2 Lærere til autismecenteret på Limfjordsskolen.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Struer

Om jobbet
Vi søger 2 fuldtidsansatte lærere med opstart den 1. august 2022 til henholdsvis indskoling/mellemtrin og mellemtrin.
Autismecenteret er en del af Limfjordsskolens specialklasser, hvor vi har fokus på begrebet ”Livsduelighed”, med det klare mål at eleverne optimalt får udviklet og udfordret deres evner, både fagligt, socialt, kropsligt og personligt. Autismecenteret er et tilbud til elever med en autismespektrumsforstyrrelse og vi har efter sommerferien 49 elever på 0. -10. klassetrin. Afdelingen, som i daglig tale kaldes Lagunen, er placeret i en bygning på Bremdal skole, men er fortsat en del af Limfjordsskolens specialtilbud.
Som lærer i autismecenteret bliver du en del af vores tværfaglige team bestående af lærere, pædagoger og en ergoterapeut, der i samarbejde skaber henholdsvis skole og SFO tilbud for Lagunens elever. Du vil have til opgave i samarbejde med teamet at tilrettelægge og forestå aktiviteter i skole. Det er afgørende, at du har lyst til og mod på at arbejde med denne elevgruppe. Vi ser gerne, at du har erfaring fra autismeområdet.
Vi er fagligt ambitiøse på elevernes vegne og har fokus på skolefagligheden i specialtilbuddene ved at dyrke de styrker, eleverne har. Undervisningsmiljøet og dagligdagen er kendetegnet ved en forudsigelig og genkendelig hverdag med trygge rammer, struktur og faste rutiner. Vi møder eleverne med specialundervisning og special pædagogik. Special pædagogik går for os ud på at tilrettelægge elevens dagligdag, så udviklingsmulighederne frigøres bedst muligt og eleven gennem oplevelser af mestring og succes tilegner sig erfaringer, strategier og kompetencer, som medfører størst mulig grad af trivsel, livsduelighed, udvikling og inklusion.

Vi leder efter lærere, der
Brænder for at finde de bedste løsninger for børn med særlige behov.
Er i besiddelse af en velfunderet specialundervisningsværktøjskasse og har erfaring fra området.
Kan indgå i tæt teamsamarbejde omkring undervisning og tilrettelæggelse af dagligdagen for eleverne samt i et udvidet samarbejde med forældrene.
Er idérig, selvstændig og innovativ i arbejdet med at skabe et inspirerende lærings-og udviklingsmiljø for eleverne.
I en travl hverdag er omstillingsparat og kan bevare overblikket.
Tydeligt og professionelt kan være med til at sætte strukturen for undervisningen og samvær.
Er relations kompetent og mestrer en anerkendende tilgang- også overfor elever der har udviklet alternative og/eller uhensigtsmæssige strategier.

Vi tilbyder
En spændende nyrenoveret skole, der fremtræder som et inspirerende lære-og værested for både børn og voksne.
En velfungerende skole med ca 640 skønne elever, hvoraf de ca 140 er fordelt i vores forskellige specialklasser og autismecentret.
Et tværfagligt team, hvor professionalisme, samarbejde, engagement og humor er omdrejningspunktet.
Et tæt samarbejde omkring specialklasserne, hvor lærer og pædagoger samarbejder og supplerer hinanden. Vi er gode til at tage os af børnene og hinanden.
Et spændende job, hvor du far mulighed for både at være med i udviklingen af Lagunen og den fælles skole. Der sker altid noget hos os.
Faglig sparring med relevante faggrupper eksternt og internt i huset.
Engagerede forældre og et godt forældresamarbejde.

Fastansættelse, 37 timer med start 1.august 2022
Gør venligst opmærksom på, om det er i forhold til indskolingen eller mellemtrinnet du søger stillingen.
Vil du vide mere om skolen, så klik ind på Limfjordsskolens hjemmeside
Hør gerne mere hos afdelingsleder Alice H Petersen ved henvendelse på tlf. 22 22 07 48 eller mail: [email protected].

Ansøgningsfrist
torsdag den 23.6.2022 kl 12.00

Ansættelsessamtaler forventes afholdt mandag d 27.6. 2022
Struer Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, eller etnisk tilhørsforhold at søge.

Hvem er vi?
I Struer Kommune er det opgaven, der sætter holdet. Det er din faglighed og gode dømmekraft, der skal være fundamentet for det samspil, du skaber med borgeren og virksomhederne.
Sammen skaber vi stærke partnerskaber og er fælles om at udvikle fremtidens velfærd. Men hvad er fremtidens velfærd? Vi har ikke svarende alene. Derfor skal vi have medarbejdere, der sætter spørgsmålstegn og borgere og virksomheder, som udfordrer. Vi stiller krav til os selv, men vi forventer ligeledes noget af borgerne og virksomhederne. Gode løsninger kommer, når alle bidrager til fællesskabet.

Læs mere om Struer Kommune

Lydens By
Vi er Lydens By. Lyden er en inspirationskilde til nye projekter og initiativer, der kan realisere kommunens vækstpotentialer og styrkepositioner til et lokalsamfund, som mennesker har lyst til at besøge, arbejde og bo i.

For os er det naturligt at vores byudvikling tager udgangspunkt i lyd, og vores kunstværker bruger lyden aktivt. Vi arbejder med, hvordan lyd påvirker livskvaliteten positivt hos demente, indlæring hos børn eller fraværet af lyd skaber arbejdsglæde.

Lyd er i vores DNA.Læs mere om vores visioner og strategier.

Går du med flyttetanker?
Du har lyst til at søge ovenstående stilling, men er lidt i tvivl om, hvilke muligheder du har for at flytte til? Måske er det nødvendigt, at din partner også finder job i området? Struer Kommune har en Tilflytterservice, hvor du eller din partner ganske gratis og uforpligtende kan få direkte og personlig hjælp, hvis du går med overvejelser om at flytte til Struer. Kontakt Tilflytterservice på [email protected] eller 96 84 87 94.

Du er også velkommen til at søge inspiration på www.flyttilstruer.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Struer.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Struer
  • Torsdag den 23. juni 2022

Lignende jobs

  • Lærer i Karup J

    Har du interesse for lovgivning og bestemmelser inden for flyvedligeholdelse, og har du lyst til at udvikle egne og andres kompetencer inden for dette regelsæt? Vil du være med til at undervise fly..
    • Lærer
    • Karup J
    Få mere info
  • Lærer i Vestjylland

    Pr. 1. oktober 2024 har du mulighed for at søge en spændende stilling som skoleleder på [xxxxx]s største specialskole, som formidler specialundervisning og anden specialpædagogi..
    • Lærer
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Lærer i Vestjylland

    Mejrup Skole søger en dygtig dansklærer på fuld tid til en fast stilling.På Mejrup Skole har vi en attraktiv lærerstilling til besættelse 1. august 2024 eller snarest derefterVi skal i dette skoleå..
    • Lærer
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Lærer i Lemvig

    Fra den 1. august 2024 søger vi en underviser i fagene psykologi og engelsk. Undervisere uden pædagogikum opfordres også til at søge stillingen. Vi er et lille vestjysk gymnasium med ca. 350 el..
    • Lærer
    • Lemvig
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Struer

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Struer over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Struer over tid

Dato Alle jobs som lærere
20. juni 2024 1
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 3
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 1