Projektmedarbejder med peerkompetencer til ungebotilbuddet Paderuphus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers C

Brænder du for at understøtte menneskers recoveryproces? Har du peer-kompetence og solid erfaring med at bruge dine levede erfaringer? Så se her!

Vi søger til partnerskabsprojektet en peermedarbejder, hvis kerneopgave er aktiviteter, som skaber rammen for beboernes sociale træningsbaner og understøtter den enkeltes recoveryproces.

Du vil blive ansat ved Paderuphus og blive en del af en samlet personalegruppe på ti medarbejdere. Desuden har du syv peerkolleger i partnerskabsprojektet, som er ansat i forskellige afdelinger i Randers Kommune. Du vil løbende møde og erfaringsudveksle med dine peerfaglige kolleger.

Paderuphus er et midlertidigt botilbud efter servicelovens §107. Paderuphus har 14 lejligheder samt en akutbolig. Målgruppen er primært unge mennesker mellem 18 og 30 år, som har en psykisk sårbarhed.

Socialstyrelsen har indgået partnerskab med fire kommuner, som udvikler og afprøver et koncept for udviklingen og omstillingen af den kommunale socialpsykiatri mod recovery-orienteret rehabilitering.

Som en del af det samlede initiativ under overskriften ’En styrket indsats i kvaliteten i socialpsykiatrien’, arbejder Socialstyrelsen sammen med fire kommuner om en strategisk udvikling og omlægning af socialpsykiatrien for at skabe bedre indsatser til mennesker med psykiske vanskeligheder. Mange af landets kommuner er langt på området, og formålet med partnerskabet er at bidrage til den strategiske udvikling og omlægning, der allerede er i gang i en række kommuner på voksenområdet.

I Randers Kommune har vi en vision om at gå forrest i en indsats, hvor psykisk sårbare borgere udvikler sig og opnår øget mestring af den daglige tilværelse samt forbedret livskvalitet. Vores tilbud tilpasses løbende, så borgernes aktuelle behov imødekommes. Vi er optagede af at inddrage borgere aktivt i udviklingen af tiltag og indsatser indenfor de rammer, vi har.

Se mere i vores psykiatriplan.

Vi vil, sammen med eksterne samarbejdspartnere, skabe et fælles fagligt sprog og en fælles tilgang til samarbejdet med borgerne, hvor rehabilitering og recovery er nøgleord. Du kan læse mere om partnerskabsprojektet hér. Se også teamkontrakten for Paderuphus.

Vi tilbyder
  • samarbejde med engagerede kolleger og leder, der fagligt og samarbejdsmæssigt koordinerer og kontinuerligt justerer indsatsen overfor borgerne og hinanden
  • samarbejde med kolleger og leder, der baserer vores interne samarbejde på ordentlighed og anerkendende følgeskab vedrørende alle aspekter i vores organisation
  • en arbejdsplads, som gerne vil gøre brug af dine unikke erfaringer og kompetencer i peerarbejdet - du deltager i sparringer med kolleger og leder med peerbriller på
  • en arbejdsplads der i perioder både uddanner social- og sundhedselever, pædagogstuderende og PEER-medarbejdere
  • ERFA-møder, som understøtter din faglige udvikling med de andre peermedarbejdere, der er ansat i projektet
  • netværksmøder med de andre peermedarbejdere, der understøtter din forankring i partnerskabsprojektet
  • faste rammer for dine arbejdsopgaver, som du er med til at definere sammen med projektet og kollegaer
  • at du vil blive tilknyttet en mentor.


Dine opgaver
I projektet skal de ansatte peers selv være med til at skabe rammerne for deres stilling og deres arbejdsopgaver, hvorfor det forventes at du har lyst til at være med til at udvikle dine arbejdsopgaver, så de passer ind i rammerne på Paderuphus. Du skal også have mod på at de kan tilpasses løbende. Det foregår ved at vi - sammen med dig - løbende gennem projektperioden evaluerer dine arbejdsopgaver ud fra de erfaringer, vi sammen har skabt.

Vi tænker som udgangspunkt at din kerneopgave i projektperioden er aktivitetsbaseret. Det betyder at du skal være med til at skabe rum for aktiviteter, der er med til at fungere som en social træningsbane med et recoveryorienteret sigte for beboerne. Aktiviteterne kan foregå både 1:1 samt i større eller mindre grupper. Aktiviteterne foregår som udgangspunkt på Paderuphus, men der kan blive tale om aktiviteter ud af huset, som blandt andet kan have til formål at bygge bro til andre aktiviteter bredt i Randers Kommune.

I din funktion skal der også være plads til peerfaglige samtaler med de beboere, der måtte ønske det - samt recoveryorienteret sparring til dine kolleger. Du skal vær klar på at deltage i den supervision, som løbende foregår.

Arbejdet som peer-medarbejder er krævende og kræver indsigt og evne til at være nærværende i samtaler med mennesker, der har det svært.

Det er derfor afgørende, at du
  • har bearbejdet dine erfaringer med at komme dig helt eller delvist fra psykisk sygdom, så du har et afklaret forhold til dit eget sygdomsforløb og din recoveryproces
  • ønsker at være med til at skabe rammerne for din egen stilling
  • ønsker at indgå i samarbejdet med dine peerkolleger bredt i projektet
  • har lyst og evner til at bringe dine erfaringer i spil til gavn for andre - både beboere og kolleger
  • har gode samarbejdsevner og en anerkendende tilgang til andre mennesker
  • har solid tillid til at mennesker kan komme sig
  • kan møde andre i øjenhøjde og er god til at formidle og skabe dialog
  • har stærke relationelle kompetencer
  • er aktiv, initiativrig og kreativt tænkende
  • ser værdien af det gode samarbejde og de løsninger, der opstår i tværfagligheden.


Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 12 timer om ugen. Der er tale om en projektstilling, der løber frem til projektets afslutning i september 2022.
Løn tilbydes efter kvalifikationer indenfor projektets rammer.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Søren Skovbak Meinertz på telefon 51 15 95 98. Søren holder ferie i uge 29, 30 og 31 - så har du spørgsmål, så ring senest i uge 28.

Frist
Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest 10. august 2021.
Ansættelsessamtaler forventes at foregå 23. august 2021.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers C.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Randers C
  • Tirsdag den 10. august 2021

Lignende jobs

  • Sosu-hjælper i Østjylland

    Huset Nyvang er et botilbud for borgere med demens beliggende i et roligt villakvarter i den nordvestlige del af Randers by. Huset Nyvang er et moderne plejehjem med plejeboliger og fællesarealer, .
    • SOSU-hjælper
    • Østjylland
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Viby J

    Ledsager søges til borger på 74 år, med et synshandicap. Borger har et synshandicap, hun har 4% restsyn og kan fint orientere sig. Hun går med blindestok og går selvstændigt. Hun er en sød og r..
    • SOSU-hjælper
    • Viby J
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Østjylland

    SOSU-hjælper søges til organisation/virksomhed i Østjylland
    • SOSU-hjælper
    • Østjylland
    Få mere info
  • Sosu-hjælper i Østjylland

    SOSU-hjælper søges til organisation/virksomhed i Østjylland
    • SOSU-hjælper
    • Østjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-hjælper i Randers C

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-hjælper i Randers C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-hjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-hjælper i Randers C over tid

Dato Alle jobs som sosu-hjælper
9. juli 2024 3
8. juli 2024 3
7. juli 2024 3
6. juli 2024 3
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 1
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2