowerPoint oplæg, nyhedsformidling, annoncering, taleskrivning, dækning af events, optagelse af video til web, mindre grafiske opgaver mv.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant akademisk uddannelse indenfor kommunikation og har minimum 2 – 3 års relevant erfaring. Din uddannelse har du koblet med solid politik- og organisationsforståelse, og du har høj grad af politisk tæft. Du har analytisk sans og er god til at koble dig på strategiske og politiske dagsordner. Du er en dygtig kommunikator, både mundtligt og skriftligt, og dine samarbejdsevner sikrer, at du får følgeskab i dit arbejde. Du kan håndtere en bred vifte af opgaver og du trives med det høje tempo, der er i et ledelsessekretariat.

Vi ser kommunikation som en del af løsningen, når vi vil understøtte resultatskabelse i Syddjurs Kommune. Du har derfor erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med
  • Kommunikation i et strategisk perspektiv
  • Kommunikation i en politisk styret organisation
  • At skabe relationer og ”lægge øret til jorden” både i organisationen og hos eksterne samarbejdspartnere
  • Klassiske kommunikationsopgaver, såsom taler, pressemeddelelser, annoncer mv.
  • Udarbejdelse af indhold, herunder video, til sociale medier og til web

Vi tilbyder dig
Et fagligt udfordrende og varierende job med høj grad af selvstændighed i en ambitiøs og udviklingsorienteret organisation tæt på direktion, koncernledelse og den politiske beslutningsproces. Dagligdagen vil være afvekslende og foregå i et godt og bredt arbejdsmiljø på tværs af hele Syddjurs Kommune.

I Ledelsessekretariatet er der 14 med arbejdere med forskellige baggrunde og spidskompetencer. Ud over intern og ekstern kommunikation er Ledelsessekretariatet maskinrum for udarbejdelse af dagsordener til politiske udvalg og Byråd, sekretariat for betjening af direktionen og borgmesteren, og der arbejdes med projektstyring af større interne og eksterne udviklingsprojekter herunder erhvervsudvikling.

Din nærmeste leder vil være chef for Ledelsessekretariatet, men i det daglige vil mange af dine opgaver skulle koordineres via pressechefen. Ud over pressechefen er der en digital kommunikationsmedarbejder med fokus på hjemmeside, intranet og sociale medier.

Vi har et godt arbejdsmiljø og en uformel tone i et livligt, åbent kontormiljø i administrationsbygningen i Ebeltoft. Vi har en positiv samarbejdskultur og en god evne til at løfte i fællesskab.

Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende aftaler, overenskomst og kvalifikationer. Stillingen er på fuld tid og med ansættelse som specialkonsulent, dog afhængig af relevant erfaring.

Tiltrædelse forventes den 1. oktober 2021.

Arbejdsstedet er Ebeltoft Administrationsbygning, Lundbergsvej 2, 8400 Ebeltoft.

Ansøgningsfristen er søndag den 15. august 2021.

Der vil blive afholdt to samtalerunder.


Første samtale afholdes onsdag den 18. august 2021

Anden samtale afholdes tirsdag den 24. august 2021

Test: Kandidater, der går videre til anden samtale, skal være indstillet på at gennemføre en online person- lighedstest samt deltage i en testtilbagemelding ved HR mellem første og anden samtale.

Yderligere oplysninger:

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte chef for ledelsessekretariatet Hanne Lykke Thonsgaard på 51 14 22 43.

”Syddjurs Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.”.

Du kan søge jobbet ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV. (De vedhæftede filer skal være i pdf- eller word-format).

TIPS: Syddjurs Kommune anvender digital rekruttering, se ledige stillinger på Syddjurs. dk / job.

Syddjurs Kommune har omkring 43.000 indbyggere, fem hovedbyer og et stort opland med mange landsbyer. Vi er en kommune i udvikling og hvert år vælger mange familier at flytte hertil. Vores styrker er de aktive borgere, de mange bysamfund, en enestående natur og nærheden til storbyen Aarhus. Vi er en aktiv del af udviklingen i den midtjyske region, herunder Business Region Aarhus, som er et fællesskab mellem de 12 østjyske kommuner. Tilsammen en million østjyder, en halv million arbejdspladser og landets største vækstområde uden for hovedstadsområdet.

Syddjurs Kommune er den største arbejdsplads med cirka 3.200 engagerede medarbejdere. Gennem dialog med virksomheder, brugere og borgere sikres et fælles ansvar for kommunens udvikling. Vores Ledelses- og medarbejdergrundlag tager afsæt i kommunens vision ”Vi gør det – sammen” og i kommunens værdier; åbenhed, udvikling, respekt og kvalitet - som vi efterlever i hverdagen internt og i mødet med borgere og samarbejdspartnere.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ebeltoft.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Ebeltoft
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Senior Consultant, Business Intelligence – få en n...

    Motiveres du af at have en nøglerolle med fokus på Business Intelligence og dataanalyse? Ønsker du at komme med på rejsen og sætte dit præg på en BI-afdeling under opbygning? Og har du en solid tek..
    • Konsulent
    • Viby J
    Få mere info
  • System Consultant

    - Systemkonsulent til markedsledende løsning indenfor bæredygtig energistyring Kan du se dig selv som teknisk konsulent i en virksomhed, hvis formål er at hjælpe sine kunder med at drive deres .
    • Konsulent
    • Århus
    Få mere info
  • Junior Consultant til Supply Chain Management

    Brænder du for en dynamisk arbejdsdag, hvor du både er ansvarlig for administrative opgaver, dybdegående analyser og udrulning af større internationale projekter? Er du superbruger i Excel og kan b..
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info
  • Junior Consultant til Supply Chain Management

    IntroduktionBrænder du for en dynamisk arbejdsdag, hvor du både er ansvarlig for administrative opgaver, dybdegående analyser og udrulning af større internationale projekter? Er du superbruger .
    • Konsulent
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Ebeltoft

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Ebeltoft over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Ebeltoft over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
7. oktober 2024 0
6. oktober 2024 0
5. oktober 2024 0
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0