Rekrutteringsfirma

Leder af kundeservice

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

- samt ansvarlig for lagerfunktionen



Du sikrer kundeordrene fra modtagelse til leverance
Med reference til den adm. direktør får du ansvar for 10 medarbejdere ud af kundeservicefunktionens 17 medarbejdere. Yderligere får du ansvar for lager/leverance organisationen på 7 medarbejdere.

Som leder af kundeservice er du både ansvarlig for at følge samt videreudvikle processer og workflows i processen fra ordremodtagelse til leverance inden for de områder, der relaterer til dit funktionsområde.

I hverdagen sikrer du, at ordreflow og processer bliver fulgt og optimeres kontinuerligt. Sideløbende igangsætter og understøtter du udviklingstiltag samt projekter inden for egne ansvarsområder, og andre tværorganisatoriske projekter.

Dagligdagen er kendetegnet ved et stort antal ordrer, der skal leveres med kort varsel. For at nå i mål med de mange opgaver skal du løbende prioritere, planlægge og omprioritere. Du har ”fingeren på pulsen” og er i løbet af dagen tæt på alle aktiviteter i produktionen.

I dit lederskab får du en meget aktiv og synlig rolle, hvor du tager ansvar og med stort engagement går forrest i at få tingene til at lykkes. Som leder af to forskellige teams, står du i spidsen for at gennemføre de forandringer, der sikrer, at begge teams går forrest i at indfri Limo Labels kvalitetsmål.

Du er den naturlige leder, der viser vejen gennem egen indsats
Gennem flere år har du arbejdet med ledelse af en kundeservicefunktion og meget gerne erfaring/tæt samarbejde med en lagerfunktion. I forhold til lagerfunktionen sikrer du, at den daglige drift fungerer optimalt.

Som leder er du motiverende, målrettet og professionel. Du trives i en travl hverdag præget af forandringer, hvor du bevarer overblikket uden at miste fokus på detaljen. Med en god situationsfornemmelse kommunikerer du positivt og konstruktivt med andre.

Erfaring med/fra en producerende virksomhed er absolut en fordel. Har du kendskab til den grafiske branche er det en fordel, men ikke et krav.

Ansøgning
Søg stillingen Leder af kundeservice gennem linket i annoncen. Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentvirksomheden Humain. Har du behov for yderligere information kan du kontakte Morten Blirup på 40258221 eller sende en mail på [email protected]. Alle henvendelser behandles med fortrolighed.

Limo Labels er den største privatejede etiketproducent i Danmark og blandt de største og førende etiketproducenter i Skandinavien. Efter en fusion med 3 andre virksomheder i 2015 har Limo Labels i dag 135 ansatte samt 2 produktionsenheder i Stevnstrup og Birkerød. Virksomheden er ISO 9001, 14001, FSC og UL certificeret og har en produktionskapacitet på 3 milliarder etiketter årligt. Stillingen som Leder af kundeservice har base på hovedkontoret i Stevnstrup ved Randers.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Århus C

Lignende jobs

  • Customer Support Specialist

    Kundeservicemedarbejder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Customer Support

    - Medarbejder til kundeservice i [xxxxx] Bolig Er du passioneret omkring at supportere Danmarks bedste kunder og skabe indsigt i deres behov? Får du et kick af at skabe løsninger, der gør en fors..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Customer Solution Associate

    Opportunity A.P. Moller - Maersk is an integrated container logistics company working to connect and simplify its customers’ supply chains. As the global leader in shipping services, the company .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Serviceminded og energisk kundeservicemedarbejder ...

    Brænder du for kundeservice, og har du en naturlig evne til at skabe gode kundeoplevelser? Motiveres du af at løse kundernes udfordringer og finde de bedste løsninger? Hos OK Energiteknik søger vi .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
13. september 2024 1
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1