Kunderådgiver til Telia i Waves (Greve), deltid, 10 timer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve

Kunne du heller ikke altid sidde stille i skolen? Og havde du svært ved at tie stille, når læreren stod foran tavlen?

Så passer du nok lige ind som kunderådgiver i Telia. For hos os kommer du til at bruge dine talegaver og din udadvendte natur – hver dag.

"Det, der booster mig, er kundekontakten. Jeg elsker den positive respons fra kunderne, når jeg har hjulpet dem med at finde den helt rigtige mobil, tablet eller gadget," fortæller Amira med et smil. Hun er kunderådgiver ligesom dig.

Giv kunderne en god oplevelse

Som vores nye kollega rådgiver du butikkens kunder og sælger forskellige løsninger til dem. Nogle har brug for hjælp til mobilopsætning, andre har fx brug for en ny telefon, bredbånd, abonnementer m.m. Du går kunden i møde med et smil og finder den bedste løsning. For hos os er kunden 100% i centrum.

"Du lærer at tage styring, rådgive kunderne og præsentere produkterne på den rigtige måde. Da jeg startede, vidste jeg ikke, hvad forskellen var på en Samsung S20+ og Samsung A71 – og nu er jeg blevet ekspert på området," fortsætter Amira.

Et team med gang i den – og et unikt sammenhold

Vi er et team med 5 kolleger, der samarbejder tæt og giver hinanden feedback løbende. Og så har vi det rigtig sjovt sammen. Vi har interne konkurrencer, og vi dyster ofte på tværs af landets butikker. Et godt arbejdsmiljø er med andre ord vigtigt for os – og det kommer du hurtigt til at mærke.

Vi udvikler dit talent

Du får en grundig oplæring og træning, så du bliver godt klædt på til at møde vores kunder. Du får hurtigt dine egne mål, som vi bruger til at videreudvikle dig med. Og får du senere lyst til prøve kræfter med en fuldtidsstilling, er karrieremulighederne gode. Vi har masser af talentudvikling – også hvis du med tiden vil prøve en helt ny karrierevej af i Telia.

"Jeg startede som deltidsrådgiver, senere kom jeg til at arbejde fuldtid, og nu er jeg begyndt på lederaspirantforløb. Jeg har været hos Telia i 1½ år, så for mig er det er gået rigtig hurtigt," fortæller Patrick, der også er kunderådgiver.

Er det dig, vi leder efter?

  • Du er serviceminded, elsker at møde mennesker, og du er god til at starte en dialog.
  • Du er typen, der elsker at vinde, og du kan lide at give den en skalle – så vi får gode salgstal og glade kunder.
  • Du har måske erfaring fra butik, et servicefag eller lignende – men det er ikke et krav.
  • Du kan både arbejde i weekender og på hverdage – og nogle uger har vi behov for, at du arbejder mere end 10 timer.
  • Du taler og skriver dansk.

"Du kommer hurtigt at stå på egne ben. Så hvis du ikke har prøvet at arbejde i en telebutik før, skal du virkelig give det et skud," slutter Amira.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye kollega? Så kan du kontakte Butikschef Sebastian. Send din ansøgning via knappen "Send ansøgning" og fortæl os, hvorfor vi skal se dig til en samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

Læs mere om dine karrieremuligheder, vores kultur eller vores bæredygtige tiltag for at være CO2-neutrale i 2030 her

Everything we do is reflected in our purpose: To reinvent better connected living. That’s how we make a difference for our customers in the big and in the small. That’s how we contribute to the lives and livelihoods where we are present. Our skilled people and partners, innovative technologies and powerful networks are there to make daily life smoother and richer for our customers and help societies and business become more efficient and sustainable. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.

We provide communication services helping millions of people to be connected and communicate, do business and be entertained. Our 20,000 talented colleagues serve millions of customers every day in one of the world’s most connected regions. We’re empowering people, companies and societies. This is our business. Our passion. Our home. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.

Source: Ofir advertiser
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=4cc5d3ff)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Greve
  • Tirsdag den 18. januar 2022

Lignende jobs

  • Studiejob /sabbat år: Kundeservicemedarbejdere søg...

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner. Du er blevet færdig med gymnasiet og holder sabbatår.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Teknisk industri supporter

    Hvis du har en baggrund med løsning af opgaver inden for industri, og du kunne tænke dig at arbejde med salg og support, så er du allerede godt på vej mod jobbet, hvor du kommer til at arbejde med .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Forecaster til driftsanalyse | Alka

    Er du nysgerrig på data, og har du en praktisk tilgang til problemløsning? Vil du være med til at forme fremtidens kundeservice hos Alka ved at forudse, hvornår vores kunder har brug for os? Så er .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Bliv en del af vores Black-Friday/Jule team!

    Vi er ved at sammensætter dette års Black-Friday/Jule team, som skal hjælpe vores kunder med at pakke alle de varer, de sælger under Black Friday og op til jul, så varerne bliver sendt hurtigt og g..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Greve over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
15. september 2024 10
14. september 2024 10
13. september 2024 10
12. september 2024 10
11. september 2024 10
10. september 2024 10
9. september 2024 10
8. september 2024 10
7. september 2024 10
6. september 2024 9
5. september 2024 9
4. september 2024 9
3. september 2024 9
2. september 2024 9
1. september 2024 10
31. august 2024 10
30. august 2024 10
29. august 2024 10
28. august 2024 10
27. august 2024 10
26. august 2024 10
25. august 2024 10
24. august 2024 10
23. august 2024 10
22. august 2024 11
21. august 2024 11
20. august 2024 11
19. august 2024 10
18. august 2024 10
17. august 2024 10
16. august 2024 10