Skarp økonomikonsulent til Kultur & Fritid og centrale stabsfunktioner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Greve

Center for Økonomi & HR søger en økonomikonsulent, der skal varetage opgaver vedrørende bl.a. kultur- og fritidsområdet samt en række centrale stabsfunktioner. Centeret består af knap 50 medarbejdere herunder alle kommunens økonomikonsulenter i et budgetteam, hvor stillingen organisatorisk er placeret. Dette giver optimale betingelser for faglig udvikling gennem sparring og videndeling på tværs af områder samt en vilje til at løse kommunens udfordringer i fællesskab.<br
Om stillingen

I stillingen får man det fulde ansvar for den økonomiske understøttelse af fagcenteret Politik, Organisering og Borgerservice (POB i daglig tale), som primært omfatter Kultur & Fritid, IT & Digitalisering, Borgerservice samt Byrådssekretariatet. Særligt kultur- og fritidsområdet har stort politisk bevågenhed og er derfor præget af mange nye ideer og initiativer, mens de øvrige afdelinger ofte spiller en nøglerolle i mange af de interne udviklingstiltag i kommunen.<br
Som økonomikonsulent består arbejdet primært i at varetage den løbende økonomifaglige understøttelse af fagområdet både på drifts- og udviklingsopgaver. Dette består bl.a. i at udvikle og anvende værktøjer og prognosemetoder til den løbende økonomiopfølgning, vedligeholdelse af kontoplan, input i udarbejdelsen af politiske sagsfremstillinger, dialogmøder med fagchefen omkring økonomien, generel understøttelse af institutions- og afdelingsledere både fastlagt og ad hoc samt udarbejdelse af input til tværgående budget-, opfølgnings- og regnskabsprocesser.

Vi forventer derfor at du:

  • Interesserer dig for at arbejde dig ned i tallene og excel-arkene, men at du også er villig til og evner at forholde dig til ”virkeligheden” bag tallene.
  • Kan formidle økonomifagligt stof og problemstillinger både for decentrale institutionsledere og for direktører og fagchefer, der ikke nødvendigvis har økonomi som deres primære kompetence.
  • Kan agere proaktivt i forhold til at tilrettelægge processer og til at identificere udfordringer, afdække dem og medvirke til at komme med mulige løsningsforslag.
  • Formår at være serviceminded og løsningsorienteret overfor det enkelte fagområde men omvendt også er i stand til at udfordre fagcenteret.
  • Enten har en samfundsfaglig uddannelse eller har kommunal erhvervserfaring, der giver tilsvarende kvalifikationer. Erfaring fra en lignende type stilling er en fordel, men forudgående kendskab til fagområderne er ikke et krav.

Vi tilbyder til gengæld:

  • En spændende stilling, hvor man kommer i kontakt med alle lag af organisationen fra fagdirektør og centerchef til den decentrale institutionsleder og økonomimedarbejderen.
  • En solid base for faglig udvikling, der på sigt også vil kunne involvere en udvidet portefølje afhængig af interesse og kompetencer.
  • Et kultur- og fritidsområde, der har stort politisk bevågenhed lokalt, og centrale stabsfunktioner, der spiller en nøglerolle i mange tværgående processer internt i kommunen.
  • Et team med 16 dygtige økonomikonsulenter, der både giver gode muligheder for faglig sparring og udvikling samt et socialt fællesskab præget af godt humør og en uformel omgangstone.
  • En familievenlig arbejdsplads med mulighed for fleksibel arbejdstid (fredag er bl.a. gjort til valgfri hjemmearbejdsdag) og med kun 25-30 minutters rejsetid fra København grundet nærhed til både motorvej og S-togsstation.

Øvrige oplysninger

Løn fastsættes på baggrund af gældende overenskomst og i forhandling med din faglige organisation. Alt efter erfaringsniveau vil ansættelse som specialkonsulent eller tilsvarende være en mulighed.

Der vil blive afholdt 1. samtaler i uge 44 og eventuelle 2. samtaler i uge 45 med henblik på ansættelse pr. 1. januar 2022.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Budgetchef Mikkel Aulund Sørensen på 20 32 84 91 eller på [email protected].

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Greve
  • Tirsdag den 26. oktober 2021

Lignende jobs

  • Konsulent i København

    [xxxxx]s track-record over vundne kontrakter i offentlige udbud og private konkurrenceudsættelser er uden sammenligning, og vi søger lige nu en kollega, der med sine stærke kommercielle og jur..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the green energy transition, enabling offshore wind developments to meet global and national net zero targets? Are you looking to bring your expertise and..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København S

    <p>Are you passionate about leveraging data to drive People and Total Rewards excellence and excited by turning data into actionable insights that shape strategic decisions? Are you eager to .
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Konsulent i København Ø

    Kommer du fra en lignende rolle med indgående kendskab til SharePoint? Og ønsker du at stå i spidsen for Microsoft 365-projekter lige fra deltagelse i salg til gennemførelse af løsningerne hos kund..
    • Konsulent
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Greve over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0