Socialtilsyn Hovedstaden søger tilsynskonsulenter til børne- og unge området

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Tilsynskonsulent til Socialtilsyn Hovedstaden
Vil du være med til at højne kvaliteten af sociale døgntilbud for børn og unge samt voldsramte kvinder? Så har Børn- og ungesektionen to ledige stillinger som tilsynskonsulent.

Socialtilsyn Hovedstaden har to ledige faste stillinger som tilsynskonsulent i vores Børn- og Ungesektion, der fører det driftsorienterede tilsyn med ca. 140 anbringelsessteder og ca. 25 krisecentre fordelt inden for Region Hovedstaden, inkl. Bornholm og Holbæk Kommune (enkelte tilbud ligger også uden for regionen). Organisatorisk er Socialtilsyn Hovedstaden placeret i Børn og Ungeområdet i Frederiksberg Kommune, og har til huse på Frederiksberg Rådhus.

Vi har som mission, at vi med måden at føre tilsyn på er med til at højne kvaliteten i de sociale tilbud til gavn for de udsatte børn, unge og voksne, der bor i disse tilbud. Det er derfor helt afgørende, at du kan se dig selv i den mission, og at du har en faglighed og en viden, du kan bringe i spil i dette arbejde.

Du vil komme til at arbejde sammen med 11 dygtige og engagerede kolleger, og sammen skal I tilrettelægge tilsynsbesøgene og sikre, at alle tilbud får mindst ét årligt tilsynsbesøg. Tilsynsbesøgene udføres som udgangspunkt af to tilsynskonsulenter i forening, men det er den konkrete vurdering af det enkelte tilbuds kvalitet og behov, der bestemmer tilsynsintensiteten.

Den administrative del af arbejdet foregår i fælles storrumskontor, men med fleksibel tilrettelæggelse af arbejdstid og med gode muligheder for hjemmearbejde.

Stillingsbeskrivelse og profil
Vi søger en kollega med solid erfaring inden for det specialiserede socialområde - navnlig børneområdet. Det vil være attraktivt for os hvis du har en socialrådgiverbaggrund, en socialpædagogisk eller helt tredje uddannelsesprofil, så længe du har viden og erfaring om metoder og tilgange inden for anbringelsesområdet og/eller krisecenterområdet. Du skal have viden om serviceloven (børneparagrafferne) og lov om voksenansvar (magtanvendelse), og det er en klar fordel (men ikke et krav), hvis du har erfaring med myndighedsfunktionen. Det er også en klar fordel, hvis du har særlig viden fra børnehandicapområdet og autisme, ligesom viden og erfaring med sikrede døgninstitutioner og delvist lukkede institutioner er en fordel.

Som person skal du være i besiddelse af en god portion selvindsigt og vide, hvordan du virker i mødet med andre mennesker. Socialtilsynet arbejder dialogorienteret, så du skal have gode evner til at være anerkendende, lydhør og nysgerrig, mens du samtidig står fast i dine faglige vurderinger, når dette er påkrævet.

Du skal kunne overskue store mængder data og trives med at skulle formidle dine analyser og vurderinger både mundtligt og skriftligt. En stor del af vores arbejde er administrativt, og du skal derfor have flair for it-systemer og kunne navigere i, at hverdagen ikke altid bliver helt som man havde planlagt, og at de fleste timer tilbringes ved skrivebordet og ikke ”ude i marken”.

Som tilsynskonsulent vil du få ansvaret for tilsynet med en række anbringelsessteder og krisecentre, som du sammen med en kollega skal analysere og vurdere kvaliteten af. Du vil få et unikt indblik i de sociale tilbud inden for Socialtilsyn Hovedstadens myndighedsområde, og du vil med afsæt i en kvalitetsmodel analysere kvaliteten af tilbuddene og bidrage med din faglige viden til at udvikle kvaliteten yderligere. Udover at føre tilsyn med den faglige kvalitet skal du være med til at vurdere tilbuddenes økonomiske drift og træffe afgørelser om f.eks. påbud og skærpet tilsyn.
Vi forventer af dig, at du:
  • Kan se dig selv i vores mission og kan se mening i kerneopgaven
  • Er god til at lytte og analysere komplekse problemstillinger
  • Har gode samarbejdsevner
  • Har erfaring fra det specialiserede børne- og ungeområde
  • Har viden om og overblik over forskellige socialfaglige og pædagogiske retninger og metoder
  • Har en vis erfaring med myndighedsfunktioner
  • Arbejder selvstændigt og effektivt og er i stand til i vidt omfang at planlægge og tilrettelægge opgaverne selv
  • Har gode skriftlige formidlingsevner og kan lide administrative opgaver
  • Har flair for it og nemt ved at tilegne dig nye it-systemer
  • Har et godt humør med en god portion humor

Det er en fordel, men ikke en betingelse, hvis du har tilsynserfaring fra dit tidligere arbejde.

Tiltrædelse og ansøgningsfrist
Stillingen er en fuldtidsstilling med løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og med tiltrædelse den 1. oktober 2021. Jobbet forudsætter, at du har kørekort og kan stille egen bil til rådighed i tilsynsarbejdet. Der ydes kørselsgodtgørelse efter statens takster (høj takst).

Der er ansøgningsfrist til stillingen den 10. august 2021 kl. 12.00. Der vil blive gennemført ansættelsessamtaler den 17. august 2021. Se dog bemærkning øverst om, at den aktuelle COVID-19 situation kan medføre udsættelse af ansøgningsfrist og tiltrædelsestidspunkt.

Læs job- og personprofil her: https://socialtilsyn.frederiksberg.dk/sites/default/files/node/field_files/Job-%20og%20personprofil_0.pdf
Se andre oplysninger om socialtilsynet på http://socialtilsyn.frederiksberg.dk

Hvis der er spørgsmål til stillingen kan sektionsleder Lars Boe Wille (Børn- og Ungesektionen) kontaktes på tlf. 91333209 i ugerne 27, 28 og 32. Tilsynschef Kristina Vang Jensen kan kontaktes på tlf. 9133 3204 i ugerne fra onsdag i uge 30, uge 31.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Frederiksberg
  • Tirsdag den 10. august 2021

Lignende jobs

  • Omstillingskonsulenter til indsatsen "Tværfaglige ...

    Er du god til at indgå i udviklingsprocesser, og kan du se og formulere værdien i nye udviklingstiltag? Så har vi en unik stilling, hvor du kan bruge dine kompetencer aktivt og være med til at form..
    • Pædagog
    • København
    Få mere info
  • Engageret byrumsforvalter til renholdelsesopgaver ...

    Ønsker du at bidrage til, at København fremstår ren og indbydende? Vil du være med til at sætte et konkret præg på københavnernes hverdag og medvirke til en velfungerende by? Og har du lyst til at .
    • Pædagog
    • København
    Få mere info
  • Pædagog til [xxxxx]

    Kom og vær med til at gøre Danmarks bedste SFO bedre!Vi søger en uddannet pædagog, der har interesse i både SFO- og skoleområdet, og har lyst til at være en tydelig medspiller i det positive ko..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Pædagog

    Kom og vær med til at gøre Danmarks bedste SFO bedre!Vi søger en uddannet pædagog, der har interesse i både SFO- og skoleområdet, og har lyst til at være en tydelig medspiller i det positive ko..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 6
18. august 2024 7
17. august 2024 7
16. august 2024 7
15. august 2024 7
14. august 2024 8
13. august 2024 8
12. august 2024 7
11. august 2024 7
10. august 2024 7
9. august 2024 6
8. august 2024 4