Teamleder til EU & Projekt i Landbrugsstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København V

Er du vild med ledelse og motiveres du af at skabe resultater gennem andre? Vil du være med til at sætte dagsordenen? Så har vi et spændende job som teamleder for 18 dygtige og engagerede medarbejdere.

Som teamleder indgår du i ledelsesteamet og får et tæt samarbejde til dine teamlederkollegaer rundt i hele styrelsen og departementet, da teamet har mange snitflader med andre enheder. Du sikrer en dynamisk, resultatorienteret og effektiv varetagelse af teamets opgaver og en helhedsorienteret personaleledelse. Vi har fokus på god ledelse, har et ledelses- og medarbejdergrundlag og særligt fokus på effektive ledergrupper.

Hvad kan vi tilbyde?
Du bliver leder af vores team Natur- og Miljøordninger. Vi er 18 dygtige og engagerede medarbejdere med en blanding af samfundsvidenskabelig og naturvidenskabelig baggrund. Ud af de 18 er 5 af os placeret i agile opsætningsteams. Vores kerneopgave er at designe og implementere tilskudsordninger med fokus på natur og miljø finansieret af EU’s fælles landbrugspolitik, men viften af arbejdsopgaver er varieret og indeholder gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med plads til grin og godt samarbejde på tværs, også når det går stærkt. Vi har fokus på den enkelte medarbejders trivsel. Det kommer bl.a. til udtryk i et godt arbejdsklima med fleksible arbejdstider og imødekommenhed over for den enkelte medarbejders interesseområder og behov.

Hvad leder vi efter?
Som team drømmer vi om en teamleder, som kan sætte kryds ved følgende egenskaber – eller i hvert fald en del af dem:

  • Din ledelsesstil er baseret på tillid og uddelegering – frihed under ansvar, og du er god til at motivere dine omgivelser. Måske kommer det til udtryk i stærke samarbejdsevner?
  • Du forstår værdien af tværfagligt samarbejde og kan bringe forskellige fagligheder i spil – hele vejen igennem værdikæden. På den måde kan du sikre, at det er de rigtige løsninger, der bliver implementeret.
  • Du står for en klar prioritering af opgaverne og formår at sætte retning og vinkle sagerne rigtigt fra starten.
  • Du er løsnings- og resultatorienteret, analytisk stærk og er hurtig til at se løsninger i komplekse problemstillinger.
  • Du har erfaring med processerne i en politisk ledet organisation og opererer effektivt i dem – måske har du endda erfaring med EU-området?
  • Du kender til tilskudsområdet på forhånd – måske har du arbejdet med tilskud i en anden sammenhæng?
  • Du er robust, har en høj arbejdskapacitet og gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner.

Det er ikke et krav, at du har erfaring med personaleledelse, men der vil blive lagt vægt på, at du har talent og lyst til ledelse generelt og særligt personaleledelse. Og uanset, hvor meget erfaring du har, bliver din udvikling som leder understøttet med relevante kurser, sparring osv.

Hvad arbejder teamet med?
Opgaverne spænder bredt fra minister- og departementsbetjening, EU-arbejde, lovarbejde, design af tilskudsordninger, vejledning og kommunikation til kunder og borgere.

Din opgave vil være at understøtte teamet i arbejdet med:

  • Minister- og departementsbetjening, herunder tværgående politikudvikling inden for støtte til miljøprojekter
  • Design af nye ordninger og eksekvering af årshjul for teamets støtteordninger gennem agile teams
  • At udvikle, vedligeholde og understøtte de gældende regler for tilskudsordninger
  • At sikre rammerne for en effektiv og digital forvaltning ifm. implementering af EU’s landdistriktspolitik og kontakt til interessenter og EU-Kommissionen
  • Revisionsbesøg fra EU

Teamet arbejder med daglig tavlestyring som en del af Landbrugsstyrelsens strategiske LEAN-projekt. Der vil være en bred samarbejdsflade med både vores departement og vores søsterkontorer i Tønder og Augustenborg, hvor enhederne i fællesskab udvikler solide og enkle beslutningsoplæg samt tilskudsordninger.

EU & Projekt – nytænkning og handlekraft</strong
I enheden EU & Projekt er vi ca. 75 medarbejdere, der arbejder med at udvikle rammerne for jordbrugserhvervet i Danmark med fokus på erhvervsstøtte. Det gør vi gennem vores arbejde med EU-forvaltning, politikudvikling og design af støtteordninger. Herudover arbejder vi med minister-, departements- og direktionsbetjening samt lovbekendtgørelser, vejlednings- og ansøgningsmateriale. Vi har gennem dette arbejde en del kontakt til, konsulenter, forskere og de forskellige brancheorganisationer. Enhedens fire teams arbejder bl.a. med Det danske Landdistriktsprogram (LDP), den fælles landbrugspolitik (CAP), EU's fælles markedsordninger og projektstøtte til teknologi, natur og miljø.<br
Ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat som chefkonsulent med personaleledelse i henhold til overenskomst for akademikere i staten.

Ansættelsesområdet er Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsens centrale del i Nyropsgade i København.

Stillingen ønskes besat senest pr. 1. november 2021.

Kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedschef Mette Hyldebrandt-Larsen på tlf. 4127 2529.

Læs mere om Landbrugsstyrelsen på www.lbst.dk/job.

Ansøgning

Du søger stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på ”Søg stillingen”) senest tirsdag den 24. august 2021. Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Du skal være indstillet på at gennemføre test i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København V
  • Tirsdag den 24. august 2021

Lignende jobs

  • Consultant/Senior Consultant til BDO's skatteafdel...

    Er skatteret og generationsskifte lige dig? Så klik videre og læs med!Vi søger pt. en Consultant/Senior Consultant til vores skatteafdeling, der arbejder med business tax og generationsskifte på .
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Forhandlingskonsulent

    Forhandlingskonsulent HK Kommunal søger forhandlingskonsulent Brænder du for udvikling af det offentlige arbejdsmarked og for at gøre en forskel for HK Kommunals medlemmer, som arbejder i ko..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Uddannelsespolitisk konsulent

    Uddannelsespolitisk konsulent HK Kommunal søger uddannelsespolitisk konsulent Brænder du for uddannelsespolitik og koblingen til overenskomster og det faglige arbejde? Vil du være med til..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Strategy Consultant/Associate

    <p>Are you passionate about Strategy Management, keen on bringing your problem-solving skills and experience to shape the strategy of business on a global level?</p><p>If this sou..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København V over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
6. oktober 2024 1
5. oktober 2024 1
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1