Vikarstilling: Grafisk designer til Kommunikation og Erhverv (Barselsvikariat)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Struer

Vil du sikre letforståelig og fængende visuel kommunikation til, om og med borgerne og virksomhederne i Struer Kommune, mens du samtidig løfter vores kommunikationsdesign til et nyt niveau? Kan du udnytte de digitale muligheder i dine designløsninger, så du sikrer sammenhængen på tværs af organisationen og med civilsamfundet? Så kan vi tilbyde dig et barselsvikariat som grafisk designer frem til august 2023 i kommunikationsafdelingen i Struer Kommune.

Hvem er du?
Du er en dygtig håndværker, der har kommunikationsværktøjskassen i orden. Du skaber dialog med interessenterne om opgaverne og processerne, mens du ikke er bange for at udfordre opgavegivere og de eksisterende rammer, når du har gode argumenter for en forandring. Du trives samtidig med at tage ansvar og udvise lederskab, når det kommer til at drive, udvikle og eksekvere.

Du har hjertet med i det, du laver. Du er verdens bedste visuelle formidler af målrettede budskaber og gør kompliceret kommunikation forståeligt som inddragende information – eksempelvis via info- og videografik, tryksager og visuel formidling generelt.

Vi er en organisation, der skal levere varen – og udvikle os – i tæt dialog med borgerne. Vores vision er at være tæt på mennesker, teknologi og natur. Det betyder, at vi udnytter, at vi har den størrelse, vi har – en kommune med tæt samspil mellem forskellige aktører og kort vej fra tanke til handling. Du er central for, at det kan lykkes via skarp visuel formidling og brugervenlige digitale platforme. Det kræver blik for borgernes behov og evnen til at tilpasse især vores visuelle kommunikation på en troværdig og forståelig facon.

Om stillingen
Som en del af afdelingen Kommunikation og Erhverv bliver du en nøgleperson for sammenhængskraften i kommunen. Du skal både være driftssikker i den daglige produktion og udvikling af alt fra designopgaver og generel visuel optimering af vores snitflader, herunder hjemmeside, skabeloner samt vores øvrige fremtoning mod omverdenen. Derudover skal du være med til at sikre implementeringen af vores reviderede designguide.

Du vil referere direkte til kommunaldirektøren, have tæt samarbejde med hele direktionen og borgmesteren samt blive en del af et team, der varetager opgaver inden for udvikling, HR, erhverv, kommunikation og bosætning.

Du skal beskæftige dig med:

  • At understøtte Struer Kommunes visuelle identitet, så vores grafiske kommunikation opleves professionelt og konsistent på tværs af alle snitflader til omverdenen
  • At understøtte organisationen i at formidle målrettet kommunikation visuelt
  • At understøtte og implementere Struer Kommunes grafiske linje
  • Alle typer af grafiske designopgaver, herunder idé, koncept og layout
  • At definere skitser til brugerflows samt digitale og grafiske visualiseringer, herunder UX og webtilgængelighed
  • Analysere og optimere kommunens digitale platforme


Din profil
Du har:
  • En relevant uddannelse inden for eksempelvis grafisk design eller kommunikation
  • Viden om grafisk design i en kontekst af strategisk kommunikation, servicedesign og formidling
  • En veludviklet æstetisk sans og solide grafiske evner til at eksekvere på samme
  • Forståelse for UX og prototyping

Yderligere oplysninger og kontakt
Send din ansøgning og cv senest torsdag den 30. juni 2022. Medsend gerne portfolio med et udvalg af dine grafiske produktioner.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte grafisk designer Diana Lund på
40 80 13 85 / [email protected] eller kommunikationskonsulent Søren Gøttsche på 40 57 88 12 / [email protected].

Samtaler afholdes tirsdag d. 5. juli 2022.
Tiltrædelse den 1. september 2022 eller efter aftale.

Ugentlig arbejdstid er på 37 timer og løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den gældende overenskomst. Struer Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, eller etnisk tilhørsforhold at søge.

Hvem er vi?
I Struer Kommune er det opgaven, der sætter holdet. Det er din faglighed og gode dømmekraft, der skal være fundamentet for det samspil, du skaber med borgeren og virksomhederne.
Sammen skaber vi stærke partnerskaber og er fælles om at udvikle fremtidens velfærd. Men hvad er fremtidens velfærd? Vi har ikke svarende alene. Derfor skal vi have medarbejdere, der sætter spørgsmålstegn og borgere og virksomheder, som udfordrer. Vi stiller krav til os selv, men vi forventer ligeledes noget af borgerne og virksomhederne. Gode løsninger kommer, når alle bidrager til fællesskabet.

Læs mere om Struer Kommune

Lydens By
Vi er Lydens By. Lyden er en inspirationskilde til nye projekter og initiativer, der kan realisere kommunens vækstpotentialer og styrkepositioner til et lokalsamfund, som mennesker har lyst til at besøge, arbejde og bo i.

For os er det naturligt at vores byudvikling tager udgangspunkt i lyd, og vores kunstværker bruger lyden aktivt. Vi arbejder med, hvordan lyd påvirker livskvaliteten positivt hos demente, indlæring hos børn eller fraværet af lyd skaber arbejdsglæde.

Lyd er i vores DNA.Læs mere om vores visioner og strategier.

Går du med flyttetanker?
Du har lyst til at søge ovenstående stilling, men er lidt i tvivl om, hvilke muligheder du har for at flytte til? Måske er det nødvendigt, at din partner også finder job i området? Struer Kommune har en Tilflytterservice, hvor du eller din partner ganske gratis og uforpligtende kan få direkte og personlig hjælp, hvis du går med overvejelser om at flytte til Struer. Kontakt Tilflytterservice på [email protected] eller 96 84 87 94.

Du er også velkommen til at søge inspiration på www.flyttilstruer.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Struer.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kreativ medarbejder
  • Struer
  • Torsdag den 30. juni 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kreative medarbejdere i Struer

Herunder ser du udviklingen i udbudte kreativ medarbejder i Struer over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kreative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kreative medarbejdere i Struer over tid

Dato Alle jobs som kreative medarbejdere
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0