Konsulent med interesse for forvaltningsområdet til Center for Social Service(Genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Maribo

Har du flair for at agere i en kompleks og politisk styret organisation, har et godt overblik og trives du i en spændende hverdag tæt på ledelsen? Så er du måske vores nye kollega...

Kunne du tænke dig et alsidigt og spændende job, hvor du får mulighed for at udnytte dine faglige og personlige kompetencer? Trives du med at arbejde selvstændigt og motiveres du af en udfordrende og travl hverdag, hvor tingene til tider skal gå stærkt? Har du en pragmatisk indstilling til givne opgaver og forskellige opgavetyper? Har du interesse for forvaltning og et stærkt organisatorisk blik, og har du samtidig øje for, hvordan man kommunikerer strategisk på forskellige platforme - så er du måske vores nye kollega.

Center for Social Service søger en konsulent, der arbejder tæt på ledelsen i Center for Social Service og som kan navigere i en politisk styret organisation med erfaring inden for forvaltningsmæssige opgaver. Stillingen har en bred opgaveportefølje, med særligt fokus på forvaltningsmæssige opgaver primært inden for det specialiserede socialområde.

Om jobbet og opgaver
Vi kan tilbyde en varieret hverdag, hvor du i tæt samarbejde med sektorchef for Social og Arbejdsmarked, leder af Center for Social Service, decentrale ledere samt øvrige kollegaer i centret skal agere både på et strategisk, taktisk og operationelt niveau, når kommunens målsætninger og prioriteringer skal understøttes.

Dit arbejdsfelt spænder bredt og du får ansvar for at medvirke til at løse mangeartede problemstillinger. Din primære opgave er at understøtte ledelse og være tovholder på forvaltningsmæssige opgaver, som bla omfatter opdatering af politiske årshjul – herunder sikre at deadline overholdes, udarbejde sagsfremstillinger, analyser og redegørelser mv. som fremstilles til politisk niveau. Du skal aktivt medvirke til at politiske visioner omsættes til konkret handling og følge op på dem.

Stillingen indebærer også ansvaret for udarbejdelse af politikker på området samt betjening af Råd i kommunen.

Stillingen rummer mangeartede og varierede ad hoc opgaver, så du vil uden tvivl til tider bevæge dig ud på områder, hvor du måske ikke har været før. Det forventes således, at du har et godt teoretisk fundament inden for forvaltningsområdet. Det vigtigste er din interesse for området og lysten til at arbejde i en politisk styret organisation.

Stillingen indebærer også, at du bliver uddannelsesansvarlig for hhv. pædagogstuderende, pædagogiske assistenter samt social og sundhedsassistenter, der er i praktik på det specialiserede voksenområde. Opgaven varetages i et tæt samarbejde med vores decentrale enheder i Social- og Arbejdsmarkedssektoren, andre sektorer i Lolland Kommune samt uddannelsesinstitutionerne. Opgaven omfatter fordeling af elever, deltagelse i uddannelsesvalg, deltagelse i komplekse sager vedr. elever/studerende mv.

Vi tilbyder:
  • En arbejdsplads i udvikling
  • Gode muligheder for selv at tilrettelægge arbejdet
  • Et godt kollegialt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og hvor der er plads til humør
  • Fagligt dygtige og engagerede kolleger, som prioriterer sparring og vidensdeling højt
  • En spændende hverdag med mange forskelligartede ad hoc opgaver
  • Bred og varierende samarbejdsflade
  • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder
  • En ledelse, der vægter dialog, anerkendelse og tillid højt
  • En arbejdsplads i Maribo, tæt på motorvejen

Faglige og personlige kompetencer
  • Du har en relevant kandidatuddannelse - og gerne erfaring med arbejdet i en politisk styret organisation, offentlig forvaltning og det specialiserede voksenområde.
  • Du er imødekommende og ansvarsbevist, har gode samarbejdskompetencer, søger dialog og kan begå dig i mange forskellige kontekster.
  • Du agerer på et højt faglig niveau - har gode analytiske evner, er reflekterende, systematisk, metodisk og struktureret, og har blik for både politiske og faglige perspektiver.
  • Du er nysgerrig, initiativrig og handlekraftig.
  • Du har stærke mundtlige og skriftlige formidlingsevner, som sikrer, at du kan formidle komplekse problemstillinger, og at du kommunikerer målrettet og præcist, hvad enten modtageren er praktikkere, interessenter, embedsmænd eller politikere.
  • Du udviser engagement, bidrager til et godt arbejdsmiljø og trives med samarbejde på tværs af den organisatoriske ramme og i samspil med faglige ildsjæle, der har en anden faglighed end din egen.
  • Du har stærke IT kompetencer.


Hvem er vi?
Stillingen er placeret i Social-og Arbejdsmarkedssektoren, i Center for Social Service, med direkte reference til lederen af centeret.

Center for Social Service består af visitation til det specialiserede socialområde, socialkoordinatorer, juridiske og pædagogiske konsulenter, som understøtter ledelsen, de decentrale enheder samt administrative medarbejdere, kvalitets- og udviklingsmedarbejder, frivillighedskoordinator og procesleder.

Vi lægger vægt på et godt humør, uformel tone og et godt arbejdsmiljø. Selvom du er placeret i en central funktion, får du en meget bred berøringsflade med hele sektoren, hvor du vil møde mange forskellige mennesker og jobfunktioner.

Arbejdssted
Det daglige arbejdssted er på Sundhedscentret i Maribo.

Løn- og arbejdsvilkår
Stillingen er på 37 timer pr. uge, med tiltrædelse 1. januar 2021. Løn efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.

Ansættelsesprocedure
Ansøgningsfrist er den 1. november 2021 og samtaler forventes afholdt i uge 45.
Stillingen kræver kørekort og der indhentes straffeattest.

Kontaktoplysninger
For yderligere information om stillingen, er du er velkommen til at kontakte Leder af Center for Social Service Ann Borggaard på tlf. 24 60 53 28 eller Sektorchef Jesper Daugaard på tlf.: 21 65 81 05.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Maribo.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Maribo
  • Mandag den 01. november 2021

Lignende jobs

  • Konsulent i Hele Danmark

    MAKIRA Global Implementation Consultant Are you an experienced FI/MM professional looking for an exciting opportunity? We're seeking a skilled individual with at least 5 years of experience to..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Nakskov

    Vi søger arbejdsmarkedskonsulenter til Team sygedagpenge og fleksjob til at arbejde i myndighedsrollen med sygedagpengesager og jobafklaringsforløbssager.Udvikling og tilpasning af vores hverda..
    • Konsulent
    • Nakskov
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    Ready to take your expertise in master data and migration strategy to the next level? Join our Dynamics team and lead the migration strategy and data management projects for our customers!Ready to .
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Nakskov

    Vil du være en del af [xxxxx], Team Myndighed og Administration, der arbejder med at give en god og kvalificeret sagsbehandling til borgere, der søger om forsørgelse eller enkeltydelser, .
    • Konsulent
    • Nakskov
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Maribo

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Maribo over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Maribo over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2