Digital medieproduktionsmedarbejder til projektansættelse i Kommunikation og Digital Læring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Er din ”multimediehaj”-variabel sat til ”True”, og brænder du for digital læring og visuel kommunikation? Føler du dig hjemme bag et videokamera, i Premiere Pro og i After Effects? Har du blik for detaljer, sans for storytelling og et godt øje til UX? Hvis ja, så har vi jobbet til dig.

En af vores medarbejdere er på orlov, og samtidig går vi ind i et travlt efterår. Derfor søger vi en dygtig person, som hurtigt kan træde til og hjælpe os med produktion af de mange delelementer, der i sidste ende udgør et komplet e-læringsmodul. Du vil blive en del af det digitale læringsteam, som består af syv personer, der udarbejder digital læring til medarbejdere i hele kommunen.

I første omgang tilbyder vi en 3-måneders projektansættelse, men der vil være mulighed for forlængelse, hvis der kommer flere projekter i løbet af efteråret.

Arbejdet
Du skal primært arbejde med produktion af video og pædagogiske animationer, screencasts og Storyline-programmering. Dertil kan der komme opgaver ifm. afvikling af livestreaming, fotografering, undertekstning, mm.
Du vil typisk indgå i et mindre team sammen med en projektleder, instructional designer og grafiker, men der kan være opgaver, hvor du selv står for hele leverancen. Som person skal du derfor være en god teamspiller, men også kundeorienteret og dygtig til at inddrage teamet og interessenter på de rigtige tidspunkter. Du skal være knivskarp til personlig planlægning og tidsstyring.

Vi er et mindre team, og derfor forventer vi, at du er fleksibel og omstillingsparat i opgaveløsningen. Da du skal besidde en relativ bred pallette af kompetencer, vil vi forsøge at spille til dine styrker samt støtte dig dér, hvor du evt. mangler erfaring – afhængigt af dine kompetencer og de aktuelle projekter.

Vi forestiller os, at du

  • har en relevant uddannelse
  • har erfaring med produktion af digital læring i Articulate Storyline og relevante programmer fra Adobe CC-pakken – primært Premiere, Animate, After Effects, Photoshop og Illustrator
  • har erfaring med videooptagelser og fotografering
  • er kreativt tænkende og god til at se verden fra brugerens perspektiv
  • er hurtig til at gøre dig fortrolig med nye fagområder og kan formidle komplekse processer og fagområder pædagogisk, visuelt og letforståeligt
  • arbejder selvstændigt og resultatorienteret og tager initiativ
  • kan arbejde på flere projekter samtidig og er fleksibel og god til at prioritere din tid ift. både lange og korte deadlines – dvs. du skal trives med deadlines og mange bolde i luften
  • er kundeorienteret og kan varetage simpel projektledelse.

Om os
Digital læring er et område i vækst i Kultur- og Fritidsforvaltningen og i Københavns Kommune generelt.
Det digitale læringsteam er produktionsmotoren i det Digitale Læringscenter, som drives i et fagligt samarbejde med HR-afdelingen. Teamet består af syv personer, der udarbejder digital læring til medarbejdere i Københavns Kommune.

Det Digitale Læringscenter arbejder med Kirkpatricks metode til sikring af læringseffekt, så det vil være en fordel, hvis du har kendskab til denne.

Vi tilbyder
Projektansættelse med mulighed for forlængelse i et udfordrende, nytænkende og spændende arbejdsmiljø i Kommunikation og Digital Læring, hvor du får indflydelse på, hvordan udviklingen af Københavns Kommunes interne kompetencer styrkes, og hvordan servicen til borgerne skal se ud i fremtiden.

Løn- og ansættelsesvilkår
Vi søger en person til en 3-måneders projektansættelse med mulighed for forlængelse, men vi er også interesseret i at høre fra freelancere, som kan træde til i større projekter. Vi har flextid, og du kommer til at arbejde i hjertet af København.

Vi tilbyder løn- og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer i henhold til gældende overenskomst. Vi forventer at besætte stillingen den 16. august 2021 eller snarest derefter.

Du kan læse mere om Kultur- og Fritidsforvaltningen som arbejdsplads her: www.kk.dk/artikel/kultur-og-fritidsforvaltningen-som-arbejdsplads

Mere information
Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen eller øvrige arbejdsforhold, kan du henvende dig til digital læringskonsulent, Thomas Uwe Henderson, på mobil: 2476 2752 eller på e-mail: [email protected]

Søg via nedenstående link senest søndag den 1. august 2021
Vi afholder samtaler i uge 31-32.

Kultur- og Fritidsforvaltningen
I Kultur- og Fritidsforvaltningen tror vi på, at tillid og samarbejde både øger medarbejdernes trivsel og højner kvaliteten, produktiviteten og vores evne til at gå nye veje.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kreativ medarbejder
  • København NV
  • Søndag den 01. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kreative medarbejdere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte kreativ medarbejder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kreative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kreative medarbejdere i København NV over tid

Dato Alle jobs som kreative medarbejdere
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0