Erfaren udviklingskonsulent til Strategi og Politik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Maribo

Lolland Kommune står midt i en rivende udvikling. Femern-projektet er i fuld gang, interessen for Lolland som turistdestination er voksende, og Lollands styrkeposition inden for vedvarende energi skal danne grundlag for nye, grønne arbejdspladser. Sjældent har mulighederne været større – vil du være med til at gøre dem til virkelighed?

Byrådet har store ambitioner, og med vedtagelsen af otte strategiske fyrtårne i august 2022 er der sat en klar retning for de næste års udvikling. Du kan læse mere om fyrtårnene på Lolland Kommunes hjemmeside

For at komme i mål er der behov for øget strategisk og organisatorisk kapacitet og styring. Vi har derfor brug for en kollega, der kan medvirke til at drive forandringerne og kvalitetssikre beslutningsprocesserne, og det gælder både op mod det politiske niveau og ud i den efterfølgende realisering.

Dig og jobbet


Du vil blive placeret i Strategi og Politik, der er en stabssektor med ca. 25 medarbejdere. Sektoren har en sammensat opgaveportefølje, der er kendetegnet ved tværgående og strategiske opgaver både internt i organisationen og i samspil med omverdenen, herunder strategiudvikling, turisme- og erhvervsudvikling, boligudvikling og bosætning, kommunikation og interessevaretagelse etc.

Strategi og Politik er også en arbejdsplads drevet af engagement og begejstring. Vi VIL skabe en bedre fremtid for Lolland. Vores mål er ikke at lykkes i strategipapiret men at skabe ægte og varig forandring. Det lykkes vi med, fordi det er et godt sted at være med engagerede og dygtige kolleger og uformelt samarbejde på kryds og tværs. Her er plads til grin og højt til loftet, også når der er travlt og vigtige spørgsmål til diskussion.

Jobbet indebærer, at du trives både med nogle af de mere enkle opgaver i dagligdagen og de mere tidskrævende og komplekse opgaver. Du er motiveret af at tilrettelægge og gennemføre processer, der understøtter gode resultater. Og du kan både arbejde selvstændigt og i samspil med dygtige kollegaer og samarbejdspartnere.

Det er en forudsætning, at du besidder situationsfornemmelse og forståelse for at arbejde i en politisk organisation. Det er et vilkår, at arbejdet er præget af stor omskiftelighed, og du skal derfor trives med, at prioritering af arbejdsopgaverne løbende ændrer sig.

Afhængigt af din profil og erfaring vil du starte med at få en rolle i at sikre fremdrift indenfor et eller flere af de tre af strategiske fyrtårne Boligudvikling, Grøn Erhvervspolitik og Rekruttering af International arbejdskraft.

Blandt de arbejdsopgaver du forventes at løse kan nævnes:


  • Udviklingsprocesser - lige fra idegenerering til identifikation af relevante analyser, udarbejdelse af beslutningsoplæg og governance for realisering
  • Sekretariatsbetjening i form af mødeforberedelse og procesfacilitering i topledelsen og på det politiske niveau
  • Udarbejdelse af strategidokumenter, præsentationer, notater, beslutningsoplæg, procesplaner, drejebøger, dagsordner, referater og lignende forberedende arbejde
  • Kvalitetssikring af beslutningsprocesser, herunder tværgående koordinering, dataindsamling, sikring af interne og eksterne høringsprocesser, sikring af formaliteter (lovgivning oa.) mm.

Vi forventer af dig, at du:


  • Har en relevant videregående uddannelse fx cand.jur., scient.pol., scient.adm., cand.soc., cand. arch. eller lignende
  • Kan læse en lovtekst og forholde dig til, hvad der er muligt – også selvom du ikke er jurist
  • Kan navigere i en stor organisation med mange forskellige arbejdsområder, tilgange og kulturer
  • Kan skabe gode relationer - både internt og eksternt
  • Er initiativrig, løsnings- og procesorienteret
  • Er stærk analytisk og evner hurtigt at finde ind til det mest væsentlige
  • Har stærke kommunikative evner både i skrift og tale
  • Har stor selvdisciplin og kan sikre at opgaverne færdiggøres og leveres med høj kvalitet - til tiden
  • Som minimum kan begå dig på engelsk. Det vil være en fordel, hvis du også taler tysk.

Du forventes at have nogen erfaring med at begå dig i en politisk ledet organisation, men det vigtigste er, at du trives med mange dagsordener. Vi søger ikke et supermenneske men en person, der er klar til at gribe nye muligheder og samtidig bevare fokus, holde fast og føre processer til ende. For os er der ingen modsætning mellem at have brug for støtte og samtidig at være robust og kunne stå på mål for sagen både internt og eksternt.

Hvis din profil afspejler tilstrækkelig erfaring mm. vil der være mulighed for ansættelse som chefkonsulent. Alternativt at opnå dette i stillingen.

Vi tilbyder dig


Et job, hvor du vil få et stort manøvrerum og tilsvarende stor indflydelse på måden Lolland Kommune griber udviklingsmulighederne.

Strategi og Politik er en moderne arbejdsplads, hvor hjemmearbejde, onlinemøder og fleksibilitet er en integreret del af hverdagen.

Du vil blive mødt af tillid, ærlighed og ordentlighed, og vi forventer, at du møder os med samme værdier. Du vil opleve kompetente og respektfulde kolleger, og en organisation, der er gennemsyret af høje ambitioner og topmotiverede ledere og medarbejdere.

Stillingen er en fuldtidsstilling, og vi forventer tiltrædelse hurtigst muligt. Der afholdes 2 samtaler og der vil til begge samtaler være en case som du skal forholde dig til. Første samtale afholdes 18. november og anden samtale 24. november.

Ansættelsesvilkår


Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.

Interesseret?


Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for Strategi og Politik Birgitte Rønnow, mobil 29 38 83 19 eller souschef Henrik Madsen, mobil 24 82 90 88.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Maribo.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Maribo
  • Onsdag den 16. november 2022

Lignende jobs

  • Konsulent i Hele Danmark

    MAKIRA Global Implementation Consultant Are you an experienced FI/MM professional looking for an exciting opportunity? We're seeking a skilled individual with at least 5 years of experience to..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Nakskov

    Vi søger arbejdsmarkedskonsulenter til Team sygedagpenge og fleksjob til at arbejde i myndighedsrollen med sygedagpengesager og jobafklaringsforløbssager.Udvikling og tilpasning af vores hverda..
    • Konsulent
    • Nakskov
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    Ready to take your expertise in master data and migration strategy to the next level? Join our Dynamics team and lead the migration strategy and data management projects for our customers!Ready to .
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Nakskov

    Vil du være en del af [xxxxx], Team Myndighed og Administration, der arbejder med at give en god og kvalificeret sagsbehandling til borgere, der søger om forsørgelse eller enkeltydelser, .
    • Konsulent
    • Nakskov
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Maribo

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Maribo over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Maribo over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2