Rekrutteringsfirma

Chefkonsulent for produkt og forretning søges til AURA Fiber

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odder

Vi søger en person, der vil spille en nøglerolle i drift, implementering og kvalitetssikring af de kommercielle aktiviteter hos AURA Fiber og har solid erfaring med tilsvarende ydelser og services. Er du samtidig kundefokuseret og en stærk eksekvator, som forstår sammenhængen mellem kunder, medarbejdere, produkter, processer og forretningsgange, så er du måske AURA Fibers nye chefkonsulent.

Nøgleposition i solid vækstvirksomhed

Som chefkonsulent får du en nøgleposition i AURA Fiber og en plads i ledergruppen. Du bliver en tæt og vigtig sparringspartner til fiberdirektøren, som du ligeledes referer til. I rollen som chefkonsulent bliver du overordnet ansvarlig for Product Management med alt, hvad det indebærer. Det er et alsidigt job, hvor dine arbejdsopgaver spænder vidt fra analyser, budget- og KPI-opfølgning, GDPR-håndtering, facilitering af møder, ledelses- og forretningssupport til deltagelse i diverse interne projekter. Du får desuden til opgave at facilitere spændende og afgørende tiltag relateret til AURA Fibers produktudvikling, strategi- og forretningsudvikling, f.eks. åbningen af fibernettet. Du bliver derfor en afgørende del af de kommercielle aktiviteter, hvor du agerer ud fra et teknisk- og forretningsmæssigt perspektiv, da det er din opgave at indgå i dialog med interessenter i branchen, deltage i diverse fora og arbejdsgrupper.

Kundefokuseret med tekniske og kommercielle egenskaber

Dine kvalifikationer har du opnået gennem tidligere ansættelser i lignende brancher. Du har en relevant uddannelsesbaggrund, som med fordel kan være teknisk med en kommerciel overbygning. Vigtigst er dog dit stærke tekniske fundament og dit kommercielle mindset, da forståelse for processer og forretningsgange er vigtigt. Du er kundefokuseret, fagligt skarp, går op i kvalitet og har en solid ballast inden for tilsvarende produkter. Som person har du evnen til at inspirere og motivere dem, du arbejder sammen med, og det er nødvendigt, at du både har evnerne og lysten til at samarbejde såvel på tværs af organisationen som med forskellige interessenter. Du er en robust, tillidsvækkende og loyal person, som altid står på mål for ledergruppens beslutninger og tiltag. Andre beskriver dig som en vellidt person, der har let ved at samarbejde og kommunikere med mennesker på alle niveauer – en person der naturligt griber og løber med ideerne.

Indflydelse, udvikling og ansvar

Du tilbydes et spændende, udfordrende og ansvarsfuldt job, hvor du, som tæt sparringspartner til fiberdirektøren, vil opleve rig mulighed for indflydelse og personlig udvikling. Du bliver en del af en virksomhed med høj medarbejdertilfredshed og et team af engagerede medarbejdere, der løfter i fællesskab.

Din daglige arbejdsplads vil være i Odder, hvor hele AURA Fibers organisation er placeret. Der tilbydes en attraktiv gageramme, som modsvarer kravene til stillingen.

Om AURA Fiber

Hos AURA Fiber er den gode kundeoplevelse i fokus, ligesom kvalitet, ordentlighed og lønsomhed. AURA Fiber hører under AURA Energi koncernen, som beskæftiger sig med vedvarende energi, installation, energirådgivning, fiber, el-handel, vedligeholdelse og udbygning af elnettet. Det er et konkurrencedygtigt energiselskab med 320 medarbejdere og en omsætning på ca. 800 mio. kr. AURA Fiber består af 64 medarbejdere inden for områderne; Produkt & Forretning, Kundeservice, Salg & Marketing, Leverance samt Teknik & Drift.

Rekrutteringsprocessen varetages af betterpeople A/S

Lyder ovenstående stilling interessant, så send din ansøgning og dit CV via link her på siden. Ansøgningerne behandles løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt CEO & Partner, Claus Bak på [email protected] eller tlf. +45 82. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.

(c) betterpeople A/S


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odder.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Odder

Lignende jobs

  • Senior Azure Consultant – bliv en del af itm8

    Er du ekspert i komplekse Azure-udfordringer? Vil du være en del af Danmark bedst certificerede team og støtte kundens Cloud-rejse? Så er det dig, vi søger til stillingen som Senior Azure Consultan..
    • Konsulent
    • Viby J
    Få mere info
  • Consultant

    Søger du en rolle, hvor du kan tilføre værdi til vores kunders fremtidige forretning? Vil du arbejde helt tæt på og rådgive kunder om deres ERP-system? Har du erfaring med ERP-systemer og forandrin..
    • Konsulent
    • Århus
    Få mere info
  • Junior Consultant til Employer Branding

    Har du interesse for employer branding og vil du være med til at tiltrække de rette kandidater? Og vil du være med til at brande [xxxxx] som arbejdsplads, så endnu flere verdensklasse kollegaer vil .
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info
  • Senior Consultant, Business Intelligence – få en n...

    Motiveres du af at have en nøglerolle med fokus på Business Intelligence og dataanalyse? Ønsker du at komme med på rejsen og sætte dit præg på en BI-afdeling under opbygning? Og har du en solid tek..
    • Konsulent
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Odder

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Odder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Odder over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0