Konsulent til BI og analyser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København V

Er du god til at finde mønstre i data, og motiverer det dig at gennemskue og forklare historierne bag disse mønstre? Så er du måske lige den kollega, vi leder efter i KP's centrale BI-enhed (genopslag).

Københavns Professionshøjskole (KP) er en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner, og i den centrale BI-enhed bidrager vi til at sikre, at der kan træffes datainformerede beslutninger på tværs af uddannelser og administration.

Dit arbejde bliver at hjælpe os med ovenstående, og din hverdag kommer til at omfatte opgaver som:

  • Strukturering og organisering af data fra forskellige forretningsområder, fx sikre at data om vores brug af lokaler og bygninger kan kombineres med nøgletal fra Økonomi- og HR-systemer
  • Udarbejdelse og formidling af analyser, så de kan understøtte politiske og forretningsmæssige beslutninger, fx analyse af ansøgnings- og optagsmønstre
  • Udvikling og vedligeholdelse af vores BI-løsning i Power BI, fx optimering af visualiseringer af visninger relaterende til evalueringsresultater eller ledighed for vores dimittender.

Om dig
Vi forventer, at du har en uddannelse på kandidatniveau, og du må gerne være nyuddannet.

Vi lægger herudover vægt på, at du:

  • er hurtig til at tilegne dig nye it-systemer og værktøjer
  • kan formidle indsigter fra data visuelt og i et klart og tydeligt sprog i fx notater og præsentationer
  • har organisationsforståelse og er god til at samarbejde med mange forskellige medarbejdergrupper og inddrage deres input i opgaveløsningen
  • har erfaring med kvantitative analyser.

Det er en fordel, men ikke et krav, at du er fortrolig med de værktøjer, vi anvender mest:

  • SQL til datahåndtering
  • Python/R, Excel og Power BI til dataanalyse og -visualisering.

Erfaring fra en politisk styret organisation, gerne en uddannelsesinstitution, er et plus.

Om os
Du vil blive ansat i KP’s BI-enhed, som bistår hele organisationen med udvikling af analyser og databaseret ledelsesinformation. BI-enheden er en del afdelingen Tværgående systemer i Studieservice. I BI-enheden vil du sammen med 5 kollegaer og to studentermedhjælpere drive arbejdet med Business Intelligence (BI) og medvirke til, at KP kan bedrive datainformeret ledelse.

I BI-enheden er vi en forskelligartet gruppe, hvor vi ser hinandens forskelligheder som styrker. Det er fælles for os alle, at vi elsker at lære nyt og dygtiggøre os. Det gør vi særligt ved at være nysgerrige på, hvad andre har gjort, og hvordan vi bruger elementer herfra til vores opgaver. Vi prioriterer det højt, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og det er vigtigt, at du kan se dig selv i en uformel organisation og på et kontor, hvor vi vil hinanden. Som ny i BI-enheden får du et tilrettelagt introduktionsprogram, eventuel oplæring, og vil blive tæt koblet til dine kollegaer og teamkoordinator for faglig sparring.

Vi er ikke en ø, og vi lykkes i høj grad via vores tætte samarbejdsflader med bl.a. uddannelserne, Ledelses- og Kommunikationssekretariatet, IT og det øvrige Studieservice.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse er med start senest den 1. december 2022. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Du ansættes som konsulent efter overenskomst for akademikere i staten mellem Skatteministeriet og en række AC-organisationer (AC-overenskomsten). Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet, 3, 1799, København V. Der vil også være begrænset mødeaktivitet på KP's øvrige adresser på Nørrebro, Vesterbro og Frederiksberg.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Kåre Degn på tlf.: +45 51380587.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 28-09-2022.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 40. Der vil være 2. samtaler d. 10. oktober, hvor der også vil være en case.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København V
  • Onsdag den 28. september 2022

Lignende jobs

  • Consultant/Senior Consultant til BDO's skatteafdel...

    Er skatteret og generationsskifte lige dig? Så klik videre og læs med!Vi søger pt. en Consultant/Senior Consultant til vores skatteafdeling, der arbejder med business tax og generationsskifte på .
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Forhandlingskonsulent

    Forhandlingskonsulent HK Kommunal søger forhandlingskonsulent Brænder du for udvikling af det offentlige arbejdsmarked og for at gøre en forskel for HK Kommunals medlemmer, som arbejder i ko..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Uddannelsespolitisk konsulent

    Uddannelsespolitisk konsulent HK Kommunal søger uddannelsespolitisk konsulent Brænder du for uddannelsespolitik og koblingen til overenskomster og det faglige arbejde? Vil du være med til..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Strategy Consultant/Associate

    <p>Are you passionate about Strategy Management, keen on bringing your problem-solving skills and experience to shape the strategy of business on a global level?</p><p>If this sou..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København V over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1