Skarp jurist (special– eller chefkonsulent) til Undergrundsenheden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København V

Er du en fagligt stærk jurist med interesse for klassisk juridisk håndværk? Hvis du herudover har lyst til at arbejde på et område med komplekse juridiske problemstillinger, stor politisk bevågenhed, globalt perspektiv og potentielt stor indflydelse på den danske klimaindsats, så er et job i Undergrundsenheden i Energistyrelsen noget for dig.

Om jobbet Vi søger en fagligt stærk jurist til Undergrundsenheden, hvor du kommer til at beskæftige dig med juridiske problemstillinger, der primært knytter sig til anvendelse af Danmarks undergrund. Det være sig udarbejdelse af love og bekendtgørelser samt problemstillinger i tilknytning til rørledningsloven, undergrundsloven, eneretsbevillingen og forvaltningsretten. Du kommer til at arbejde med opgaver, der har berøring med tekniske, juridiske, økonomiske og politiske aspekter i samarbejde med kollegaer i enheden, bredt i Energistyrelsen, på tværs af ministerier og i samarbejde med branchen og interessenter.

Du vil bl.a. komme til at arbejde med:

  • udarbejdelse af bekendtgørelser, lovforslag og vejledninger
  • vurdering af juridiske problemstillinger knyttet til efterforskning og indvinding af geotermi, olie og gas, gaslagre, salt, offshore-rørledninger mv.
  • sparring med kolleger (ofte med en teknisk baggrund) om juridiske problemstillinger inden for området
  • deltagelse i enhedens EU-relaterede opgaver
  • andre administrative og formidlingsmæssige opgaver relateret til enheden.

Om dig Vi forventer, at du er jurist og har erfaring med juridisk arbejde i den offentlige sektor – gerne fra staten.

Der vil endvidere blive lagt vægt på, at du:

  • har sans for at formidle komplicerede tekniske problemstillinger på en enkel og forståelig måde
  • kan prioritere og holde fokus
  • har gode samarbejdsevner på tværs af faggrænser og interesser
  • har en god fornemmelse for det politiske indhold i sagerne
  • er løsningsorienteret, initiativrig og selvstændig
  • har dansk- og engelskkundskaber på højt niveau både i skrift og tale.

Til gengæld lover vi dig et spændende job med gode kolleger, der vil bidrage til at sikre, at du kommer godt i gang med opgaverne og får den nødvendige oplæring. Vi er ca. 32 medarbejdere fordelt på geologer, biologer, ingeniører, og økonomer og så har vi et solidt juridisk team med 4 jurister.

Om os I Energistyrelsen gør vi en forskel hver dag. I Danmark og i lande verden over. Vi ser klimaforandringerne som den største opgave, vi skal være med til at løse. Vi ved, at vi skal tænke ambitiøst, og vi ved, at vi skal tænke nyt. Vores mål er en klog, grøn omstilling, hvor Danmark går foran, og danske erfaringer anvendes globalt. Hvor nye løsninger og en sikker forsyning tænkes sammen.

Vi har et job med mening. Vi er historien om de moderne nørder, stærke generalister og en ledelse, der vil motivere. Vi er 700 kolleger med en særlig holdånd. Vi er faglige. Vi er nysgerrige. Og så tager vi ansvar for fremtiden. Vi har nemlig en ting til fælles: Vi gør en grøn forskel i hverdagen og for de kommende generationer.

Læs hele vores kernefortælling og få indblik i vores værdier

Vi tilbyder et særdeles spændende og varieret arbejde i et dynamisk miljø med andre myndigheder, store aktører samt national og international bevågenhed. Alt sammen med dygtige og kompetente kollegaer med drive, en uformel omgangstone og stort gå-på-mod.

Løn- og ansættelsesvilkår Ansættelse og aflønning sker i henhold til den relevante overenskomst for akademikere i staten som fuldmægtig med rådighedsforpligtigelse eller konsulent afhængig af erfaring og kompetencer.

Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Er du interesseret i yderligere information, kan du kontakte enhedschef Carl-Christian Munk-Nielsen, tlf. 3392 7902.

Energistyrelsen betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgning Der ansøges via www.ens/job. Benyt funktionen ”Søg stillingen” på stillingsopslaget. Din motiverede ansøgning med CV, eksamensbevis inkl. karakteroversigt og eventuelle øvrige bilag skal være os i hænde senest søndag den 8. august 2021.

Tiltrædelse forventes pr. 1. oktober 2021.

Kandidater til stillingen skal være indstillet på at udarbejde en case og evt. en færdighedstest i forbindelse med rekrutteringsforløbet.

Medarbejderne er Energistyrelsens vigtigste aktiv. Vi bestræber os på at ansætte de bedste kvalificerede og de bedste kollegaer - og vi lægger vægt på en professionel ansættelsesproces.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København V
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

  • Senior Consultant (Client Director)

    Brænder du for kreative medieløsninger, og har du det med at vende klassiske marketinggreb på hovedet? Så er du måske vores nye Senior Consultant i dentsu X! Job Title:Senior Consultant (Client..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info
  • Chief Consultant Wind Turbine and Electrical – Off...

    <p>Do you want to be at the heart of the green energy transition, enabling offshore wind developments to meet global and national net zero targets? Are you looking to bring your expertise and..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Senior Consultant / Associate Manager driving the ...

    <p>Are you passionate about building a successful career in the field of business consulting and sustainability, and are you motivated to contribute actionable insights to business leaders? I..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Data Solution Consultant

    I Analytics og Data Solutions søger vi en konsulent, som skal hjælpe med at drive vores produkter og services, i relation til audience-, analyse-, system-, digitale- & dataprojekter.Job Title:D..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København V over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0