Nysgerrig sundhedsvidenskabelig sagsbehandler med interesse for etik, kliniske forsøg og dansk life science

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København K

Kunne du tænke dig at arbejde med videnskabsetik og kliniske forsøg med lægemidler og medicinsk udstyr, og kan du lide at få noget fra hånden? Vil du bidrage til at skabe robust sagsbehandling i de nye videnskabsetiske medicinske komitéer? Og dermed gøre en reel forskel for patienters adgang til de nyeste behandlinger, og Danmarks position som attraktivt land for kliniske forsøg. Så er du måske vores nye kollega?

Om de videnskabsetiske komitéer
Etableringen af de nye videnskabsetiske komitéer (VMK) er helt centralt for, at Danmark bliver klar til godkendelse af lægemidler, og medicinsk udstyrs forsøg under de nye EU forordninger. For første gang samles den etiske godkendelse af kliniske medicinske forsøg i én organisation, når opgaven flyttes fra Regionerne til de nye videnskabsetiske medicinske komitéer, under Sundhedsministeriet.

VMK blev etableret i maj 2021 og behandler forsøg med medicinsk udstyr. Vi udvider, da vi fra 31. januar 2022 ligeledes skal behandle forsøg med lægemidler, og søger vi søger i denne forbindelse en ny kollega. VMKs sagsbehandling har fokus på videnskabsetik og de spørgsmål, der knytter sig til beskyttelse af forsøgspersoner, der deltager i sundhedsvidenskabelige forskningsprojekter. Vi arbejder med korte frister, og det er essentielt for dansk life science, at komitésystemet leverer afgørelser til den rette tid, og i den rette kvalitet.

Vi er ambitiøse i forhold til, at de videnskabsetiske medicinske komitéer skal bidrage aktivt til samarbejdet på tværs af økosystemet for kliniske forsøg. Den accelererende udvikling af nye teknologier til forbedring af menneskers sundhed fordrer både et tættere samspil mellem aktørerne for at finde de gode helhedsorienterede løsninger samt et synligt fokus på videnskabsetiske spørgsmål, hvis tilliden til undersøgelse af nye behandlinger skal bevares.

Fællessekretariatet består pt. af 25 medarbejdere, der betjener VMK, NVK og Det Etiske Råd. Du bliver tilknyttet den del af sekretariatet, der skal betjene VMK og hvor vi i dag sidder 9 medarbejdere.

Du kommer til at arbejde i en organisation, som arbejder aktivt med at skabe rammer præget af tillid og gensidig respekt. Du skal have lyst til at indgå i et team, hvor der er fokus på styrkelse af teamets samlede trivsel og indsats. Vi er optaget af at finde de gode løsninger sammen, og derfor er feedback og nysgerrighed på hinandens perspektiver en naturlig del af vores samarbejde. Vi tror på, at oprigtighed, compassion og konstruktive drøftelser er en væsentlig del af samarbejdet, for kunne indfri de ambitiøse mål vi sætter os.

Din hverdag hos os
Det er vigtigt, at du har lyst til at bidrage aktivt til, at VMK bliver en robust driftsorganisation.

Efter en grundig oplæring bliver dine opgaver primært at:

  • forberede og styre ansøgninger og ændringsanmodninger om klinisk forsøg med lægemidler og medicinsk udstyr igennem komitésystemet
  • vejlede og korrespondere med de forskere og lægemiddelvirksomheder, som udfører forsøgene
  • udarbejde vejledninger til ansøgere
  • bidrage til kvalitetsunderstøttelse af komitéarbejdet
  • interessere dig for europæisk tilgang på etikområdet for kliniske forsøg på sags- og procedureniveau.

Du kommer til at indgå i et tværfagligt team, der har stærkt fokus på at levere både rettidigt og af høj faglig kvalitet, og vores arbejde vil til tider være præget af korte tidsfrister.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Du har en sundhedsfaglig kandidatuddannelse som f.eks. biomedicin. Det er en fordel men ikke forudsætning, at du har erfaring med sagsbehandling fra en offentlig organisation.

Vi lægger derudover vægt på, at du:

  • er interesseret i at arbejde med og dygtiggøre dig inden for videnskabsetik og kliniske forsøg
  • motiveres af korte tidsfrister og mange bolde i luften
  • er løsningsorienteret og evner at prioritere
  • har flair for sagsbehandling og systematisk dokumentation af dit arbejde
  • bidrager aktivt til videndeling og samarbejde
  • har blik for dit bidrag til teamets samlede performance
  • god skriftlig og mundtlig formulering på både dansk og engelsk

Vi forventer ikke, at du nødvendigvis har forhåndskendskab til videnskabsetik.

Vi tilbyder
Et meningsfuldt arbejde med afvekslende og udfordrende opgaver, og selvstændigt ansvar i et tværfagligt team. Du vil være med til at lægge sporene for det videnskabsetiske arbejde for kliniske medicinske forsøg i Danmark.Du vil blive en del af et aktivt fagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kolleger får mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer inden for kliniske forsøg, og det videnskabsetiske område. Vi er en fleksibel arbejdsplads, der lægger vægt på tillid, hinandens trivsel og lige muligheder for at byde ind og bidrage.

Om ansættelsen
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes centralorganisation.

Afhængig af dine kvalifikationer vil du blive indplaceret enten som akademisk medarbejder/fuldmægtig eller som specialkonsulent.

Der er tale om en varig stilling, med tiltrædelse snarest muligt.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til sektionsleder Helle Harder på tlf. 7221 6674.

Er du interesseret?
Klik på ”søg stillingen” og send os din ansøgning med CV, eksamensbevis samt evt. anden relevant dokumentation. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 41 og 42.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København K
  • Onsdag den 13. oktober 2021

Lignende jobs

  • Konsulent i København

    <p>Are you passionate about building a successful career in the field of business consulting and sustainability, and are you motivated to contribute actionable insights to business leaders? I..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    [xxxxx]s track-record over vundne kontrakter i offentlige udbud og private konkurrenceudsættelser er uden sammenligning, og vi søger lige nu en kollega, der med sine stærke kommercielle og jur..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the green energy transition, enabling offshore wind developments to meet global and national net zero targets? Are you looking to bring your expertise and..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København S

    <p>Are you passionate about leveraging data to drive People and Total Rewards excellence and excited by turning data into actionable insights that shape strategic decisions? Are you eager to .
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København K over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0