HR partner med holdånd (genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København V

Vil du være med til at skabe rammerne for den grønne omstilling i en HR afdeling med en ambitiøs dagsorden? Vi leder efter dig, der har et godt greb om personalejura, en solid HR faglighed og et godt humør.

Hos os er du med til at tage ansvar for fremtiden. Som vores nye HR Partner bidrager du til at skabe de gode rammer for vores ca. 700 dygtige medarbejdere i Energistyrelsen, der hver dag arbejder for regeringens klimahandlingsplan med et mål om 70 pct. reduktion af drivhusgasser i Danmark i år 2030 og for den grønne omstilling både herhjemme og ude i verden. Du får et team af gode kolleger, som vil tage godt imod dig fagligt såvel som socialt. Det er holdånd for os.

Om jobbet Som HR partner er du synlig i organisationen. Du bliver en tæt sparringspartner for en fast gruppe chefer, som du rådgiver i HR-relaterede problemstillinger. Vi lægger vægt på, at du er på forkant, når du håndterer de daglige henvendelser, og bidrager til, at sagerne kommer godt i mål. Efterhånden som du kommer ind i opgaverne, gør dit organisationskendskab dig i stand til at spotte udviklingsbehov på tværs af styrelsen, som vi sammen omsætter til konkrete resultater.

I din dagligdag vil du bl.a.:

  • rådgive lederne om løn- og personaleforhold
  • understøtte rekrutteringsprocessen
  • bidrage til implementering af Energistyrelsen trivselsmål
  • udvikle politikker og HR koncepter, gerne med fokus på personalejura og GDPR
  • styrke indsatsen inden for kompetenceudvikling
  • understøtte sikker drift i forhold til statens regelsæt.

Ud over at være HR-partner vil du få ansvaret for en række faglige udviklingsprojekter. Vi lægger vægt på, at vi skal arbejde med det, vi er gode til, så din nøjagtige opgaveportefølje vil blive tilrettelagt i samarbejde med dig og afhænge af dine interesser og kvalifikationer. Vi arbejder professionelt med procesoptimering og forandringsledelse, så det vil være et plus, hvis du også interesserer dig for disse emner.

Du bliver en del af enheden ”HR & Udvikling”, hvor vi er i alt 28 engagerede medarbejdere, heraf 6 HR-partnere inkl. dig selv.<br
Om dig Du har en relevant kandidatuddannelse, gerne cand.jur., og nogle års erfaring fra en HR-funktion, hvor du har opbygget et grundlæggende kendskab til HR-funktionens forskellige områder. Vi ser gerne, at du har arbejdet med HR i staten og har et godt kendskab til statslige overenskomster og regelsæt.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • har gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner
  • er fortrolig med at præsentere dine resultater for ledelsen eller en gruppe medarbejdere.
  • arbejder selvstændigt og proaktivt
  • trives i rollen som tovholder på en række opgaver, hvor du tager ansvar for den gode proces.

Du er relationsskabende af natur og bruger det i dit arbejde som HR Partner. Det gælder både, når du samarbejder med enheder på tværs af styrelsen, i faglig sparring med dine nærmeste kollegaer og til social hygge fredag eftermiddag på vores skønne tagterrasse.

Du har holdånd, som kommer til udtryk både i din opgaveløsning, og når dine kollegaer har brug for en hjælpende hånd. Vi lægger vægt på, at du er nysgerrig, løsningsorienteret og bringer din viden aktivt i spil. Du er ikke kræsen med hensyn til opgaverne og du forstår at fungere i feltet mellem HR drift, rollen som HR partner og strategisk HR.

Om os I Energistyrelsen gør vi en forskel hver dag. I Danmark og i lande verden over. Vi ser klimaforandringerne som den største opgave, vi skal være med til at løse. Vi ved, at vi skal tænke ambitiøst, og vi ved, at vi skal tænke nyt. Vores mål er en klog, grøn omstilling, hvor Danmark går foran, og danske erfaringer anvendes globalt. Hvor nye løsninger og en sikker forsyning tænkes sammen.

Vi har et job med mening. Vi er historien om de moderne nørder, stærke generalister og en ledelse, der vil motivere. Vi er 700 kolleger med en særlig holdånd. Vi er faglige. Vi er nysgerrige. Og så tager vi ansvar for fremtiden. Vi har nemlig en ting til fælles: Vi gør en grøn forskel i hverdagen og for de kommende generationer.

Læs hele vores kernefortælling og få indblik i vores værdier

HR & Udvikling er en del af Center for Organisation, som desuden omfatter Økonomi, IT & Digitalisering, Direktionssekretariat samt Jura. I HR & Udvikling understøtter vi udviklingsinitiativer og udnytter de synergier, der opstår, når der arbejdes tværorganisatorisk. Målet er at drive organisationsudvikling, så initiativerne udnyttes strategisk og således, at Energistyrelsen er rustet til at håndtere de kommende års forandringer, krav og forventninger til den grønne omstilling.<br
Energistyrelsen blev oprettet i 1976 og er en styrelse under Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet.

Løn- og ansættelsesvilkår Vi stiler mod ansættelse af en specialkonsulent, men kandidater med nogle års relevant erfaring vil også kunne komme i betragtning med ansættelse som fuldmægtig. Der er mulighed for kvalifikationstillæg afhængig af erfaring og kompetencer. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten.

Ansættelsesområdet er Klima, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Energistyrelsen ønsker at fremme ligestilling, hvorfor alle kvalificerede uanset etnisk tilhørsforhold, race, religion, køn eller alder opfordres til at søge stillingen.

Du kan få yderligere oplysninger om jobbet ved at kontakte HR- og Udviklingschef Trine Heidemann Jansen, telefon 2096 1792 eller souschef Henriette Orholm, telefon 3395 5616.

Ansøgning Du søger via www.ens.dk/job. Benyt knappen "Søg stillingen" i forbindelse med stillingsopslaget. Din motiverede ansøgning med CV, eksamensbevis og eventuelle øvrige bilag skal være indtastet senest tirsdag den 10. august. Samtaler forventes afholdt uge 33 og 34 med henblik på tiltrædelse 1. oktober eller snarest derefter.

Kandidater til stillingen skal være indstillet på at besvare en case i forbindelse med rekrutteringsprocessen og evt. en færdighedstest.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København V
  • Tirsdag den 10. august 2021

Lignende jobs

  • Senior Consultant (Client Director)

    Brænder du for kreative medieløsninger, og har du det med at vende klassiske marketinggreb på hovedet? Så er du måske vores nye Senior Consultant i dentsu X! Job Title:Senior Consultant (Client..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info
  • Chief Consultant Wind Turbine and Electrical – Off...

    <p>Do you want to be at the heart of the green energy transition, enabling offshore wind developments to meet global and national net zero targets? Are you looking to bring your expertise and..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Senior Consultant / Associate Manager driving the ...

    <p>Are you passionate about building a successful career in the field of business consulting and sustainability, and are you motivated to contribute actionable insights to business leaders? I..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Data Solution Consultant

    I Analytics og Data Solutions søger vi en konsulent, som skal hjælpe med at drive vores produkter og services, i relation til audience-, analyse-, system-, digitale- & dataprojekter.Job Title:D..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København V over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0