Kom og vær med: Processtærk udviklingskonsulent til Furesø Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

I Furesø Kommunes afdeling for Udvikling og Kommunikation har vi brug for en skarp og serviceminded konsulent, der har flair for tværgående udviklingsopgaver og facilitering af processer.

Vi mangler dig, som ved, at forandringer og organisationsudvikling handler om mennesker, og som brænder for at udvikle en arbejdsplads, hvor arbejdsglæde, kompetencer og motivation gør en forskel for vores borgere hver eneste dag.


I Furesø har vi en vision og tradition for at skabe løsninger sammen.
Vi har et byråd, som vil det politiske lederskab og aktivt inddragende medborgerskab. Du bliver derfor en del af en levende fortælling om fremdrift på cykelstierne, om innovation og nye vinde i kernevelfærden og om anderledes måder at inddrage og engagere vores borgere på.

I Furesø Kommunes afdeling for Udvikling og Kommunikation er det vores fornemmeste opgave at understøtte kommunens udvikling, implementere politiske mål og sikre, at vi har en effektiv, sund og attraktiv arbejdsplads.
I dagligdagen bidrager vi til at skabe beslutningsgrundlag og holdbare løsninger gennem rammesætning, implementeringskraft, overblik, nysgerrig undren og passende forstyrrelser. Vi har ansvaret for at drive større processer, understøtte organisationens arbejde med kvalitet og effektivitet samt at drive kommunens tværgående ledelses- og kompetenceudvikling. Vi faciliterer og skaber rammer for vores MED-organisation og kommunens arbejdsmiljøarbejde.
Og vores tilgang er, at succes skaber arbejdsglæde.

Dine opgaver
Som udviklingskonsulent bliver din primære opgave at understøtte udviklingen af organisationen ved at planlægge, designe og gennemføre udviklingsprocesser - typisk i tæt samarbejde med ledere og medarbejdere i organisation og dine kolleger i afdelingen.

Opgaverne skifter over tid, men lige nu er vi bl.a. optagede af facilitering af vores eget skræddersyede ledelsesudviklingsforløb, udvikling af MED-systemet, rekruttering og fastholdelse af medarbejdere samt tværgående kompetenceudvikling. Udvikling af velfærd for færre ressourcer er et spændende rammevilkår.

Arbejdsopgaver du også vil løse kunne fx være:
  • at planlægge og facilitere temadage om arbejdsmiljø
  • at planlægge og koordinere kurser og uddannelser
  • at gennemføre og følge op på medarbejderundersøgelser, APV og ledelsesevaluering
  • at facilitere og understøtte borgerinddragelse og evalueringer
  • at lave oplæg og sagsfremstillinger til de politiske udvalg, direktion og chefgruppe
  • at lave analyser, evalueringer og lign.


Hvem er du?
For os er det vigtigt at få en dygtig, engageret kollega og sparringspartner, der sætter pris på den brede kontakt til hele organisationen.

Vi forestiller os, at du har en del års erfaring i rollen som udviklings- eller proceskonsulent – gerne fra en politisk styret organisation.
Du kommer med en relevant kandidatuddannelse, men det er ikke afgørende, om du er antropolog, cand. soc eller noget helt tredje. Vi vægter din gennemslagskraft og evne til at omsætte faglighed højere end din formelle uddannelsesbaggrund.

På det personlige plan:
  • Du er dygtig til at lede og facilitere processer – både når der skal brainstormes og males med den brede pensel, og når sækken skal snøres og resultaterne føres sikkert i mål.
  • Du kan se dig selv i både de store langsigtede udviklingsopgaver, og de mindre, konkrete opgaver hvor der skal sikres fremdrift, afsluttes og nås resultater på den korte bane.
  • Du skriver godt, præcist og flydende.
  • Du er nysgerrig på dine kolleger og organisationen.
  • Du formår at lytte med "kant" og skabe tillid omkring din person og din faglighed.
  • Du har måske erfaring med innovative arbejdsmetoder, som du kan bringe i spil hos os.

Vi stiller ikke krav om, at du er personligt robust. For vi tror på, at arbejdsglæde og trivsel kommer, når vi sammen lykkes med vores kerneopgaver snarere end gennem personlig robusthed.

Hvem er vi, og hvad kan vi tilbyde?
Du bliver en del af en afdeling, hvor arbejdsomhed og godt humør går hånd i hånd. Vi har nok at lave, og vægter smil, fleksibilitet, empati og en vis portion selvironi – og at få ting fra hånden i en travl hverdag. Vi sætter os i andres sted – også gerne fysisk. Vi arbejder i et åbent, fleksibelt arbejdsfællesskab i et borgervendt, moderne og bæredygtigt rådhus.

Dine nærmeste kolleger tæller kommunikations-, udviklings- og proceskonsulenter, som har et bredt samarbejde ud i hele organisation. Du bliver samtidig en del af Furesø Kommunes samlede ressourcecenter, som foruden Udvikling og Kommunikation omfatter følgende afdelinger: Økonomi, Personale, Digitalisering samt Ledelsessekretariat. Sammen bidrager vi med rammer, retning og ressourcer til de øvrige fagområder.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen. Løn og ansættelsesvilkår bliver efter gældende overenskomst.

Har du spørgsmål til jobbet eller organisationen, er du velkommen til at kontakte udviklings- og kommunikationschef Claus Holm tlf. 7216 4048, [email protected], eller programleder Ane Hag tlf. 7216 5482, [email protected]

Sådan ansøger du:
Hvis du kan se dig selv i jobbet og har lyst til at prøve kræfter med en spændende og udviklingsorienteret arbejdsplads, skal du sende os din ansøgning og CV senest d. 5. november.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 13. november og evt. 2. runde den 18. november. Søg stillingen via furesoe.dk/job

Vi glæder os til at høre fra dig!

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=c94bd7f1)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Værløse
  • Tirsdag den 05. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Værløse over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1