Call Center Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Kan du opbygge og lede et nyt call center, der skal sælge bæredygtige affaldsløsninger?
Har du prøvet at bygge et salgsfokuseret call center op? Er du samtidig klar til at bruge din erfaring i et job, hvor din indflydelse bliver lige så stor som din mulighed for at gøre en ekstraordinær forskel? I Stena Recycling kommer du ikke alene ind i en succesrig virksomhed, der har sat kursen direkte mod endnu mere vækst og succes. Du får også chancen for at se din personlige indsats blive omsat til løsninger, der meget konkret understøtter en bæredygtig udvikling.
Du skaber det rigtige setup og går forrest som lederen, der kan motivere og udvikle
Tusindvis af små og mellemstore virksomheder i Danmark vil gerne være mere bæredygtige, når det gælder håndteringen af deres affald. De ved bare ikke helt hvordan. Det er her, du og dit team kommer på banen, når I ringer, præsenterer og sælger forskellige koncepter. Det kan fx være til tandlægers håndtering af gamle plomber eller medicinrester – ja reelt al affald i virksomheden, der kan genanvendes.
Du skal bygge det nye call center op fra bunden i tæt dialog vores kommercielle direktør. Du skaber de rigtige processer og rollebeskrivelser. Du udarbejder de nødvendige kampagnetjeklister. Du hyrer dine nye medarbejdere, og du sørger for, at dit team er et mega fedt sted at arbejde – fordi I når jeres mål og har det sjovt samtidig. Du skal:

Udvikle det rigtige call center setup – målsætninger, roller, tjeklister etc.
Hyre nye sælgere – teamet er tænkt til at blive på fire personer ud over dig og bygget gradvist op
Udvikle salgbare og målbare koncepter – i tæt dialog med produktcheferne og regionerne
Planlægge, gennemføre og evaluere kampagner – og selv gå forrest i salget
Lede, motivere og udvikle dit team
Bidrage med ideer til, hvordan vi kan gøre salget mere digitalt og selvbetjent

Din nye arbejdsplads bliver vores helt nyistandsatte kontorer i Brøndby, men med kunder i hele Danmark som arbejdsområde. Du bliver en del af Strategisk Salg, hvor vi er godt 10 kompetente og meget dedikerede kolleger – Account Managers, marketing- og produktspecialister og segment-ansvarlige. Stemningen er i top, og der er stor tro på fremtiden.
Erfaring med at bygge et call center op og motivation for selv at ringe ud
Som leder af et dynamisk team, hvor energien nok er større end erfaringen og overblikket, er det dig, der skal levere netop de ting. Du skal have strukturen til at skabe de rigtige måder at arbejde på og sikre, at de følges. Du skal selvfølgelig også kunne opstille ambitiøse mål og få dine medarbejdere med dig, så I deler en fælles lyst til at vinde. Du ved derfor også, hvornår du skal opmuntre og måske endda trøste, og hvornår er kærligt spark i måsen er det rette. Derudover rummer dit CV:

Solid salgserfaring fra call center og herunder erfaring med at bygge et call center op
Erfaring med at planlægge og gennemføre kampagner
God forståelse for IT inkl. løsninger til automatisering af kundekontakt

Kontakt og ansøgning
Send venligst din ansøgning med CV via vores hjemmeside senest den 1. november, 2021.
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Kommerciel direktør, Jesper Hansen på [email protected].
Så kan vi efterfølgende sætte et kald op, så vi kan sikre, at du har den helt rigtige forståelse af jobbet og dine mange muligheder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Stena Recycling
Stena Recycling A/S er Nordens største genvindingsvirksomhed. I mere end 80 år har vi gået forrest i kampen for bæredygtighed, grøn omstilling og genanvendelse af affald. Når det gælder vores arbejdsplads, er vores pejlemærke, at det hele begynder med dig selv. Det er hver af os der hver dag har ansvaret for at skabe en god arbejdsplads. Det gør vi ved at være nysgerrige og opmærksomme. Det gør vi ved at tænke positivt og tro på, at vi altid kan lykkes, når bare vi spiller sammen som et hold. Det gør vi ved at tro på, at ethvert problem har en løsning. Læs mere på https://www.stenarecycling.dk/karriere/


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Brøndby
  • Mandag den 01. november 2021

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder (studiejob) i Frederiksberg C

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Ballerup

    Fri kontakt
    Vil du gerne yde rigtig god kundeservice? Er du først tilfreds, når du har fundet svar på hver enkelt kundes spørgsmål? Har du lyst til at joine en gruppe unge, ambitiøse kundekonsulenter i en anerkendt IT-virksomhed?
    • Kundeservicemedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    Motiveres du af daglig kontakt med kunder? Trives du med at præsentere produkter, arrangere kundeevents og webinarer med henblik på at sikre, at kunderne når deres ønskede resultater? Har du en pa..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Glostrup

    Trives du i en udadvendt rolle, hvor du fungerer som bindeled mellem kunden og vores værkstedet? Så er du måske vores nye servicerådgiver til vores helt fantastiske team! Om jobbet Vi søger..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Glostrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 4
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4