Juridisk konsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København S

Juridisk konsulent


HK Kommunal søger en juridisk konsulent der ubesværet kombinerer ansættelsesretten med forhandlingens kunst

Har du erfaring med ansættelsesret samt overenskomst- og aftaleområdet? Brænder du for at arbejde med både individuelle personsager og medvirke ved overenskomstfornyelser og -forbedringer, for at sikre vores medlemmer de bedste løn- og ansættelsesvilkår?

Så er du måske vores nye juridiske konsulent til fagligt team.

Om jobbet

Kerneopgaverne for fagligt team er overenskomstfornyelse og -fortolkning, forhandling og videreførelse af faglige sager. Vi yder sparring og rådgivning til kollegaerne i HKs 7 lokale afdelinger samt undervisning af HK Kommunals tillidsrepræsentanter.

Arbejdsmiljøområdet og det uddannelsespolitiske område er integreret i fagligt team.

Du er som juridisk konsulent vores ansvarlige og ekspert på de juridiske kerneområder som eksempelvis forvaltningsret, ansættelsesret/funktionærret samt arbejdsret. Det er din opgave at udarbejde høringssvar.

Du får et stort ansvar for at være teamets tovholder på sager, der skal videreføres ved domstole, afskedigelsesnævn og faglig voldgift.

En væsentlig del af arbejdet består i forhandling med kommuner, regioner, KL og Danske Regioner. Forhandlingerne spænder fra individuelle til kollektive faglige sager og forhandlinger på tværs af de faglige organisationer i Forhandlingsfællesskabet.

Du får et bredt netværk og skal repræsentere HK Kommunal på det juridiske område, både internt og eksternt, blandt andet ved deltagelse i Forhandlingsfællesskabets juridiske gruppe, HKs juridiske koordinationsgruppe og i relation til samarbejdet i Fagbevægelsens Hovedorganisation.

I samarbejde med de øvrige konsulenter i fagligt team underviser du vores tillidsrepræsentanter i blandt andet ansættelsesret og forhandling og medvirker til, at vi har Danmarks bedst uddannede tillidsvalgte.

Stillingen er organisatorisk placeret i HK Kommunals faglige team, som består af 14 dygtige medarbejdere. Du vil komme til at arbejde sammen med et team af sagsbehandlere og konsulenter, der alle brænder for at sikre vores medlemmer de bedste ansættelsesvilkår.

Om dig

Vi søger en kollega, der har en bred erfaring med at kombinere forhandling og ansættelsesret. Vi forventer ikke, at du er ekspert på alle de juridiske kerneområder, men er ivrig efter at lære nyt og holde dig opdateret.

Vi forestiller os, at du er jurist eller har anden relevant baggrund og har erfaring med at rådgive og vejlede om ansættelsesretlig lovgivning og faglige spørgsmål. Du har et godt kendskab til kommuner og regioner.

Du trives med undervisning i både større og mindre forsamlinger. Du formidler med engagement kompliceret lov- og aftalestof.

Som person er du god til at samarbejde og er servicemindet – både i forhold til nærmeste kollegaer, medarbejdere i HKs lokale afdelinger samt HK Kommunals tillidsvalgte.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende, varieret og udfordrende hverdag i et særdeles velfungerende team, der dagligt gør en positiv forskel for HK Kommunals medlemmer.

Arbejdstempoet er til tider højt. Det håndterer vi med en veludviklet holdånd, hjælpsomhed, god brug af humor og omsorg for hinanden. Der er gode muligheder for fleksibilitet.

Vi tilbyder gode muligheder for personlig og faglig udvikling samt gode løn- og ansættelsesvilkår i henhold til intern overenskomst med OK-fællesskabet.

Tiltrædelse

Stillingen ønskes besat 1. november 2022.

Ansættelsessted

HK Kommunal, Weidekampsgade 8, 2300 København S.

For yderligere oplysninger kan du kontakte faglig chef Henrik Gammelholm tlf. 2940 4943.

Ansøgning

Ansøgningsfrist: 19. september 2022.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 23. september og den 27. september 2022.

Alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søges stillingen.

---------

HK/Kommunal er en faglig organisation for primært administrative medarbejdere i kommuner eller regioner. Hovedparten af vores medlemmer er sagsbehandlere og øvrigt kontoradministrativt personale. Medlemmerne er inddelt i 15 forskellige faggrupper: Beskæftigelse, Bibliotek & Kultur, Borgerservice & Callcentre, Chefer & ledere, HR, løn & personale, IT, Lægesekretærer, Sekretariater, Skolesekretærer, Social, Sundhedsadministrative, Tandklinikassistenter, Teknik & Miljø, Ydelse og Økonomi.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København S
  • Mandag den 19. september 2022

Lignende jobs

  • Consultant/Senior Consultant til BDO's skatteafdel...

    Er skatteret og generationsskifte lige dig? Så klik videre og læs med!Vi søger pt. en Consultant/Senior Consultant til vores skatteafdeling, der arbejder med business tax og generationsskifte på .
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Forhandlingskonsulent

    Forhandlingskonsulent HK Kommunal søger forhandlingskonsulent Brænder du for udvikling af det offentlige arbejdsmarked og for at gøre en forskel for HK Kommunals medlemmer, som arbejder i ko..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Uddannelsespolitisk konsulent

    Uddannelsespolitisk konsulent HK Kommunal søger uddannelsespolitisk konsulent Brænder du for uddannelsespolitik og koblingen til overenskomster og det faglige arbejde? Vil du være med til..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Strategy Consultant/Associate

    <p>Are you passionate about Strategy Management, keen on bringing your problem-solving skills and experience to shape the strategy of business on a global level?</p><p>If this sou..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København S over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
4. oktober 2024 7
3. oktober 2024 7
2. oktober 2024 7
1. oktober 2024 7
30. september 2024 8
29. september 2024 8
28. september 2024 8
27. september 2024 8
26. september 2024 5
25. september 2024 3
24. september 2024 3
23. september 2024 2
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 2