Projektleder til udviklingsopgaver på genbrugsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Viborg

Revas, Viborg Kommunes affaldsenhed, har brug for dig, som har lyst til at arbejde med projekter i affaldsbranchen, der sigter mod cirkulær økonomi, genbrug og højere genanvendelse… og hvis du er analytisk, initiativrig og struktureret, med erfaring som projektleder, så er du måske vores nye kollega.

Viborg Kommune står overfor mange nye projekter på affaldsområdet i de kommende år, så vi søger en ny kollega og projektleder med en hands-on tilgang, der primært skal indgå i det forestående arbejde med implementering af en ny affaldshåndteringsplan 2021-2026 for Viborg Kommune i tæt samarbejde med Revas’ øvrige projektledere og medarbejdere. Opgaverne vil først og fremmest omhandle Viborg Kommunes løsning af "de 10 fraktioner" ved kommunes ca. 46.000 husstande. Rammen er sat og det er nu vil skal have løsningerne ført ud i livet.

Som vores nye projektleder vil du få en central og betydende nøglerolle i Revas’ udvikling af fremtidens affaldsløsninger i Viborg Kommune. Din berøringsflade i hverdagen vil spænde bredt, og du vil få brug for at involvere kolleger fra driften og administrationen samt fra andre afdelinger på rådhuset, og eksterne rådgivere og leverandører efter behov.

De primære opgaver
Som projektleder med sigte på bedst mulig håndtering af borgernes affald i "de 10 fraktioner", har vi brug for, at du i samarbejde med kollegerne analyserer data, sparrer, videndeler, udvikler, planlægger og implementerer løsninger i forbindelse med opstart af en ny affaldsløsning. Du skal holde styr på mange bolde, og du kommer til at arbejde i bred skala med opgaverne, men samtidig med mulighed for at følge projekterne helt til dørs.

Arbejdsopgaverne vil f.eks. være:
  • Indgå i projektorganisationen omkring affaldsplanen og husstandssorteringen med indsamling af de 10 fraktioner.
  • Projektstyring og -dokumentation i form af tidsplaner, økonomi- og ressourcestyring, kommunikation internt og eksternt, referater, afrapportering m.v.
  • Tovholder på udvikling, planlægning og implementering af affaldsløsninger – herunder mødeledelse og styring af fremdrift i processer og aktiviteter.
  • Vurdere behov for og igangsætte analyser, dataindsamling, ekstern rådgivning, informationsmateriale, dialogmøder med borgere og meget mere.


Om dig
Vi forventer, at du er teamplayer som prioriterer bred forankring i organisationen og de forskellige fagområder. Det kræver bl.a., at du selvstændigt kan arbejde konstruktivt og produktivt på projekter og oplæg, som løbende kvalificeres i fællesskab. Du tager initiativ og ansvar for opgaverne, og du agerer naturligt både som facilitator i en samarbejdsproces og som projektdeltager i projekter, som dine kolleger har ansvaret for.

Du bliver en del af en arbejdsplads med fokus på det gode arbejdsmiljø, hvor værdierne fleksibilitet, tillid og trivsel er et omdrejningspunkt for samarbejdet. Vi vægter høj faglighed, selvstændighed og åben dialog. Vi forventer, at du selv er med til at tilrettelægge en meningsfuld og effektfuld indsats i et job, hvor der er gode muligheder for faglig udvikling og sparring.

Du har desuden
  • en relevant videregående uddannelse eller opnået tilsvarende færdigheder via erhvervserfaring.
  • gode IT-kundskaber og kan anvende Microsoft Office-pakken på højt niveau, samt du evner at kunne sætte dig ind i fagprogrammer, som en del af opgaveløsningen.
  • gode kommunikative forudsætninger og kan formidle ubesværet på skrift og i tale.
  • erfaring og indsigt i affalds- og genanvendelsesbranchen.
  • erfaring med arbejdsprocesserne i en kommune eller anden politisk styret organisation.
  • solid erfaring med projektledelse, hvor du har en hands-on tilgang og en udførende rolle.
  • flair for at tilegne dig ny viden.


Om Revas
Revas er Viborg Kommunes kommunale affaldsenhed, som håndterer affald fra kommunens ca. 98.000 indbyggere samt nogle virksomheder.
Revas administrerer indsamling af restaffald, genanvendelige fraktioner samt olie- og kemikalieaffald fra husstandsindsamling og genbrugsstationer. Endvidere står vi for den daglige drift af et affaldscenter, et gasanlæg, omlasteanlæg, knuseanlæg, modtagestation for olie- og kemikalieaffald samt seks genbrugsstationer.
Revas har for tiden 46 medarbejdere. Herudover er der et stort kontraktligt samarbejde med private leverandører, som udfører opgaver for Revas.

Løn og ansættelse
Løn efter gældende overenskomst, herunder aftale om lokal løndannelse. Arbejdsstedet er ved Revas’ administration på Kirkebækvej 136 i Viborg. Der vil efter nærmere aftale være mulighed for hjemmearbejdsdage.

Ansøgning og tiltrædelse
Hvis du finder stillingen interessant, så vil vi gerne modtage din ansøgning senest den 7. november 2021. Vi holder første samtalerunde den 22. november 2021 og en eventuel anden samtalerunde den 25. november 2021. Tiltrædelse 1. januar 2022 eller snarest herefter. Vi venter gerne på den rette kandidat.

Hvis du har spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Revas, Gert Schandorff på tlf. 30 21 38 37.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=fc889e55)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Viborg
  • Søndag den 07. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Viborg over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2