Special- eller chefkonsulent til Center for It, Medico og Telefoni

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København Ø

Organisationsudvikling i vækstfeltet sundhed, digitalisering og politik

Forventningerne er store til Region Hovedstadens Center for It, Medico og Telefoni (CIMT). CIMT er Danmarks største offentlige virksomhed for sundhedsteknologi med godt 1.000 medarbejdere og 1,7 mia. kr. i årligt budget. Vores mission er at være hospitalernes partner. I et stærkt økosystem leverer vi sundhedsteknologiske løsninger til bl.a. de nye hospitalsbyggerier, test- vaccinations- og behandlingskapacitet ifm. COVID-19, robotteknologi til kirurgi samt til diagnostik, der i stigende grad baseres på kunstig intelligens.

Efterspørgslen og dynamikken i omverden forudsætter, at vi internt hele tiden kvalificerer vores forretningsplan, prioritering, forretningsgange, kompetencer og kultur. Igennem det sidste år har vi arbejdet målrettet med bl.a. udbredelse af det agile rammeværk SAFe, strategisk ledelsesudvikling, forandringsledelse som disciplin, karriereveje og strategisk branding.

Forventningerne er store til CIMT og den interne organisationsudvikling er et anliggende for hele organisationen. Derfor er der etableret et Team Transformation med seks erfarne forandringskonsulenter som dedikeret driver forandringen. Vi søger nu en dygtig special- eller chefkonsulent til at være med til at drive den videre transformation.

Dit team

Denne interne organisationsudvikling er et anliggende for hele organisationen. I tillæg er der etableret et Team Transformation med seks erfarne medarbejdere som dedikerede interne forandringskonsulenter. Her kan du nu søge en åben position.

Du vil træde ind i et team, der ledes af enhedschefen for Stab og er koblet helt tæt til CIMTs topledelse. Teamet agerer samtidig ud fra den overbevisning, at succesfuld transformation forudsætter, at der også medieres viden og præferencer udefra og ind samt nedefra og op. Langt de fleste leverancer præsteres i samarbejde med CIMTs forretningsenheder eller eksterne samarbejdspartnere. Teamet faciliterer ikke kun igangsætning, men understøtter også implementering af konkret ny adfærd og nye arbejdsgange. Vi samler op på læring og fremmer feedbackkultur.

Dine opgaver

Teamets opgaver udvikles dynamisk i takt med efterspørgslen i en dynamisk teknologiorganisation. I udgangspunktet kunne din opgaveportefølje se ud som følgende, men det vil afhænge af efterspørgslen samt dine egne kompetencer:

  • Udvikling af CIMTs karriereveje, der i stadig højere grad skal kobles til opgave og ressourceallokering og på tværs af både det mere traditionelle projektunivers og det agile univers
  • Øget dataunderstøttelse af branding, rekruttering, pre- og onboarding samt kompetenceudvikling
  • Distanceledelse i en distribueret geografi, hvor det ikke kun gælder om at løse opgaverne her og nu, men også at sikre sammenhængskraft og fremdrift over tid
  • Fremtidens arbejdsplads med optimering i krydsfeltet fysik, indretning og kultur
  • Seminarer om ledelse og attraktiv arbejdsplads m.v. i regi af samarbejdsfora m.v.

Dine kvalifikationer

Som team arbejder vi tæt sammen og driver vores opgaver som et hold. Vi prioriterer løbende læring, og en konstruktiv feedbackkultur vægtes højt. Hjælpsomhed er en kerneværdi for teamet. Er du vores nye kollega skal du først og fremmest være drevet af lysten til at bidrage til de forandringer, som CIMT gennemgår i disse år. CIMTs mål er at være hospitalernes partner. Og du skal bidrage til at vi lykkes med at agere lydhørt og effektivt i samspil med hospitalerne. Du skal ikke nødvendigvis have erfaring fra både sundhedsverdenen, IT/data og politisk styrede organisationer, men jo mere desto bedre. Et klart perspektiv for dynamikken og væksten i dette felt er en fordel.

Som forandringskonsulent i Team Transformation forventer vi, at du har kompetencer og erfaring med facilitering, proces- og projektledelse. Du skal kunne hjælpe andre til at kommunikere forandringer klart, og det forudsætter du også selv er stærk i kommunikationen. Du vil i høj grad blive en strategisk sparringspartner for ledere, medarbejderrepræsentanter og eksterne samarbejdspartnere.

Endelig er en akademisk uddannelse en forudsætning. Om du bliver ansat som special- eller chefkonsulent afhænger af din erfaring og kompetencer.

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en fast stilling med en ugentlig arbejdstid på 37 timer. Arbejdsstedet er Borgervænget 7, 2100 København Ø. Øvrige løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til gældende overenskomst.

Rekrutteringsprocedure

Ansøgning, CV samt eksamensbevis sendes direkte via knappen 'SØG JOB'. Ansøgningsfristen er torsdag den 12. august kl. 12. Samtaler gennemføres i ugerne 33 og 34. Forventet tiltrædelse er 1. oktober 2021. Yderlige info ved henvendelse til stabschef Jakob Cold på 5115 1580. Læs mere om CIMT her.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København Ø
  • Torsdag den 12. august 2021

Lignende jobs

  • Consultant/Senior Consultant til BDO's skatteafdel...

    Er skatteret og generationsskifte lige dig? Så klik videre og læs med!Vi søger pt. en Consultant/Senior Consultant til vores skatteafdeling, der arbejder med business tax og generationsskifte på .
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Forhandlingskonsulent

    Forhandlingskonsulent HK Kommunal søger forhandlingskonsulent Brænder du for udvikling af det offentlige arbejdsmarked og for at gøre en forskel for HK Kommunals medlemmer, som arbejder i ko..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Uddannelsespolitisk konsulent

    Uddannelsespolitisk konsulent HK Kommunal søger uddannelsespolitisk konsulent Brænder du for uddannelsespolitik og koblingen til overenskomster og det faglige arbejde? Vil du være med til..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Strategy Consultant/Associate

    <p>Are you passionate about Strategy Management, keen on bringing your problem-solving skills and experience to shape the strategy of business on a global level?</p><p>If this sou..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København Ø over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
4. oktober 2024 3
3. oktober 2024 3
2. oktober 2024 3
1. oktober 2024 3
30. september 2024 3
29. september 2024 4
28. september 2024 4
27. september 2024 4
26. september 2024 4
25. september 2024 4
24. september 2024 4
23. september 2024 4
22. september 2024 4
21. september 2024 4
20. september 2024 3
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3